Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Левски наказан един мач без публика и близо 10к глоба заради к*рвите с ракетите. Паразитите показаха как ще действат. Яд ме е че черепа не се разправи с тях по неговата схема. За тия отрепки Белене и поправителен труд
110 години любов!
След като разгледа становището на ФИФА относно международния сертификат на състезателя Хосе Анхел Кордоба Чембърс, СТК при БФС постановява, че състезателят може да се състезава в официални срещи за ПФК „Левски“ Сф.
https://www.bfunion.bg/%D0%9D%D0%BE%D0% ... 0%BD%D0%B8
Нали има модерни камери нека да го намерят тоя който е хвърлил ракетата и да го съдят за пропуснати ползи 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Да им евем майката на всичките боклуци от сз, тръста и всичките им курви долни!
Тамън тръгнем, положителни неща, хора по трибуните, не малко пари от билети и артикули и хоп... искаме това и това иначе виждате какво става.
А ония ми разправяше как БФС ни било виновно, да ви и на всичките боклуци
Тамън тръгнем, положителни неща, хора по трибуните, не малко пари от билети и артикули и хоп... искаме това и това иначе виждате какво става.
А ония ми разправяше как БФС ни било виновно, да ви и на всичките боклуци

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

mikata написа:Нали има модерни камери нека да го намерят тоя който е хвърлил ракетата и да го съдят за пропуснати ползи
Тъй де! Нали билетите уж са поименни и със запазени места. Цялата зона и забраняваш да стъпва на стадиона и толкова. За пет-шест мача ще се изчисти сектора от такива боклуци. А и тия до тях няма да седят и да им се радват.
1914.1902 написа:След като разгледа становището на ФИФА относно международния сертификат на състезателя Хосе Анхел Кордоба Чембърс, СТК при БФС постановява, че състезателят може да се състезава в официални срещи за ПФК „Левски“ Сф.
И сега това като съботаж от страна на БФС за мача с Каузата ли да го приемаме?
groti написа:Левски наказан един мач без публика и близо 10к глоба заради к*рвите с ракетите. Паразитите показаха как ще действат. Яд ме е че черепа не се разправи с тях по неговата схема. За тия отрепки Белене и поправителен труд
Ми 10 бона глоба и още няколко пъти по толкова пропуснати ползи. Тия добре помагат на клуба и то в изключително труден момент в който всеки лев е от значение.
alexdb написа:mikata написа:Нали има модерни камери нека да го намерят тоя който е хвърлил ракетата и да го съдят за пропуснати ползи
Тъй де! Нали билетите уж са поименни и със запазени места. Цялата зона и забраняваш да стъпва на стадиона и толкова. За пет-шест мача ще се изчисти сектора от такива боклуци. А и тия до тях няма да седят и да им се радват.
Да влиза и ушев вече в нарко сектора боли ме кора...
И само като се сетя че тези имат възможност да придобият акциите...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

alexdb написа:1914.1902 написа:След като разгледа становището на ФИФА относно международния сертификат на състезателя Хосе Анхел Кордоба Чембърс, СТК при БФС постановява, че състезателят може да се състезава в официални срещи за ПФК „Левски“ Сф.
И сега това като съботаж от страна на БФС за мача с Каузата ли да го приемаме?
Друго обяснение има ли. Анатема!
Другите отбори претъпкани с маймуни, дори и резервите, а на нас не дават да картотекираме дори шоколадово момче.
Точно в този момент,имайки предвид финансовото състояние на отбора, наказание един мач без публика е престъпно.
Трябва,да се вземат мерки от ръководството.
Трябва,да се вземат мерки от ръководството.