Всеобщо наслагваното мнение, че видиш ли Батков е спасил Мъри е нелепо. По - скоро беше обратното. Мъри тогава беше в ролята на Живко, просто се оказа по-способен, а футболистите ни тогава бяха по-добри. Иначе положението беше същото. Отново бяхме пред финансова криза. Отново се взимаха футболисти като Бабангида и Шуменският Деко
Както и свободни агенти като Бардон. Юношки като Валери и Коприваров, Вагнер беше върнат доколкото помня от Черно Море, а Ричи.. Не му помня случая. Мисълта ми е че съвсем нямаше златен дъжд в Левски и предвид претенциите на публиката, Батков и Сираков надали имаше много желаещи да дойдат. И е факт, че Батков вместо да използва инерцията и кинтите от турнирите си ги прибра и разби отбора. Оттам нататък всичко тръгна надолу. Не го обвинявам за всичко, но явно има какво да каже Станимир Стоилов. Тогава (като започна да запада Левски) това ми беше главното обвинение към Мъри - спести истината
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
110 години любов!
Силно се съмнявам да е светецmetodito написа:rane написа:Хич не е тичал по курви, ама хичmetodito написа:...Но не съм чул Роналдо да закъснява за тренировки, да тича по ку*ви...Тя една много примерна и благоприлична девица се опитва и парички да изкара от него и да го осъди... щото той по курви не ходел
В сравнение с Божинката е светец.

Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Soulen написа:Мъри е единствената синя легенда, останала сравнително неопетнена. В този тежък момент, просто никой няма право да го критикува за каквото и да било. Това е наистина последен шанс за събиране на еуфория и връщане към някакво нормално функциониране и спортни успехи.
Ако съм на Мъри бих изхвърлил всички малоумници и неможачи следващия трансферен джам. На журналисти олигофрени даже не бих си давал труда да отговарям, освен ако не е да ги погавря. Феновете е редно да подкрепят отбора в момента и да не дават акъл на човек, който е доказал се професионалист в тази работа. Минимум 2 сезона безусловен кредит на доверие.
Това се опитвам и аз да кажа, но веднага се паля, че пак им се привиждат титли и купи. Първи пресър на Мъри веднага го емнаха що тоя се маха, а не онзи. Абе, режи из основи щом трябва. Целта е клубът да не изпадне и да се гради под кота нула. Помня как бе съсипан Стоилов след "те бяха единадесет" през 2004 година. Пълна подкрепа и трябва да се надяваме, че ще успеят след някой друг сезон да стигнем близо до зеления Франкенщайн.
Само да припомня нещата за Батков и Мъри.
2007-08 се разрази Световната финансова криза с последваща Икономическа криза. Вярно тя ни удари по-късно. Русия ни спря газа...Затваряха се заводи... Всеки си спасяваше парите и не мислеше за бизнес. Това засегна и отбора.
2007-08 се разрази Световната финансова криза с последваща Икономическа криза. Вярно тя ни удари по-късно. Русия ни спря газа...Затваряха се заводи... Всеки си спасяваше парите и не мислеше за бизнес. Това засегна и отбора.
Мъри е прав за Батков. От него започна пропадането на Левски. Имахме отбор и коефициент в Европа само трябваше да се надгради така както направиха в Разград!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- bilyaletdinov
- Контакти:
groti написа:Всеобщо наслагваното мнение, че видиш ли Батков е спасил Мъри е нелепо. По - скоро беше обратното. Мъри тогава беше в ролята на Живко, просто се оказа по-способен, а футболистите ни тогава бяха по-добри. Иначе положението беше същото. Отново бяхме пред финансова криза. Отново се взимаха футболисти като Бабангида и Шуменският Деко
Както и свободни агенти като Бардон. Юношки като Валери и Коприваров, Вагнер беше върнат доколкото помня от Черно Море, а Ричи.. Не му помня случая. Мисълта ми е че съвсем нямаше златен дъжд в Левски и предвид претенциите на публиката, Батков и Сираков надали имаше много желаещи да дойдат. И е факт, че Батков вместо да използва инерцията и кинтите от турнирите си ги прибра и разби отбора. Оттам нататък всичко тръгна надолу. Не го обвинявам за всичко, но явно има какво да каже Станимир Стоилов. Тогава (като започна да запада Левски) това ми беше главното обвинение към Мъри - спести истината
Батков раздаде адски много премии на играчи и треньори след влизането в ШЛ. Тези трима бразилци струваха адски много пари. Че е направил грешки, направил е. Ама айде да не ми обяснява Мъри, че той е разбил Левски. С Батков Левски игра 4 пъти в групи на ШЛ или ЛЕ. Докато можеше държеше клуба в борбата за титлата.
После дойде герберската измет и назначените собственици.
