Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 01 сеп 2021 14:17

Aronaks написа:
bilyaletdinov написа:Не съм оптимист за Мъри.

Не си оптимист, че ще поеме отбора или не си оптимист, че ще успее да постигне някакви успехи?

Аз лично и за двата варианта не съм оптимист, но важното е за първо време да има нещо обединяващо синята общност и вдъхващо някакъв оптимизъм и от там ......финансов ефект.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 01 сеп 2021 15:18

Пред БНТ специалистът обяви, че ще има среща със собственика на "сините" Наско Сираков следобед и определи като глупости последните информации, че е постигната договорка за завръщането му на "Герена".

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 сеп 2021 18:17

Не съм оптимист, че ще направи нещо, ако се върне. Аз не съм от сектата на Русев, които си мислят, че само Стоилов може да е треньор на Левски. Този Левски има нужда от треньор като Херо. В този момент е много по-добър вариант. Мъри, ако ще ми играе правилен футбол с нашите неможачи, ще губи точки от всеки затворен отбор в шибаната ни лига.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2021 18:42

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:Прочетох, че някои колеги се канят да си правят регистрации в Палмс бет и да залагат. Аз направих същото преди около 3 месеца с идеята, че така и така не ме бива в залозите и в някакъв момент ще загубя каквото имам, но поне нека парите ми да отидат при тези, които помагат финансово на любимия клуб. Е, след като малко се просветих в темата със залозите, се оказа, че няма да ме фалират толкова лесно, но това е друга тема.
Молбата ми към колегите, които ще си правят регистрации в Палмс бет е да ми драснат на лично (или на някой друг свой колега/авер, който има регистрация в същия сайт) преди да се регистрират, понеже букмейкъра дава един нелош бонус "препоръчай приятел". Сетне, като се изучите и вие, ще разберете какво се прави с бонусите по принцип. ;) И, да, ако сте си подновили сезонните карти, би трябвало да сте получили ваучър за спортни залози в Палмс бет на стойност 10 лева, не го хвърляйте в коша.
Иначе, този петгодишен договор е прекрасен пример за взаимоизгодно партньорство между футболен клуб и рекламодател, както и за потенциала на огромната синя маса от привърженици и ползите, които би имал един спонсор от това - тема, която сме дъвкали много през годините. Ето, аз си открих сметка за залози при тях, други колеги във форума и мои познати също са го направили, трети се канят да го сторят, а има и още, и още левскари в страната, които ако са решили да започнат да залагат, биха го направили точно при спонсора на любимия клуб, нали? ;)

Преди години имаше статистика в коя ние сме на челните места като най големите хазартаджии в Европа, тъжно но факт.
Та тези около мен сите са у Палмите.
Същото беше с чипса, всеки питаше от къде да си купи.. за това и не се съмнявам че ще имат сериозен наплив при тях, а и те си го знаят със сигурност.
След "ерата" Чери и гоненето на топ букита от България, им е широко около вратовете на бетинг компаниите ;)

[offtopic]Е, какво пък толкова му е тъжното - голяма част от плебса у нас така или иначе буха яко из казината и сайтове за всякакви залози, ама то като си тъпанар и/или комарджия все ще намериш начин да "забогатееш изведнъж", с Палмс бет или без тях. Преди търкаха билетчета, сега праскат залози, а допреди години си играеха разни комарджийски игри с карти по кръчми и мазета, зарчета, тука има - тука нЕма, де е топчето и т.н.
Не е проблем да си залагаш за кеф в Палмите, но да го правиш разумно и умерено, може и да си търсиш свои стратегии и закономерности в определени мачове и първенства, може да се поинтересуваш за някои хитринки. Мен, примерно, няколко души от форума ме просветиха за туй-онуй в темата за спортните залози, за което съм им безкрайно признателен, и благодарение на това все още държа фронта и съм на малка печалба.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 сеп 2021 18:54

Палмите са доста слаб сайт. Може би са най-зле в България. Това чисто обективно.
7-ците бяха най-читавия български сайт преди да ги думнат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2021 18:59

По мое скромно мнение, в момента клубът има крещяща нужна от фигура, на която левскарите вярват, и която фигура може да даде крила на публиката - да върне хората на стадиона, да застане с лицето си и да призове за подкрепа по пътя, по който Левски е поел, добър или лош път, и купуване на членски карти и артикули. Ясно ни е, че и този футболен сезон отива в графата "дъждовен", но притеснителното дотук е, че искрата в душите на левскарите - това, което ни е държало живи от създаването през 1914-та година, през комунизма и насилствените вливания, преобразувания и кръвосмешения по примера на съветските туморни организации, през зората на демокрацият и мутренските години, та чак до ден днешен, започва лека-полека да бледнее. Не казвам гасне, но бледнее!
Затова един Станимир Стоилов е нужен на Левски днес - и то не, за да бие Каузата и отбора под вънкашност чужда и с име ново, с което да ни начеше кефа за една-две седмици, а защото Мъри е символ на професионализъм, родолюбие (в левскарския и футболния смисъл) и прозрачност!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 сеп 2021 19:04

Хайде, добре си дошъл, Мъри!
Живи и здрави и Само ЛЕВСКИ!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 сеп 2021 19:04

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 01 сеп 2021 19:07

От този момент нататък, трябва мощна подкрепа към Мъри, Наско и футболистите! Минимум 1 година трябва да се остави Мъри да работи с този отбор! Само ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”