Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2012 23:13

Без име написа:
delqnski47 написа:
Без име написа:Делянски, кво правиш в темата на сектора, в които никога не си стъпвал!? Как можеш да коментираш нещо свързано с този сектор, когато никога не си бил в него?
Аман от розови!

Коментирай темата,момче!Аз какво правя си е моя работа!В този форум дори зелен модератор не може да ми държи сметка къде да пиша,пък камо ли ти!
Иначе,ако си мислиш,че нямам приятели левскари пострадали от любимите ти наркомани,се лъжеш много!Затова коментирам,иначе изобщо няма да си правя труда!Хора в нетрезво състояние са вредни за околните и за самите тях!Като си изпатиш от такива хора,тогава коментирай!А и си позволявам да коментирам,защото наркомани има навсякъде било то в Б или другаде!
П.П.А думички като ''розови'' не се толерират в този форум!Ако не си запознат да ти кажа ;)

Точно по темата коментирам, ти ми намесваш някакви твои приятели, които в първият пост въобще не присъстваха.
Айде да видим дали ще ме "набие" някой левскар! Няма как да се случи! Може би аз съм прекалено голям късметлия и все изтървам боя? :mrgreen: След като не си стъпвал там, не ми се осланяй на някакви легенди разказани от твои приятели.
И какво и е на думата "розов" ? Цвят като цвят нито е обидна, нито нищо.

Напротив,не коментираш и все още не го правиш!Продължаваш да говориш едно и също като радио,само че написано по друг начин!
Казах,че ''има такива случаи'',после видях,че си прекалено твърдоглав и много знаещ и ти дадох конкретен пример!Може би не искаш да разбереш,защото си мислиш,че аз атакувам Сектор Б затова,че е с наркомани!Не,аз говоря като цяло за наркоманите,а и за всякакъв сорт индивиди в нетрезво състояние където и да са те!Ти ги защитаваш,защото не си си патил от тях,затова те разбирам напълно!Но тук не става въпрос за ФК Левски или за ЦСКА,а за други неща!Неща,които няма как да разбереш,защото си малък и не си бил свидетел! ;) Аз не защитавам наркомани цесекари,колкото и цесекари да са те!Защото знам,че утре ще предложат на някое момче я хапче,я нещо друго!Или ще построшат някой автобус след някой мач!Или нещо друго....!Но щом ти ги защитаваш,окей!Това си е твое решение!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 окт 2012 11:08

Без име написа:
MainEventer написа:
Без име написа:Все са ви виновни дрогираните, бе! Ей не спряхте да ги плюете и да ми говорите как са изгонили истински левскари то сектора! Писна ми вече, да чета, колко са страшни и лоши...
Сектор Б е за всички левскари - наркомани, клошари, българи, пияници, хомота, деца!
Поне за 90 минути не можете ли да ги изтърпите, бе? Никой не ви кара да живеете под един покрив с тези хора. Всеки си избира собствен път и ако единственото нещо, което обединява един наркоман и едно дете е любовта към Левски, то няма лошо тези две "общества" да са в един сектор! Наркоманите са фенове на Левски не по-малко от вас! Преди да станат наркомани също са ходили на мач, след като са станали още ходят на мач! Приемете ги! Няма как да ги изгоним! Приемете, че всеки, който обича Левски по някакъв начин е близък до вас!

О, Боже Господи! :shock: Това да накараш невярващ да се прекръсти не е лесно. Много неадекватно мнение !
Тези наркомани, дето са в сектора не са никакви фенове на Левски, нито са добри хора. Как си го представяш детето ти да седи до наркоман ? :shock: Че и близък бил...Майко мила.... Наркоманите от сектора не отиват 90 мин. да пеят за любимия си отбор, а отиват и правят проблеми.

Как не са фенове, като подкрепят отбора? :mrgreen: И какви проблеми правят? Кога за последно (с изключение мача на националния) имаше проблем с нашата агитка? Много ми е интересно как ги разпознаваш наркоманите, за да знаеш до кого може да седи детето ти? Откъде знаеш, че в Сектор В дебелият чичак на седалката до теб не е някой педофил или нашмъркан идиот?
Rivaldo10 написа:Точно пък наркоман да приема за близък до мен... Друг е въпроса, че много нормални хора са определяни като наркомани. ;)

Пешо, той е близък за 90 мин., никой не те кара да ставате приятели, и ако искаш да подкрепяш отбора от Сектор Б, то тоя надрусан левскар е близък до теб! :)

На мач на Левски няма как да има проблеми в сектор Б, там останаха малолетни, непълнолетни, хора от криминалният контингент, и разбира се няколко идеалиста, пред които се покланям дълбоко.
Извинявай, но не смятам за нормални шествията преди мач, както и някакъв който да седи пред секторът с гръб към терена и да ти казва какво да пееш, все едно ти не можеш да го правиш сам, и този ли отива на мач за да го гледа, след като а се обърне няколко пъти към терена, а не.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 окт 2012 11:11

turbogena написа:
MainEventer написа:За пореден път наркоманите от Сектор Б се проявиха на мач на националния отбор. Срам. Наркомани вън от Сектор Б, срам сте за Левски! Вие не сте никакви левскари, вие сте тъпи дрогирани животни.

