Без име написа:delqnski47 написа:Без име написа:Делянски, кво правиш в темата на сектора, в които никога не си стъпвал!? Как можеш да коментираш нещо свързано с този сектор, когато никога не си бил в него?
Аман от розови!
Коментирай темата,момче!Аз какво правя си е моя работа!В този форум дори зелен модератор не може да ми държи сметка къде да пиша,пък камо ли ти!
Иначе,ако си мислиш,че нямам приятели левскари пострадали от любимите ти наркомани,се лъжеш много!Затова коментирам,иначе изобщо няма да си правя труда!Хора в нетрезво състояние са вредни за околните и за самите тях!Като си изпатиш от такива хора,тогава коментирай!А и си позволявам да коментирам,защото наркомани има навсякъде било то в Б или другаде!
П.П.А думички като ''розови'' не се толерират в този форум!Ако не си запознат да ти кажа
Точно по темата коментирам, ти ми намесваш някакви твои приятели, които в първият пост въобще не присъстваха.
Айде да видим дали ще ме "набие" някой левскар! Няма как да се случи! Може би аз съм прекалено голям късметлия и все изтървам боя?След като не си стъпвал там, не ми се осланяй на някакви легенди разказани от твои приятели.
И какво и е на думата "розов" ? Цвят като цвят нито е обидна, нито нищо.
Напротив,не коментираш и все още не го правиш!Продължаваш да говориш едно и също като радио,само че написано по друг начин!
Казах,че ''има такива случаи'',после видях,че си прекалено твърдоглав и много знаещ и ти дадох конкретен пример!Може би не искаш да разбереш,защото си мислиш,че аз атакувам Сектор Б затова,че е с наркомани!Не,аз говоря като цяло за наркоманите,а и за всякакъв сорт индивиди в нетрезво състояние където и да са те!Ти ги защитаваш,защото не си си патил от тях,затова те разбирам напълно!Но тук не става въпрос за ФК Левски или за ЦСКА,а за други неща!Неща,които няма как да разбереш,защото си малък и не си бил свидетел!