П.С. Борислав Михайлов също беше посочен от предишния за негов наследник. Това не го забравяйте...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
4x4 написа:Търсите вината у футболисти и треньори а забравихте кое обедини агитките на протеста миналата година долу горе по това време май че беше.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
4x4 написа:damyanov1963 написа:4x4 написа:CapitanePuyol написа:4x4 написа:Защитавайте ми още Пияната Перука.
Обръщам преди малко на мача да видя резултата и гледам вратаря с автогола на сезона. Поне станахме известни с нещо.
Не вярвах че някога ще го напиша.
Айде стига и ти, пресилваш...виждали сме немалко подобни случаи, когато топката се отбива от гредата в гърба на вратаря и влиза. Просто малшанс...в случая Митов няма как да е виновен за подобен гол.
Напълно съм съгласен че не е виновен.
Обаче 0:3 срещу Северна Ирландия първото полувреме ако не е резултат от 20 годишното управление на Боби Кючека и продължението от осмокласника не знам повече какво да кажа.
Прав си за Боби Кючека. За това и играта ни прилича повече на кючек, отколкото на футбол. :) Иначе футбола ни едва ли ще се оправи и след 30 години. Тогава да не забравиш да споменеш пак Боби Кючека :)
А назначения от него заместник?
dedko2022 написа:Процесите са доста инертни. След управлението на Перуката, ще трябват години работа, докато се обърне посоката. С Гонзо няма как футболът ни да се отърве от влиянието на Домусчиев. Трябва рязане до живо месо и търпение.
П. П Хубав гол, а и на домакините доста им върза днес.
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds и 23 госта