Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 10 сеп 2021 22:29

modor написа:
vlong написа:На мен ми е малко тегаво.Като знам потребителската сила на българина,па колко от тях са левскари,па колко ще отидат при партньорите,па от там 4-5 процента.Много е разводнено.Най си е добре-сметка,като имаш желание даваш.Чисто и просто ,като ченге след баня.

Донякъде си прав. Знам че колелото трудно ще се задвижи. Мисля си вървим в правилната посока. Един спонсор води до друг такъв. После трети, четвърти..... Същото така трябва една нова масирана кампания насочена към феновете. За момента единствено стоките в магазина вървят с доста сериозно темпо, което е много добре. С много работа и ТЪРПЕНИЕ ще успеем! Само Левски!

Абсолютно! Време ще трябва и това е ясно на всички, но кампания "Дайте да дадем даром" повече не би сработила, няма какво да се лъжем.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 сеп 2021 09:12

Сър Боче и припоците не ни закриха, но Хубси ни ева мамата :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 сеп 2021 09:25

Ко стана с Анисе?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 сеп 2021 09:25

MuFc1878 написа:Сър Боче и припоците не ни закриха, но Хубси ни ева мамата :lol:

Не е Хубчев, а П.Колев. Ти би ли се отказал от обезщетение, ако те уволнят? Друг е въпроса какво е свършил Хубчев като треньор, но пак опираме до П.Колев. Аз съм за това в клуба да се подписват договори с клаузи за свършена работа, а не на юнашко доверие. Това важи и за Стоилов, но дълбоко се съмнявам Сираков да го направи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 сеп 2021 10:29

MuFc1878 написа:Сър Боче и припоците не ни закриха, но Хубси ни ева мамата :lol:

Мисирките пускат "новината" преди първия мач на Мъри. СлучаЕност? Анатема!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 сеп 2021 11:13

Няма как да е случайно - това за Хубси днес точно да го пускат

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 сеп 2021 12:12

Не е необходимо отвън да ни тропат. Като чета форумът, Мъри отдавна е разкрит с остарели тактики. Пак ще говори за времето и терена. До 3-5 мача ще му се иска оставката, защото не сме сигурни, че той ще ни вдигне от калта.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 сеп 2021 12:21

Мъри за 10 дни освен като треньор се изявява и като мениджър на клуба. Футболът не е само 90 минути на терена.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 сеп 2021 13:27

Анти Левски медиите пак са се активизирали. Това, че дължим най-много пари на Хубчев и Насируто е ясно от много време, защо точно преди мача пак започнаха, но няма как да ни бутнат в момента. Голям страх е, че излизаме от калта.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 сеп 2021 16:51

honda написа:Малко поправки - Зе Соареш също бе продаден на сериозна загуба. За Жо - клуба първоначално беше на минимална печалба после стана доста повече поради бонуси от представянето му.
Забравяш за двамата мароканци Рабех и Бензукан - които бяха привлечени по изричното настояване на Мъри. Наистина като играч Рабех беше футболист какъвто не е идвал в България ,но проблема му беше в главата. Футболист №2 на СП за младежи , водил преговори с Реал(М) и Ливърпул. В трансферния прозорец в който Левски го взе беше желян от Порто и Бешикташ,но хората разбраха що за стока и се отдръпнаха. Има една поговорка "Ако си мислиш ,че купуваш Мерцедес на цената на "Москвич" най-вероятно ще се окаже ,че си купил магарешка количка".
Също така Жеан Карлуш - много добър футболист ,само дето не беше централен нападател и никога не е играл като такъв. Не съм виждал друг футболист в нашето първенство (освен Ж.Мораиш) ,който с таква лекота да се освобождава от защитниците, но не беше научен да играе като ЦН,а Левски имаше нужда от точно такъв. Играчи с неговия профил имаше доста - Йовов, Телкийски, Бардон, Домо. Макар че той реално не се засече с тях . В Бразилия Жеан Карлуш е играл като лек нападател в система 4-4-2. Като централния нападел е бил типичен таран висок над 190 см. Докато при нас го мъчихме да играе таран.

Зе Соареш беше най-евтин от тях. Аз си спомням, че беше купен за сума от порядъка на 600 000 лв, а го продадоха за около 1 млн. Разбира се може и да бъркам.
Рабех е един от най-добрите чужденци изобщо играли в България, но както и ти си написал - проблемът му беше в главата. Това го беше довело и до затвора в един момент.
Бензукан не беше нищо особено.
Жеан Карло/уш съм го запомнил само с лошото - изпусната решаващи дузпа срещу Литекс и фрапиращ пропуск срещу Жилина в Сф при резултат 0:1. От 5-6 метра почти фронтално срещу вратата, този така я ритна, че топката а-ха да излезе в тъч :oops:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”