Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот boglev » 05 окт 2021 20:02

Ръководството, мерки няма да вземе. Полицията, също. Те са ок, да знаят по време на мач, къде са тези боклуци.

От друга страна по време на мач, като всички знаят кагви боклуци са, защо им отвръщат на призивите Сектор А, Сектор В? Игнориране и А и В да пеят заедно, ония аут. Иначе си приемат, че всичко им е ок
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2021 21:17

1914.1902 написа:Програмата на Левски за месец октомври

17.10.2021 19:15 Локомотив София - Левски (efbet Лига)
23.10.2021 18:45 Левски - Пирин Благоевград (efbet Лига)
26.10.2021 19:00 Левски - Септември Симитли (Купа на България)
30.10.2021 19:00 Черно море - Левски (efbet Лига)

12 точки и класиране напред за КБ. 8-)
Лошото дотук бе, че Мъри нямаше време да подготви достатъчно добре отбора, а започна срещу възможно най-кривите противници, и то един след друг - мача с ЦСКА (с нов треньор, треньорът на Годината), гостуване в Пловдив на Локо (където традиционно трудно се играе), Тирето (за тях този мач осмисля цялото съществуване на припознаването) и Лудогорец (тук няма какво да се коментира дори).
Да кажем, че трудното в преходния период мина, оттук насетне отборът ще играе по-освободено и ще започне да трупа точки и самочувствие. Всъщност последните две много ни липсват засега, но и това ще си дойде на мястото. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2021 21:31

Kotooshu написа:...
А ония ми разправяше как БФС ни било виновно, да ви и на всичките боклуци... :evil:

ОнИЯ ти разправяше, че наркоманите в Б са за бой с глупостите си, но и БФС ни имат за бездънен финансов кладенец и абонат, що се касае за глобите по принцип - нецензурни скандирания, обидни скандирания, плакат с незнам си какво съдържание и т.н.. Много ясно, че за това наказание, днешното, са виновни само и единствено лумпените!
Хубаво е да сме коректни, когато правим препратки към мнението на онИЯ, ако се бараме за пичове и мъже на място. :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 окт 2021 21:46

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:...
А ония ми разправяше как БФС ни било виновно, да ви и на всичките боклуци... :evil:

ОнИЯ ти разправяше, че наркоманите в Б са за бой с глупостите си, но и БФС ни имат за бездънен финансов кладенец и абонат, що се касае за глобите по принцип - нецензурни скандирания, обидни скандирания, плакат с незнам си какво съдържание и т.н.. Много ясно, че за това наказание, днешното, са виновни само и единствено лумпените!
Хубаво е да сме коректни, когато правим препратки към мнението на онИЯ, ако се бараме за пичове и мъже на място. :!:

Пълни глупости, пълни!
Хайде няма смисъл да ми говориш точно пък ти за коректност, когато почнеш да назоваваш проблема с истинското име а не лумпените били виновни, тогава ми се обади и пиши за коректност!
Солташаците на същите тези наркомани ще ми говорят за коректност, аре няма нужда.
С ракетите се цели нещо, дали охрана, дали акции, или други благинки не знам, но ще се разбере винаги се разбира.
Лумпените били виновни, кой са тези лумпени, имат ли подбудители, странно или не тези лумпени почнаха да рекетират клуба след атаката за акциите или всичко викаш е една случайност е така са решили да изкарват глоби в най тежкия момент в историята на вековния ни клуб!
Стига глупости найстина, че съм побеснял.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2021 21:56

alexdb написа:
mikata написа:Нали има модерни камери нека да го намерят тоя който е хвърлил ракетата и да го съдят за пропуснати ползи :twisted:

Тъй де! Нали билетите уж са поименни и със запазени места. Цялата зона и забраняваш да стъпва на стадиона и толкова. За пет-шест мача ще се изчисти сектора от такива боклуци. А и тия до тях няма да седят и да им се радват.

Не са поименни. Тая "поименност" беше някакъв временен фарс за пред хората, уж, видиш ли, че се борят хулиганите, въдворява се ред, има персонална отговорност, абе - пълен временен та*ак за пред обществото.
И аз, както повечето колеги, се притеснявам, че тия действия на част от келешите в Б (там ходят и почтени хора, нека не се забравя!), освен наказания, спъват прогреса и на клуба. Или по-точно казано, прецакват набиращият мощ Левски и еуфорията на привържениците в година, в която отново сме на финансовия ръб.
Какво да се направи? Не знам - дотук в тоя подфорум чета само глупави и неприложими идеи. Да се затвори Б - хубаво, лумпените ще пренесат лумпенщината в А и В, където ходят родители с деца и възрастни хора. Клубът да направи еди какво си - пак не става. Клубът може да прехвърли отговорността към МВР, те към БФС, футболната централа обратно към клуба, и така влизаме в роден омагьосан кръг, в който на практика никой не поема никаква отговорност за нищо. Ако искаме Ушев да седи с каска и щит на пътеките в сектор А, добре, ама аз не искам да се връщаме в годините на полицейски посткомунистически произвол на трибуните.
Камери-мамери пред Б. Да, има ги - две парчета на двата пилона зад вратата. Инсталираха ги преди един мач в Европа срещу Сараево - тогава имаше някаква разпоредба на УЕФА, която трябваше да се спази покрай лицензирането на стадиона. Тия камери от години са увиснали като сопол и "гледат" в пистата. По едно време ги вдигнаха, ама кой знае доколко изобщо функционира тая видеосистема днес. И да функционира случайно, какво? Записът отива в МВР, които казват, че това не е адекватно доказателство, щото, нали, запис може да се манипулира. Или след безброй месеци в правно безвремие лумпенът вади връзки и не е осъден. Впрочем, за колко осъдени лумпени сте чували през последните 10-15 години, а инциденти и глупости имаше, нали?
Всичко е пълен ташак в тая страна, това е истината! Радващото е, че не стана някоя голяма беля с тия ракети, щото бяха изстреляни поне 15-20 по време на мача, които, за щастие, в по-голямта си част угаснаха на няколко метра над терена. Тъпа работа! :evil:
[offtopic]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2021 22:07

