Dust написа:При положение, че всички заплати в Левски са около 150 000лв на месец ми е много интересно, как само Славчев взема 40 000лв.
Някой път пишете яко по инерция, а и по много от мненията човек може да си направи извод, че всеки си заслужава съдбата.
Да се чуди човек, защо изобщо Сираков и Мъри се занимават.
Бай Мрънкал е тежка диагноза
Заплатата на Славчев е 22 000 €. Контрактът е от времето на финансовия рай, когато собственик беше Васил Божков и Павел Колев бе щедър при подписването на договори. Сираков е постигнал уговорка за редуциране на заплатите, но всички пишат, че тя е само устна и се крепи на честна дума. Не всички обаче държат на думата си. Нека не гадаем, времето ще покаже. Даже който е присъствал на разговора между тях не може да бъде сигурен, че утре някой няма да се отметне. За целта са измислени писмените договори, но кой да го каже на футболните хора?!
https://www.kotasport.com/trudna-razdya ... natsional/Жалко за Хубчев. Нямам впечатления за играча от Етър за да го сравнявам с Христофор, не си спомням да е блеснал в някой мач, но знам че първоначално му искаха 300 000 €. Колкото до Божи?... Това е начинът му на живот и никой не му се сърди. И Наско го каза: "Той е добро момче." При него не става въпрос за пари, той има нужда да се чувства полезен. Петър Хубчев и Стоилов не го харесват защото визитката му е много по-впечатляваща от техните. Отделно, с присъствието си той вече не е полезен, с клиповете и шума около тях откровено се издъни, явно и в съблекалнята пречи на стила на работа на Мъри, контузиите го преследват и има срамно малко игрови минути. Според мен една треньорска школа би му се отразил добре. Стига да има желание да се учи, разбира се.
Не ми хареса единствено "благодарността" на Стоилов по адрес на Батков. Ако Тодор не му беше дал шанс, въпреки първоначалните му неуспехи, Мъри днес щеше да лови риба в гьоловете около Хасково или пък да е треньор на местния футболен отбор. Батков му даде шанс от който Стоилов максимално се възползва, адмирации за което, и стана този добър треньор, който е сега. Редно бе да замълчи. Поне пред медиите да не показва неблагодарността си. Гледам, как болшинството фенове са изпаднали в еуфория. Хора, чакайте малко. Все още нищо не е станало. Има една стара българска поговорка: "Не казвай хоп, преди да си скочил." Нека дойдат резултатите и силните игри пък тогава да празнуваме.