W84me написа:Коланги, преди час левскарите в България се увеличиха с още един.
Честита рожба. Живо и здраво да ви е! Само Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Коланги, преди час левскарите в България се увеличиха с още един.
tiamat написа:W84me написа:Кой ще играе резерва на Горанов на левия бек?
Кордоба би трябвало да е ляв бек основно и цз между другото. И Галчев, дето не знам що го отписаха честно, супер си е хлапето.
csimoen2 написа:tiamat написа:W84me написа:Кой ще играе резерва на Горанов на левия бек?
Кордоба би трябвало да е ляв бек основно и цз между другото. И Галчев, дето не знам що го отписаха честно, супер си е хлапето.
Колега, Галчев е изключително слаб към момента - технически, позиционно, тактически, физечески и всякак...
Да не кажа силна дума, но може би почти всички от головете стават през неговата и на другия хубостник отдясно зоната...
Има много хляб да изяде, докато стане титулярен бек в Левски, даже един Мики Орачев преди години търпеше по-голямо развитие от този неможач...
Belus написа:csimoen2 написа:tiamat написа:W84me написа:Кой ще играе резерва на Горанов на левия бек?
Колега, Галчев е изключително слаб към момента - технически, позиционно, тактически, физечески и всякак...
Да не кажа силна дума, но може би почти всички от головете стават през неговата и на другия хубостник отдясно зоната...
Има много хляб да изяде, докато стане титулярен бек в Левски, даже един Мики Орачев преди години търпеше по-голямо развитие от този неможач...
Когато преквалифицираш дясно крило в ляв краен, и то млад играч с почти нулев опит при мъжете, нормално е да не е на ниво. Галчев има най-малко вина за това.
csimoen2 написа:Да кажеш, че някой е дясно крило, когато има-няма 1 година в мъжкия футбол е несериозно... та той още не си знае точната позиция...
Belus написа:csimoen2 написа:Да кажеш, че някой е дясно крило, когато има-няма 1 година в мъжкия футбол е несериозно... та той още не си знае точната позиция...
Точно това изказване е абсолютно несериозно! 20-годишен играч, а не си знаел точната позиция?! Нали го вземат от юношите, там какво, карти ли е играл? Те и вратар да го сложат, пак ще се плюе, щото бил некадърен. Кога е играл ляв краен при юношите? Имайте малко уважение поне към младите.
И как да направи свястно центриране, след като трябва да играе с неудобния за него крак?
За мен сериозен проблем е липсата на втори/дублиращ отбор. Преходът от юношески футбол към първият отбор идва малко рязко. Надявам се догодина нещата и в това отношение да се оправят.
vlong написа:Аз като прочетох,че нямали система за следене на физическото състояние на играчите,и останах втрещен.Че това си е задължително за професионален клуб.
Нямам думи.
1palq4o1 написа:В школите има поне по два отбора - вижте класирането в различните възрастови групи:
https://gong.bg/bg-football/drugi/zavyr ... bfs-650047
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, deadlock, ElCochino, Serafim, vlong и 60 госта