Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 03 сеп 2021 07:44

rane написа:
metodito написа:...Но не съм чул Роналдо да закъснява за тренировки, да тича по ку*ви...
Хич не е тичал по курви, ама хич :lol: Тя една много примерна и благоприлична девица се опитва и парички да изкара от него и да го осъди... щото той по курви не ходел :mrgreen:

В сравнение с Божинката е светец.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 сеп 2021 07:51

Изведнъж Хр. Хубчев стана любимец на форума. Роним сълзи, че му показаха вратата.. Всеки треньор има собствено виждане за играта и търси определени футболисти, а от други няма нужда. Случвало се е с много по-големи футболисти от Хубчев. Или е по - добре момчето на тия години да търка пейката за да не разочароваме семейството му? Да.. И на мен ми е кофти малко, но предпочитам Хубчев да играе някъде отколкото да позира гордо с тениската на тренировки. Вие съвсем взехте Левски за отбор от втората шестица май? Сега и юношките малко да поразтърси се надявам. Славчев.. За мен е добър футболист, но половината му кариера в Левски премина в лазарета. Кофти късмет, публиката го емна и за мен е по-добре за него да отиде някъде където няма да му дуднят и псуват след всяка грешка. Божинов няма да го коментирам. Той се компрометира много с онези истории с клипчетата. Някой присъства ли на разговорите с тримата? Знае ли какво са си казали, какво са се разбрали и защо Мъри каза това? Или си псуваме по подразбиране?
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2021 08:45

И на мен не ми харесва това с Хубчев. Аз си го заплюх веднага този младеж. Хъс, техника. Но е и доста рисков ми се струва - точно заради този хъс. Смятам, че беше добра алтернатива на Горанов. Както и на Здравко. Виж, един Шелис, все още не съм уверен за какво е взет... Не го разбирам решението, но вече е взето.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2021 08:54

Warped написа:Интересни послания и силни думи от Мъри.
Но, едно казва че младите са приоритет.
Обаче маха младия Хубчев, взима райнов, оставя игралия 6 минути за цяла година Горанов..... :!: :?:

На 26 не се води баш млад. За футболист имам предвид. За човек си млад.
Последна промяна от metodito на 03 сеп 2021 09:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 сеп 2021 09:07

Dust написа:При положение, че всички заплати в Левски са около 150 000лв на месец ми е много интересно, как само Славчев взема 40 000лв.
Някой път пишете яко по инерция, а и по много от мненията човек може да си направи извод, че всеки си заслужава съдбата.
Да се чуди човек, защо изобщо Сираков и Мъри се занимават.
Бай Мрънкал е тежка диагноза

Заплатата на Славчев е 22 000 €. Контрактът е от времето на финансовия рай, когато собственик беше Васил Божков и Павел Колев бе щедър при подписването на договори. Сираков е постигнал уговорка за редуциране на заплатите, но всички пишат, че тя е само устна и се крепи на честна дума. Не всички обаче държат на думата си. Нека не гадаем, времето ще покаже. Даже който е присъствал на разговора между тях не може да бъде сигурен, че утре някой няма да се отметне. За целта са измислени писмените договори, но кой да го каже на футболните хора?!
https://www.kotasport.com/trudna-razdya ... natsional/
Жалко за Хубчев. Нямам впечатления за играча от Етър за да го сравнявам с Христофор, не си спомням да е блеснал в някой мач, но знам че първоначално му искаха 300 000 €. Колкото до Божи?... Това е начинът му на живот и никой не му се сърди. И Наско го каза: "Той е добро момче." При него не става въпрос за пари, той има нужда да се чувства полезен. Петър Хубчев и Стоилов не го харесват защото визитката му е много по-впечатляваща от техните. Отделно, с присъствието си той вече не е полезен, с клиповете и шума около тях откровено се издъни, явно и в съблекалнята пречи на стила на работа на Мъри, контузиите го преследват и има срамно малко игрови минути. Според мен една треньорска школа би му се отразил добре. Стига да има желание да се учи, разбира се.
Не ми хареса единствено "благодарността" на Стоилов по адрес на Батков. Ако Тодор не му беше дал шанс, въпреки първоначалните му неуспехи, Мъри днес щеше да лови риба в гьоловете около Хасково или пък да е треньор на местния футболен отбор. Батков му даде шанс от който Стоилов максимално се възползва, адмирации за което, и стана този добър треньор, който е сега. Редно бе да замълчи. Поне пред медиите да не показва неблагодарността си. Гледам, как болшинството фенове са изпаднали в еуфория. Хора, чакайте малко. Все още нищо не е станало. Има една стара българска поговорка: "Не казвай хоп, преди да си скочил." Нека дойдат резултатите и силните игри пък тогава да празнуваме.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 03 сеп 2021 09:24

