Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 03 сеп 2021 14:06

bilyaletdinov написа:Лозев и Крум Стоянов са разтрогнали с Кърджали. Ще оправят бековете от воле.

Те ще ходят с Белия в числото
110 години любов!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 сеп 2021 14:08

groti написа:
bilyaletdinov написа:Лозев и Крум Стоянов са разтрогнали с Кърджали. Ще оправят бековете от воле.

Те ще ходят с Белия в числото

Лозев да, ама за Стоянов не съм чул.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 сеп 2021 14:15

vlong написа:Божинов няма претенции,напуска без проблеми

Божинов никога и за нищо не е имал претенции - познавам го бегло, но на живо от периода му точно преди да иде в Юве. Помолихме го за една промоция - дойде, не взе един лев, само поиска всичко, дето сме го предвидили за него, да го дарим на дом за сираци. От тази гледна точнка Божинов е недостижим не само за родните ритнитопковци, но за 99% от хората у нас! И не отказа автограф или снимка на никого!

Обаче, обаче и тогава си беше мега наивен - мен не ме познава, вижда ме за пръв път преди 5 минути и на моя въпрос - абе, Божинка, вярно ли ще ходиш в Юве, той ми вика - да, вярно е, подписал съм, ама съм обещал да не го обявявам преди петък (беше вторник или сряда), ти нали няма да кажеш на никого. Представяш ли си колко мега наивен трябва да си, за да издаваш конфиденциална и многомилионна сделка на случаен непознат??? И после го емнаха коврите и всичко по реда си....

Валерката е прекарсен човек и винаги е бил, но просто е мега наивен (за трети път го казвам), поради което всякакви кърлежи го цоцат и си правят смях зад гърба му. Нашият клуб, уви, е в същата позиция
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 сеп 2021 14:22

olimpi написа:Пълна подкрепа за Мъри. Хващаме се като удавник за сламка за него, но това е един от малкото левскари, които могат да ни обединят и да положат основите за стабилизиране (аз лично предпочитех Херо или бай Гроздан), другото го знаем А окръжна.

След като е решил, че тези играчи не му трябват значи е така - сега той е на кормилото. Не ми харесва това за Батков, не му е сега времемето. Адвокатинот си има кривиците, но има някои неща , които се забравят - едни сафарите, подсгтригване на коса вместо на пръсти, та там някои неща си имат опашка. Факт е, че не инвестира умно парите в отобора и избърза с махането на някои хора, но и те, поне едният, настоящ собственик си имат кривиците от тогаз. Батков отделно е спасил някои неща за Бг, които са уникални като знаниш и технология, но малко се шуми там. Преди време по разни форуми и тук се писа, че ще дойдат времена , когато ще ревем за Батков, е дойдоха, да се надяваме че са преминали.

Сега трябва спокойствие и търпение и да обединени да сме твърдо зад отбора.

мда, много неща се забравят, реално сегашният ни собственик е основната причина нещо в мен да се счупи преди година, но съм си рекъл да си мълча и да не говоря. Сега с Мъри, когото виждам основно като обединител, а не като някакъв ултра треньор, искрицата пак се появи - така че твърдо зад отбора и каквото сабя покаже!

А за Батков - този човек си живее в неговата си паралелна вселена, в която той е много велик и бие лошите. Това, което беше създадено по негово време, точно по негово време се и разсипа. Е, и една дузпа на Гонзича също помогна и реално заби последния пирон в онзи бляскав отбор, щото влезехме ли втори път в ШЛ, ни проекти из делиормана щеше да има, ни числа, ни тирета, просто отлитахме в друга орбита. Ама на, случило се и въпреки цялата крадлива гробарска шайка, нас все още ни има и сме по-живи от всякога.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 сеп 2021 14:27

vlong написа:50 000 000 000 спестявания.Сега ги наливат яко в апартаменти.
Ще давате,като искате да гледате добри футболисти.
Или не искате да ви вземат причините да мрънкате?

Хората ще дават колкото могат и им позволяват възможностите! А, не както казва твоята детинска логика, да си дават парите отделени или спестени за жилища, храна, дрехи и тези за децата си, за да гледали добри футболисти. Които и без огромни средства могат да се намерят.
Колкото до мрънкането - едва ли има левскар, който иска отбора да е зле, за да може да мрънка! Макар да съм забелязал, че за доста от вас всяка различна гледна точка и мнение се приема за мрънкане. Тоест, човек няма право да критикува или да си каже болката, иначе става мрънкач според тези дето се мислят за по-големи левскари от другите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 сеп 2021 14:59

От Арда не може ли да се вземат Ковачев и Йорданов :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 03 сеп 2021 15:09

Толкова хубави новини за една седмица в Левски е нямало от не помня кога. Чак хората ги е страх да се зарадват. Разбираемо разбира се.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 03 сеп 2021 15:23

mikata написа:От Арда не може ли да се вземат Ковачев и Йорданов :oops:

Тези двамата плюс Котев биха паснали идеално и отговарят на твърдението на Стоилов - за бъдеще ще се взимат млади футболисти между 17 и 23г с цел да ги развием и трансферираме за прилични суми.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 сеп 2021 16:24

NOMER14 написа:Контролата ще се предава ли?

ЛЕВСКИ ТВ
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 сеп 2021 17:41

Димитър Костадинов - договор за 3 години
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”