TristaNNN написа:

Къ ше ги вземем тия 12 точки от 3 мача за първенство? :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 окт 2021 22:16

ПОСТА Е КОПИРАН ОТ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!!!
Разни Гугутки,Младежи и Арменци:
Вие Наркомани,Олигофрени и Врагове на Любимият ни ЛЕВСКИ Постигнахте целта си след онзи деншният ни Мач с Шалварите!
9300 лева сега кой ще ги плаща?Вие Малоумниците или Клуба?Един мач без публика на Герена!Похвално Нали?Заради вашите Ненормални Наркомани,Олигофрени тем подобни Изчадия на Ада с Вашите фоерверги,димки и Ракети докарайте на КЛУБА тази солена Глоба +Мач без Публика.В тези тежки времена за Милионите Левскари и Частност Клуба в Това безпаричие Вие и Вашите Ненормални Подръжници постигнахте целта си да ни наказват и да пълним гушата на ОРАНЖЕВО ЧЕРВЕНОТО и Шалварско БФС!
Вие Самопровъзгласили се Тартори наркомани не сте Никакви Фенове на Левски!Вие всички сте за Затвор без съд и Присъда !
Сега пак ли ще се плащат вашите Глупости от КЛУБА и Даренията от Нас Хилядите които си делим от залага ,че да помагаме на Клуба?
Обръщам се КЪМ СИРАКОВ,РЪКОВОДСТВО И СТОИЛОВ:
ГОСПОДА !ВИЕ СТЕРЪКОВОДНИТЕ ФАКТИРИ В ЛЮБИМИЯТ НИ ЛЕВСКИ!
АПЕЛИРАМ КЪМ ВАС ГОСПОДА :ИЗВИКАЙТЕ ТЕЗИ ТАКА НАРИЧАШИ СЕ ТАРТОРИ НА ФРАКЦИИ,НПКАТА И ТЕМ ПОДОБНИ ОЛИГОФРЕНИ ДА СПЕАТ С ТЕЗИ ТЕХНИ ДЕЙСТВИЯ ПО СТАДИОНИТЕ!
ПОСТАВЕТЕ ПОВЕЧЕ КАМЕРИ НА СЕКТОР Б И КЪДЕТО СЕ СЪБИРАТ ИДИОТИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ФРАКЦИИ!
Г-нСИРАКОВ,НИМА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ НА ТЕЗИ (УЛТРАСИ)ЛЕВСКАРИ ВИ УСТРОЙВА ?НИМА СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ НИЕ КОИТО ДАРЯВАМЕ ПАРИ ДЕЛЕЙКИ ОТ ЗАЛАГА СИ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ТЕХНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ И ГЛОБИ?
Г-н СИРАКОВ,ПОИСКАИТЕ ОТ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ТАРТОРИ ДА ПРЕДАДАТ ТЕЗИ КОИТО ХВЪРЛЯХА ПИРОТЕХНИКАТА ПО ТЕРЕНА И ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ БЪДАТ ДОПУСКАНИ НА СТАДИОНИТЕ И КОНКРЕТНО НА МАЧОВЕТЕ НИ НА ЛЮБИМИЯ ЛЕВСКИ!
ПРИЯТЕЛИ:
ДА НАПРАВИМ ПИДПИСКА ТУК СРЕЩУ ТЕЗИ НРКОМАНИ,ОЛИГОФРЕНИ И ДЕГЕНЕРАТИ ДА СЕ ДАДЕ НА СИРАКОВ И ТЕЗИ ДЕГЕНЕРАТИ ДА НЕ БЪДАТ ДОПУСКАНИ НА СТАДИОНИТЕ.ДА БЪДАТ ПРЕДАДЕНИ НА ОРГАНИТЕ НА РЕДА И НА ПРОКУРАТУРАТА И ДА БЪДАТ НАЛАЗАНИ !ТАРТОРИТЕ НА ТЕЗИ ДЕГЕНЕРАТИ ДА ПЛАШАТ ГЛОБИТЕ КОИТО ИЗКАРВАТ НА КЛУБА!
С УВАЖЕНИЕ :Атанасов.
САМО ЛЕВСКИ ВЕКОВЕН ЕДИНСТВЕН ФУТБОЛЕН ТИМ!!!
ПОСТА Е КОПИРАН ОТ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!!!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 окт 2021 22:18

TristaNNN написа:
alexdb написа:
mikata написа:Нали има модерни камери нека да го намерят тоя който е хвърлил ракетата и да го съдят за пропуснати ползи :twisted:

Тъй де! Нали билетите уж са поименни и със запазени места. Цялата зона и забраняваш да стъпва на стадиона и толкова. За пет-шест мача ще се изчисти сектора от такива боклуци. А и тия до тях няма да седят и да им се радват.

