NOMER14 написа:TristaNNN написа:Тука двама-трима от дежурните форумни селекционери пак почнаха да привличат звезди разни.

Иначе, по повод безбройните мнения за физиката на юношите ни през годините, какво ще кажете за момчетата, които се появиха в игра през втората част на днешната контрола? Състезателят с номер 2 и нападателчето как ви се струват, физически?

Да, правеше ми впечатление, че решително се сборваха в центъра за всяка топка. Нещо повече -
тръгваха вкупом няколко човека с отнетата топка напред. Не знам стихийно ли го правеха или "тоталният" футбол в юношеска възраст е на почит. Не играха сковано, а с лъжливи движения се освобождаваха от противника. Но им трябват тактически занимания.
Тъкмо това и на мен ми направи впечатление. Знаеха къде е противниковата врата и я атакуваха с бързи атаки и подавания напред и по дължина на терена, за разлика от "футболистите" от титулярния ни състав, които предпочитат да бавят топката и да цъкат по ширина на терена и да я връщат често назад. Освен това често си създаваха и числено предимство във фаза атака, отиграваха с по едно докосване. Все непознати неща за повечето от титулярите.
Първото полувреме беше скука, а второто в отделни моменти ни връщаше в онези вече позабравени времена, когато Левски атакуваше мълниеносно и играеше красиво.
Наясно съм, че това е на първо място контрола и най-вече че играхме срещу отбор от втора група, но титулярите дори и срещу тях си играха слабо и ни предложиха добре позната мъка. А юношите поне малко ме зарадваха с освободената си игра.