Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 03 сеп 2021 23:25

TristaNNN написа:Тука двама-трима от дежурните форумни селекционери пак почнаха да привличат звезди разни. :| Иначе, по повод безбройните мнения за физиката на юношите ни през годините, какво ще кажете за момчетата, които се появиха в игра през втората част на днешната контрола? Състезателят с номер 2 и нападателчето как ви се струват, физически? ;)

Да, правеше ми впечатление, че решително се сборваха в центъра за всяка топка. Нещо повече - тръгваха вкупом няколко човека с отнетата топка напред. Не знам стихийно ли го правеха или "тоталният" футбол в юношеска възраст е на почит. Не играха сковано, а с лъжливи движения се освобождаваха от противника. Но им трябват тактически занимания.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 сеп 2021 00:31

TristaNNN написа:Тука двама-трима от дежурните форумни селекционери пак почнаха да привличат звезди разни. :| Иначе, по повод безбройните мнения за физиката на юношите ни през годините, какво ще кажете за момчетата, които се появиха в игра през втората част на днешната контрола? Състезателят с номер 2 и нападателчето как ви се струват, физически? ;)

Пълна трагедия, физически и технически. 2 Номер го чаталосва оня, дето играеше в Цесекато, а сега е 100 кила.

Аз съм доволен от Асен Митков и момчето дето вкара гола.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 04 сеп 2021 02:02

bilyaletdinov написа:Лозев и Крум Стоянов са разтрогнали с Кърджали. Ще оправят бековете от воле.

Стоянов е абсолютен фигурант и посредствен играч. Даже не знам как още се залъгват някакви прилични отбори да го взимат. Райнов 2, даже една класа под него- играе постоянно на едно и също ниво, което определено е ниско.

От личен опит ви казвам, че Горанов е по-добър от него, те се покриха в периода си при нас и Горанов беше виден ъпгрейд на предишния. Вече и той, че е цялостно хич не е играч за силен отбор, е ясно.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 сеп 2021 08:46

Гледам, че се споменава Лозев... На когото това му е втори отбор, който напуска когато намалеят парите. Всички помним как избяга от Левски. Предпочитам такива екземпляри да стоят далеч от Левски. Да ходи там в числа, тирета, където има много пари.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 сеп 2021 10:09

Някой гледал ли го е този Димитър Костадинов, какви са ви наблюденията?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 сеп 2021 10:21

Пишат,че Иванков се връща.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 сеп 2021 10:50

Kotooshu написа:Някой гледал ли го е този Димитър Костадинов, какви са ви наблюденията?

В няколкото мача, в които го гледах (3-4) ми направи много добро впечатление. "Шило".. Постоянно тормози защитата. Има скорост, борбеност, а и ми се струва "перде". Естествено ще го видим при нас дали и как ще се реализира. За мен е по-добър от звездата Йомов
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 сеп 2021 10:53

https://m.fakti.bg/sport/610138-stanimi ... r-v-levski
Най-накрая. Не знам в последните години колко пъти неглижираха този пост, който е супер важен. Успех на макето
110 години любов!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 сеп 2021 10:53

groti написа:
Kotooshu написа:Някой гледал ли го е този Димитър Костадинов, какви са ви наблюденията?

В няколкото мача, в които го гледах (3-4) ми направи много добро впечатление. "Шило".. Постоянно тормози защитата. Има скорост, борбеност, а и ми се струва "перде". Естествено ще го видим при нас дали и как ще се реализира. За мен е по-добър от звездата Йомов

Дано.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 сеп 2021 10:56

NOMER14 написа:

Да, правеше ми впечатление, че решително се сборваха в центъра за всяка топка. Нещо повече - тръгваха вкупом няколко човека с отнетата топка напред. Не знам стихийно ли го правеха или "тоталният" футбол в юношеска възраст е на почит. Не играха сковано, а с лъжливи движения се освобождаваха от противника. Но им трябват тактически занимания.
Тъкмо това и на мен ми направи впечатление. Знаеха къде е противниковата врата и я атакуваха с бързи атаки и подавания напред и по дължина на терена, за разлика от "футболистите" от титулярния ни състав, които предпочитат да бавят топката и да цъкат по ширина на терена и да я връщат често назад. Освен това често си създаваха и числено предимство във фаза атака, отиграваха с по едно докосване. Все непознати неща за повечето от титулярите.
Първото полувреме беше скука, а второто в отделни моменти ни връщаше в онези вече позабравени времена, когато Левски атакуваше мълниеносно и играеше красиво.
Наясно съм, че това е на първо място контрола и най-вече че играхме срещу отбор от втора група, но титулярите дори и срещу тях си играха слабо и ни предложиха добре позната мъка. А юношите поне малко ме зарадваха с освободената си игра.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”