Мъри съдеше години наред Левски, а сега иска Славчев да се отказва от парите си...долна история.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
- LoveAndPeace
- Контакти:
mikata написа:Мъри е прав за Батков. От него започна пропадането на Левски. Имахме отбор и коефициент в Европа само трябваше да се надгради така както направиха в Разград!
Истината винаги някъде в средата.
Батков може да е всякакъв , но винаги е говорил това което мисли. Човека си каза - Парите ми свършват , незнам какво ще правя. После няколко пъти предупреждава , че няма да даде Левски на "някакви хора". Намесиха се сектор Б , плюха го , псуваха го и .......Батков се раздели с Левски в ползва на Ангелов , Тонев и Иванов. Буууум , баааам сектор А и вземи тия 20-30 М задължения.
Истината е , че Батковия Левски НЕ получи подкрепата на синята публика , каквато получи Левски след дезертьорството на Божков.
Ако трябва да говорим за вина , то тя е по равно на Батков , на задкулисието и на синята публика.
mikata написа:Мъри е прав за Батков. От него започна пропадането на Левски. Имахме отбор и коефициент в Европа само трябваше да се надгради така както направиха в Разград!
Да обвинявате Батков за разбиването на миналия отбор е все едно да обвинявате Божков, за разбиването на последния отбор. Много от вас скачате срещу Батков дори го направи и Стоилов, но никой не го пита в какво състояние е бил бизнеса му тогава за да може да издържа толкова скъпи футболисти и къде е вложил парите от ШЛ - освен заплати (осигуровки) и бонуси също така за игрища, общежитие за школата и т.н.
Давате за пример Лудогорец, но не си давате сметка, че въпреки парите от ЕКТ, Домуса дофинансира клуба, защото приходите от там не са достатъчни да покрият разходите му. А дали Батков е бил в състояние да продължи да прави това?
Така, че не се хващайте на глупостите на Стоилов. Лично съм разочарован от думите му към Батков.
Като стана въпрос за Стоилов имам притеснение от думите му, в които казва, че няма промяна за разбиранията му за футбола от тогава когато е бил в Левски е сега. Това за мен означава, че не се е развивал. И преди ми правеше впечатление, че Мъри е твърдоглав и кон с капаци и не променя тактиката на отбора и начина на игра независимо от противника и когато след няколко срещи когато бъде разкрит няма план Б,В и .....започват оправдания с терените и времето.
Нито съм оптимист нито песимист за Стоилов. Съветвам ви и вие да бъдете такива за да няма болезнено отрезняване след време и да си казваме какво си мислихме, а каква стана или мечтаехме си за приказка, а ни разказаха играта. Просто не хвърчете в облаците, а слезте на земята и гледайте реално на нещата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
bilyaletdinov написа:groti написа:Всеобщо наслагваното мнение, че видиш ли Батков е спасил Мъри е нелепо. По - скоро беше обратното. Мъри тогава беше в ролята на Живко, просто се оказа по-способен, а футболистите ни тогава бяха по-добри. Иначе положението беше същото. Отново бяхме пред финансова криза. Отново се взимаха футболисти като Бабангида и Шуменският Деко
Батков раздаде адски много премии на играчи и треньори след влизането в ШЛ. Тези трима бразилци струваха адски много пари. Че е направил грешки, направил е. Ама айде да не ми обяснява Мъри, че той е разбил Левски. С Батков Левски игра 4 пъти в групи на ШЛ или ЛЕ. Докато можеше държеше клуба в борбата за титлата.
После дойде герберската измет и назначените собственици.
Мъри съдеше години наред Левски, а сега иска Славчев да се отказва от парите си...долна история.
За кои трима бразилци говориш? Зе, Жо и онзи третия (и аз като чичо Митко) дойдоха по-късно. Мъри и Батков очевидно имат сериозен проблем, който възникна след ШЛ. Това е и причината за съденето за ония 70к. Аз не съм в кухнята на клуба и не знам каква точно е била причината. Вероятно повечето от пишещите тук също. Предлагам да не скачаме веднага на треньора на отбора ни. Вероятно ще дойде момент, в който Мъри и Батков ще заровят томахавката.
110 години любов!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Какъв по-удобен момент от сега? Даже Батков му подаде ръка. Никой не има Батков за светец, ама винаги правеше нещата за доброто на Левски. Дори грешките, които направи.
Мъри, му влиза на контра и съвсем естествено се стига до отговор от страна на Батков младши.
Новото начало почва със скандали и простотии.
Зе Соареш, Жоазиньо и Жанкарлош дойдоха точно през зимата на сезон 2007/2008.
Мъри, му влиза на контра и съвсем естествено се стига до отговор от страна на Батков младши.
Новото начало почва със скандали и простотии.
Зе Соареш, Жоазиньо и Жанкарлош дойдоха точно през зимата на сезон 2007/2008.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]