Dust написа:Това дърпане за фланелката как не е жълт картон само съдията си знае.
А тази игра с ръка как не е дузпа също само съдията си знае.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Това дърпане за фланелката как не е жълт картон само съдията си знае.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Dust написа:Това дърпане за фланелката как не е жълт картон само съдията си знае.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Dust написа:ugly bug написа:Dust написа:Това дърпане за фланелката как не е жълт картон само съдията си знае.
Паднал играч на земята топката го удря по ръката, тази ситуация е дузпа само в червените очи.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
W84me написа:Дотука съдията държи Тирето в мача. Аз толкова умрял отбор не съм виждал. Иначе Купър приключи с тях.
k20dan4o написа:W84me написа:Дотука съдията държи Тирето в мача. Аз толкова умрял отбор не съм виждал. Иначе Купър приключи с тях.
Блатер, някой от скаутите им дали е виждал това...
https://www.transfermarkt.co.uk/liam-cooper/verletzungen/spieler/75067
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.