metodito написа:И на мен не ми харесва това с Хубчев. Аз си го заплюх веднага този младеж. Хъс, техника. Но е и доста рисков ми се струва - точно заради този хъс. Смятам, че беше добра алтернатива на Горанов. Както и на Здравко. Виж, един Шелис, все още не съм уверен за какво е взет... Не го разбирам решението, но вече е взето.

Искам да ми кажеш къде и кога видя техника в Хубчев?
Нека не забравяме, че половината тук го мислеха за син на ПХ и почти никой не го познаваше преди да дойде в Левски...
Освен всичко друго - мислиш ли, че в сегашната ситуация Мъри (ръководството) би се отказало от обещаващ млад качествен футболист, с ниска заплата?

П.С. Не знам как реши, че може да замени Здравко... хахахах

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2021 09:28

csimoen2 написа:
metodito написа:И на мен не ми харесва това с Хубчев. Аз си го заплюх веднага този младеж. Хъс, техника. Но е и доста рисков ми се струва - точно заради този хъс. Смятам, че беше добра алтернатива на Горанов. Както и на Здравко. Виж, един Шелис, все още не съм уверен за какво е взет... Не го разбирам решението, но вече е взето.

Искам да ми кажеш къде и кога видя техника в Хубчев?
Нека не забравяме, че половината тук го мислеха за син на ПХ и почти никой не го познаваше преди да дойде в Левски...
Освен всичко друго - мислиш ли, че в сегашната ситуация Мъри (ръководството) би се отказало от обещаващ млад качествен футболист, с ниска заплата?

П.С. Не знам как реши, че може да замени Здравко... хахахах

Гледал съм го в "Левски" и на "Ивайло". Не да замени, а да му е смяна.

Отдавна съм спрял да се опитвам да си обяснявам действията на ръководството на клуба.
Последна промяна от metodito на 03 сеп 2021 09:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 сеп 2021 09:29

Мъри е единствената синя легенда, останала сравнително неопетнена. В този тежък момент, просто никой няма право да го критикува за каквото и да било. Това е наистина последен шанс за събиране на еуфория и връщане към някакво нормално функциониране и спортни успехи.

Ако съм на Мъри бих изхвърлил всички малоумници и неможачи следващия трансферен джам. На журналисти олигофрени даже не бих си давал труда да отговарям, освен ако не е да ги погавря. Феновете е редно да подкрепят отбора в момента и да не дават акъл на човек, който е доказал се професионалист в тази работа. Минимум 2 сезона безусловен кредит на доверие.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 03 сеп 2021 09:35

metodito написа:
rane написа:
metodito написа:...Но не съм чул Роналдо да закъснява за тренировки, да тича по ку*ви...
Хич не е тичал по курви, ама хич :lol: Тя една много примерна и благоприлична девица се опитва и парички да изкара от него и да го осъди... щото той по курви не ходел :mrgreen:

В сравнение с Божинката е светец.

Абе ти да не си му "светилник"?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 сеп 2021 09:35

Младежът Хубчев прави 26 г скоро

Върни се в “Левски”