Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Мъри що така сипал на Борат с големия черпак? 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Модоре, да разбирам ли, че не трябва да се поставят въпроси само защото Мъри се е върнал?
Въпросът с разтрогването на играчи, треньор или директор, които взимат високи заплати си е отворен. Наско изгони ей така Хубчев и после, ама дай се откажи от парите си. Не става така. Просто не става така. Левски трябва да започне да бъде изряден към служителите и тогава да гледаме какво става на терена. Това не е критика към Мъри, а към този, който управлява кораба. Ако Славчев се запъне и вземе, че си поиска кинтите, които са по 40к. парчето Насо ли ще ги плаща или ще лъхнат бързо парите в клуба. Диалогичност трябва.
Не вярвам, че Левски ще тръгне само защото Стоилов се е върнал.
Не мисля, че е лошо да има хора, които не са сложили вече розовите очила.
Въпросът с разтрогването на играчи, треньор или директор, които взимат високи заплати си е отворен. Наско изгони ей така Хубчев и после, ама дай се откажи от парите си. Не става така. Просто не става така. Левски трябва да започне да бъде изряден към служителите и тогава да гледаме какво става на терена. Това не е критика към Мъри, а към този, който управлява кораба. Ако Славчев се запъне и вземе, че си поиска кинтите, които са по 40к. парчето Насо ли ще ги плаща или ще лъхнат бързо парите в клуба. Диалогичност трябва.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
За Симов и Миланов дума не обелиха.
Да обявяват една сметка ,която ще бъде използвана само за подпомагане на трансферите.Тогава ще се види искаме ли да играем с добри футболисти
Да обявяват една сметка ,която ще бъде използвана само за подпомагане на трансферите.Тогава ще се види искаме ли да играем с добри футболисти
САМО ЛЕВСКИ!
Kotooshu написа:LoveAndPeace написа:1palq4o1 написа:mikata написа:Да Ви светна защо Лайнежа е скочил срещу маркетинг директорката - защото има идея да назначи бранд мениджър, който да следи за злоупотреби с марката. Тоест такива като Нкпсз, които слагат марката върху стоките си в магазина, вече ще трябва да плащат, ако искат да го правят. И други идеи имат за които ще падне голям рев от същите хора, ама за тях по нататък...
Само дано и него да не го пребият "неизвестни извършители"
Или да я съблекат
Как гледате на тези фенски страсти - знаете, че понякога на "Герена" се стига до събличане?
![]()
![]()
![]()
https://sportal.bg/news-2021090213263847601
Няма проблем да я съблечем, щом така повелява традицията....
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

vlong написа:За Симов и Миланов дума не обелиха.
Хората към колко сметки ще пращат пари? За задължения, за НАП, за трансфери... Отделно карти, артикули, екипи... Явно сме доста богата държава!

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Преди време се шегувахме, че трябва да дадат по една публична сметка на всеки играч и публиката да им плаща заплатите. Като виртуални осиновители в зоопарк. Ама май натам трябва да отидат нещата, според някои. Да отворели сметка за трансфери, е па да отворят една и за мажоретки, за ремонти, за глоби и тия ръководители и спонсори там да не вършат нищо освен?
Иначе съм съгласен с руснака, че са странни тия освобождавания на футболисти, които по договор взимат дебели заплати, без дори да е говорено с тях. Не казвам че същите имат място в Левски, даже напротив, но после да няма рев, когато Славчев осъди клуба за милион и нагоре?
Много сериозно сипване по Божи, аз отдавна повтарям че тоя пъпеш е най-безсмисленото присъствие в Левски от години, тук ми обясняваха как "държал съблекалнята". Е, видяхме как я държи, с кючеци и цигании. Сираков вместо да обяснява какво му е говорил, хич да не беше подписвал с него, това му поведение не е от лятото.
За Батков не знам, явно Мъри не е заровил томахавката там, а и аз също не мисля, че има какво повече точно той да даде на клуба. Ако иска да спонсорира, да дава пари-ок. За ръководителски постове и акъл-айде нема нужда.
Иначе съм съгласен с руснака, че са странни тия освобождавания на футболисти, които по договор взимат дебели заплати, без дори да е говорено с тях. Не казвам че същите имат място в Левски, даже напротив, но после да няма рев, когато Славчев осъди клуба за милион и нагоре?
Много сериозно сипване по Божи, аз отдавна повтарям че тоя пъпеш е най-безсмисленото присъствие в Левски от години, тук ми обясняваха как "държал съблекалнята". Е, видяхме как я държи, с кючеци и цигании. Сираков вместо да обяснява какво му е говорил, хич да не беше подписвал с него, това му поведение не е от лятото.
За Батков не знам, явно Мъри не е заровил томахавката там, а и аз също не мисля, че има какво повече точно той да даде на клуба. Ако иска да спонсорира, да дава пари-ок. За ръководителски постове и акъл-айде нема нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

bilyaletdinov написа:Модоре, да разбирам ли, че не трябва да се поставят въпроси само защото Мъри се е върнал?
Ако Славчев се запъне и вземе, че си поиска кинтите парчето Насо ще трябва да вземе от някъде 640 х.лв. защото Славчев има договор до 31.12.2022 година, т.е. още 16 месеца. Валери и Христофор имат договори до 30.06.2022 година, което ще рече още 10 месеца. не знам с какви заплати са, но ако се запънат пак ще има "дайте да дадем". С чужди пари лесно се плаща. Но кой знае, всичко това може и да е съгласувано с палмите. Ще доживеем, ще видим. Що е време, все е пред нас.
Тоя Хосе Кордоба от Етър ляв бек ли е или централен защитник?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
При положение, че всички заплати в Левски са около 150 000лв на месец ми е много интересно, как само Славчев взема 40 000лв.
Някой път пишете яко по инерция, а и по много от мненията човек може да си направи извод, че всеки си заслужава съдбата.
Да се чуди човек, защо изобщо Сираков и Мъри се занимават.
Бай Мрънкал е тежка диагноза
Някой път пишете яко по инерция, а и по много от мненията човек може да си направи извод, че всеки си заслужава съдбата.
Да се чуди човек, защо изобщо Сираков и Мъри се занимават.
Бай Мрънкал е тежка диагноза
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
LoveAndPeace написа:Ето ти половината , стискаме си ръцете и по живо по здраво.
Не съм съгласен, отиваме на съд и ми давате горница. Виждали сме го вече.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема