Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2021 18:59
По мое скромно мнение, в момента клубът има крещяща нужна от фигура, на която левскарите вярват, и която фигура може да даде крила на публиката - да върне хората на стадиона, да застане с лицето си и да призове за подкрепа по пътя, по който Левски е поел, добър или лош път, и купуване на членски карти и артикули. Ясно ни е, че и този футболен сезон отива в графата "дъждовен", но притеснителното дотук е, че искрата в душите на левскарите - това, което ни е държало живи от създаването през 1914-та година, през комунизма и насилствените вливания, преобразувания и кръвосмешения по примера на съветските туморни организации, през зората на демокрацият и мутренските години, та чак до ден днешен, започва лека-полека да бледнее. Не казвам гасне, но бледнее!
Затова един Станимир Стоилов е нужен на Левски днес - и то не, за да бие Каузата и отбора под вънкашност чужда и с име ново, с което да ни начеше кефа за една-две седмици, а защото Мъри е символ на професионализъм, родолюбие (в левскарския и футболния смисъл) и прозрачност!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]