Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
То си пише в цитат който си пуснал.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
CapitanePuyol написа:„Това с ЦСКА е позор. Все едно аз да си купя гащи на Лео Меси и да кажа, че от днес аз съм Меси. Да си сменя името даже. Има такъв ред по закона. Ето, аз имам гащи на Меси и Тодор Батков става Лео Меси. Същото стана с Литекс и ЦСКА. Естествено, че УЕФА не го призна. Публично крякаха, че са ЦСКА, а в същия момент пред УЕФА тяхната позиция беше: „Ние нямаме нищо общо с ЦСКА, ние сме си Литекс“.
На кого са тези думи ?
На истината. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Пак Браво на Генчев,ритна мазния смрадлив кошер на Гнусната Измама и от него се разлетяха оранджави прилепи лешояди .
Покрай Генчев и други си припомниха каква е Истината и ,че трябва да се повтаря поне два пъти повече от лъжата -Че това ЦСКА е онова цска
Покрай Генчев и други си припомниха каква е Истината и ,че трябва да се повтаря поне два пъти повече от лъжата -Че това ЦСКА е онова цска
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
vlong написа:Лоша работа,задава се снахата на Василев.
Дупе да ни е яко.
Батков ли се завръща в Левски ?!
Рашка капут, Буданов салют ! 

realno написа:pomiqrat написа:
2+2 не винаги е 4.
Както Литекс + Етрополе не е равно на ЦСКА ? :)
Тук вече би трябвало да говорим за безкрайна числова редица, но вече не съществуват тия реални компоненти/числа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Теренът на националния стадион изобщо не е готов да приеме мач в близките поне 10 дни и това е видимо от видеото от днес
https://www.youtube.com/watch?v=50O8-DO ... wsBulgaria
https://www.youtube.com/watch?v=50O8-DO ... wsBulgaria