Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 02 сеп 2021 20:58

vlong написа:Значи,едва ли 50 -100 лв на месец ще ти провалят бъдещето.Апартаментът си го задръж.
Ей така се губи масовостта,която е определяща за успеха.
Барселона???Ами да сравняваме тогава и икономиката,жизненото равнище,доходи???
Бедна държава сме ,с доста пестеливо,но скръндзливо население,което за такива обществено полезни цели пет пари не дава.

Значи, поне 60% от работещите в България взимат под 1000лв чисти на месец. Всеки 50лв са им важни.

Въпросът не е в мащабите, а в това, че там не искат феновете да им спасяват гъзовете. След като си поел отговорност да си собственик на клуба, ще намираш начини да осигуряваш финансиране. Да се разчита на феновете да издържат отбора е несериозно и несъстоятелно в дългосрочен план, освен ако сред нас няма двама-трима шейха.

Никой няма право да съди другите, за какви "обществено полезни цели" си дават парите и това не означава че далият по-малко не може да си изказва мнението. Тия нападки към населението и народопсихологията на българина ни ги спести, нема нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2021 20:58

Няма проблем да ги помолиш да се съобразят. Но не да изискваш това от тях и да ги шантажираш с това, че били левскари. И това пред медиите. Като си направил грешката да подпишеш с тях, ще си носиш отговорността.
Последна промяна от Eminem на 02 сеп 2021 21:07, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 сеп 2021 21:05

50 лева наистина са важни. Затова Бат Бойко се спря на тази сума да дава на пенсионерите цяла година.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 сеп 2021 21:08

Eminem написа:Няма проблем да ги помолиш да се съобразят. Но не да изискваш това от тях и да ги шантажираш с това, че били левскари. И това пред медиите.

Бъди сигурен, че утре клакьорите като Русев ще ги грабнат в медиите, че не са играли и не са дали нищо за Левски и не си заслужават парите.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 сеп 2021 21:12

Според актуални данни на ЕК, 38% от българите са пушачи, което ни нарежда на второ място в ЕС.
България е на 8-мо място по пиене на алкохол в света
Айде и аз съм там по пиене,ама давам пари само за казан.
А градското население?
Тука съм уязвим,но ще го постна.
Малко над 4% от разходите на българите отиват за ресторанти и заведения.

Българите изпреварват, макар и само с процент германците, поляците и жителите на Люксембург.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2021 21:13

bilyaletdinov написа:
Eminem написа:Няма проблем да ги помолиш да се съобразят. Но не да изискваш това от тях и да ги шантажираш с това, че били левскари. И това пред медиите.

Бъди сигурен, че утре клакьорите като Русев ще ги грабнат в медиите, че не са играли и не са дали нищо за Левски и не си заслужават парите.

О, абсолютно сигурен съм в това. Ако трябва ще обвинят играчите, че сами са се докарали в отбора и сами са си изготвили договорите. Всичко ще измислят, стига ръководството отново да не поеме отговорността.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 сеп 2021 21:16

W84me написа:
LoveAndPeace написа:Ето ти половината , стискаме си ръцете и по живо по здраво.

Не съм съгласен, отиваме на съд и ми давате горница. Виждали сме го вече.

Ок , щом не си съгласен и си искаш всичко , оставаш. Ще седиш на Божи86 на мястото на пейката и така до другото лято , вместо да отидеш в Арда и да разцъкваш.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 сеп 2021 21:24

Това е вярно.Ще стоиш на инат и ще се тормозиш психически.Колко ще издържиш?.Като знаеш ,че все някъде ще се уредиш,ето Хубчев го спрягат за размяна с Етър.Славчев и той ще се уреди,може в Пирин.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 сеп 2021 21:37

Коментарите последните 3-4 страници са показателни , защо Домусчиеви си набиха камшиците в дълбоката провинция , направиха си отбор и шият титла след титла.
Положението в Левски в една снимка.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 сеп 2021 21:42

vlong написа:Според актуални данни на ЕК, 38% от българите са пушачи, което ни нарежда на второ място в ЕС.
България е на 8-мо място по пиене на алкохол в света
Айде и аз съм там по пиене,ама давам пари само за казан.
А градското население?
Тука съм уязвим,но ще го постна.
Малко над 4% от разходите на българите отиват за ресторанти и заведения.

Българите изпреварват, макар и само с процент германците, поляците и жителите на Люксембург.

Изглежда не ме разбираш, затова ще повторя. Никой, ама абсолютно никой не може да казва на другите, за какво да си харчат парите. Нито пък да се сърди за това, че не са ги похарчили за същото като него. Всеки си има удоволствията и пороците.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”