Специално вчера всичко се получи заради селяните от бИрое. ;)

Кога ще са виновни феновете на Левски, и възможно ли е това?
Може в случая да е така, но малко осъмнително все те да са невинни.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 окт 2012 11:34

ralka_levskarka написа:И аз ходя там и?
Половината от СекБтор ги познавам, И ?
Автоматично наркоманка ли ставам? Приятеля ми също ли?
Само дето тея "наркомани" както ги наричаш живота си дават за Левски, ама айде..

Рали, нито за Левски, нито за България, но това ме кара да уважавам още повече, подвига на Васил Левски, Христо Ботев и останалите национални герои на България.
Наркомана е способенц за да си добави необходимата доза, да продате цялата си покъщнина, килими, тв, и т.н. , та дори и майка си.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 15 окт 2012 15:03

delqnski47 написа:Напротив,не коментираш и все още не го правиш!Продължаваш да говориш едно и също като радио,само че написано по друг начин!
Казах,че ''има такива случаи'',после видях,че си прекалено твърдоглав и много знаещ и ти дадох конкретен пример!Може би не искаш да разбереш,защото си мислиш,че аз атакувам Сектор Б затова,че е с наркомани!Не,аз говоря като цяло за наркоманите,а и за всякакъв сорт индивиди в нетрезво състояние където и да са те!Ти ги защитаваш,защото не си си патил от тях,затова те разбирам напълно!Но тук не става въпрос за ФК Левски или за ЦСКА,а за други неща!Неща,които няма как да разбереш,защото си малък и не си бил свидетел! ;) Аз не защитавам наркомани цесекари,колкото и цесекари да са те!Защото знам,че утре ще предложат на някое момче я хапче,я нещо друго!Или ще построшат някой автобус след някой мач!Или нещо друго....!Но щом ти ги защитаваш,окей!Това си е твое решение!

След като говориш като цяло за наркоманите, а не за тези в Сектор Б, значи мненията са ти само спам и е необходимо Милен да ги изтрие. Жалко, че трябва да се подканя, за да изпълни задълженията си.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 окт 2012 18:22

Без име написа:
delqnski47 написа:Напротив,не коментираш и все още не го правиш!Продължаваш да говориш едно и също като радио,само че написано по друг начин!

След като говориш като цяло за наркоманите, а не за тези в Сектор Б, значи мненията са ти само спам и е необходимо Милен да ги изтрие. Жалко, че трябва да се подканя, за да изпълни задълженията си.

Не,не трябва да бъдат изтривани,защото нещата имат връзка!Но ти просто си решил да не дискутираш и за трети пореден пост не казваш нищо! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Буфон
Контакти:

Мнениеот Буфон » 19 окт 2012 20:24

ВСИЧКИ на Синьото 3 часа преди мача!
-----------------------------------------------
Левскари! Каним ви в събота да поставим ново начало на една прекрасна и позабравена традиция. Идеята ни е в 13:00ч. да се съберем всички на Синьото (до метростанцията на националния стадион). Очакват ви специални изненади, а шоуто е гарантирано! Присъствието на всеки един от вас е повече от задължително, тъй като от това зависи организацията на действията ни по време на дербито! Нека прекараме този „син” ден заедно като един истински „син” празни. И застанали рамо до рамо, да пеем с пълни гърла за това, което обичаме! След като разцепим Синя София от пеене, ще се отправим всички заедно към стадиона, където още с първото стъпване в Сектора съсипваме еничарите от пеене, така че и Милко Балев в червения си гроб да се разтресе! Имаме и още една изненада за вас. По време на мача с отбора на комунистите, от пистата ще се записва специален филм за Сектор Б. Сами разбирате, че това ни задължава да сме още по-мощни и отдадени от обичайното. Очаква ни един прекрасен „син” ден! Обличаме фланелките върху сърцата си, възпламеняваме огъня в душите си и в 13:00ч. се чакаме всички на Синьото!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 21 окт 2012 00:30

Къде отидоха парите за хореографията ? За тая смешна хореография да са дали 300 лв. Другото за наркотици ли отиде ?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 21 окт 2012 00:51

MainEventer написа:Къде отидоха парите за хореографията ? За тая смешна хореография да са дали 300 лв. Другото за наркотици ли отиде ?

Ми и за това и за фланелки "Умрете прасета" - божествена простота! Може ли да направиш такава фланелка и да си я облечеш...вместо да се направят фланелки с лика на Апостола, Гунди и т.н. ...така ли се възпитава тоя сектор...драйфа ми се от боклуци!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 21 окт 2012 00:54

Theos написа:
MainEventer написа:Къде отидоха парите за хореографията ? За тая смешна хореография да са дали 300 лв. Другото за наркотици ли отиде ?

Ми и за това и за фланелки "Умрете прасета" - божествена простота! Може ли да направиш такава фланелка и да си я облечеш...вместо да се направят фланелки с лика на Апостола, Гунди и т.н. ...така ли се възпитава тоя сектор...драйфа ми се от боклуци!

Много деградирали хора има в сектора. Жалко.

Върни се в “Левски”