Не са поименни. Тая "поименност" беше някакъв временен фарс за пред хората, уж, видиш ли, че се борят хулиганите, въдворява се ред, има персонална отговорност, абе - пълен временен та*ак за пред обществото.
И аз, както повечето колеги, се притеснявам, че тия действия на част от келешите в Б (там ходят и почтени хора, нека не се забравя!), освен наказания, спъват прогреса и на клуба. Или по-точно казано, прецакват набиращият мощ Левски и еуфорията на привържениците в година, в която отново сме на финансовия ръб.
Какво да се направи? Не знам - дотук в тоя подфорум чета само глупави и неприложими идеи. Да се затвори Б - хубаво, лумпените ще пренесат лумпенщината в А и В, където ходят родители с деца и възрастни хора. Клубът да направи еди какво си - пак не става. Клубът може да прехвърли отговорността към МВР, те към БФС, футболната централа обратно към клуба, и така влизаме в роден омагьосан кръг, в който на практика никой не поема никаква отговорност за нищо. Ако искаме Ушев да седи с каска и щит на пътеките в сектор А, добре, ама аз не искам да се връщаме в годините на полицейски посткомунистически произвол на трибуните.
Камери-мамери пред Б. Да, има ги - две парчета на двата пилона зад вратата. Инсталираха ги преди един мач в Европа срещу Сараево - тогава имаше някаква разпоредба на УЕФА, която трябваше да се спази покрай лицензирането на стадиона. Тия камери от години са увиснали като сопол и "гледат" в пистата. По едно време ги вдигнаха, ама кой знае доколко изобщо функционира тая видеосистема днес. И да функционира случайно, какво? Записът отива в МВР, които казват, че това не е адекватно доказателство, щото, нали, запис може да се манипулира. Или след безброй месеци в правно безвремие лумпенът вади връзки и не е осъден. Впрочем, за колко осъдени лумпени сте чували през последните 10-15 години, а инциденти и глупости имаше, нали?
Всичко е пълен ташак в тая страна, това е истината! Радващото е, че не стана някоя голяма беля с тия ракети, щото бяха изстреляни поне 15-20 по време на мача, които, за щастие, в по-голямта си част угаснаха на няколко метра над терена. Тъпа работа! :evil:

Камерите са решение. Защо обаче не работят ръководството да каже. А това с връзките и безбройте месеци не е така. Има "закон за футболното хулиганство", който за мен е приличен ако се спазва и клубовете съдействат. Не става въпрос някой да бъде вкарван в затвора (защото е метнал бомбичка), а да не се допуска на стадиона за определен период от време.
Но явно и ръководството на Левски не желае и не полага абсолютно никакви усилия да реши поне отчасти този проблем. Интересно защо? Ясно е, че не става дума да се ходи на мач като на опера, но това, което става също е недопустимо.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2021 22:26

rhaegar написа:
TristaNNN написа:

Къ ше ги вземем тия 12 точки от 3 мача за първенство? :mrgreen:

Приемам корекцията. :oops: В такъв случай и на 9 ще сме доволни. :lol:
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2021 22:33

alexdb написа:
Камерите са решение. Не са - в съда може и да паднат. Тука е България. Защо обаче не работят ръководството да каже. Ще каже, че няма пари, вероятно. А това с връзките и безбройте месеци не е така. Има "закон за футболното хулиганство", който за мен е приличен ако се спазва и клубовете съдействат. Пълен та*ак е и този закон, защото се "спазва" за пред хората, а властта реши да "бори" хулигантвото с него. Тука е България. Не става въпрос някой да бъде вкарван в затвора (защото е метнал бомбичка), а да не се допуска на стадиона за определен период от време. Ушев го мързи да се занимава с такива проверки, а клубът съвсем не желае да се занимава. Ще се прехвърли отговорността към Левски. Но нали целта е да не се изстрелват ракети и да не се мятат бомбички - ако Ушев все пак реши да се раздвижи и да ограничи Гошко, следващата ракетка може да се изстреля от Пенчо. И, какво правим, какъв е смисълът?
Но явно и ръководството на Левски не желае и не полага абсолютно никакви усилия да реши поне отчасти този проблем. Интересно защо? И на мене ми е интересно защо. Ясно е, че не става дума да се ходи на мач като на опера, но това, което става също е недопустимо. Факт. Но какво трябва да се направи тогава?
[offtopic]

Върни се в “Левски”