Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Пише, че сте искали нашия юноша Колев, който се състезава за Морето........не е лош 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Milene вместо да се занимаваш с Гонзо всеки ден вземи направи една тема за лятната селекция на отбора.
Ако не си разбрал Гонзо напусна,а ти с твоите коментари нищо не помагаш.
Виж какво правят другите модове за своите отбори и фенове.
LEVSKI_FOREVER
- milen.hristov
- Контакти:
zlatan написа:Milene вместо да се занимаваш с Гонзо всеки ден вземи направи една тема за лятната селекция на отбора.
Виж колко кръга има до края на шампионата, да не говорим за трансферният прозорец.
ГИ толкова глупости направи за 3 години ,че вредите му ще тежът доста дълго време.
Може аз да не помагам, но със сигурност не помагат и тези които се опитват да правят нещата в Левски розови и щастливи
Та какво правят колегите и не съм направил аз
Милене, вярно намали малко темпото. Гонзо вече се махна и да продължаваш да изливаш помията всекидневно, няма да станем по-добри.
Да не говори, че там, във фейсбук пространството, има още един, който не знам дали помага или повече пречи на отбора с действията си.
Да не говори, че там, във фейсбук пространството, има още един, който не знам дали помага или повече пречи на отбора с действията си.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Трябва да видя селекцията на Сираков от по 100 000 евра на полусезон... Тогава ще можем да го сравним с Гонзо. 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
ehh написа:Милене, вярно намали малко темпото. Гонзо вече се махна и да продължаваш да изливаш помията всекидневно, няма да станем по-добри.
Да, дайте да си гледаме следващия мач и отбора, пък каквото стане. Защо трябва да се връщаме назад и само да пишем глупости? Така по нищо не се различаваме от онзи от фейса!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
venger написа:ehh написа:Милене, вярно намали малко темпото. Гонзо вече се махна и да продължаваш да изливаш помията всекидневно, няма да станем по-добри.
Да, дайте да си гледаме следващия мач и отбора, пък каквото стане. Защо трябва да се връщаме назад и само да пишем глупости? Така по нищо не се различаваме от онзи от фейса!
Че какво им е на онези от фейса ? Да не би по- малко да си обичат отбора ? Ако и локомотивеца ни прецака , тогава какво ?
Аз лично ще разбера , с какви намерения работи в Левски след лятната подготовака .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:venger написа:ehh написа:Милене, вярно намали малко темпото. Гонзо вече се махна и да продължаваш да изливаш помията всекидневно, няма да станем по-добри.
Че какво им е на онези от фейса ? Да не би по- малко да си обичат отбора ? Ако и локомотивеца ни прецака , тогава какво ?
Аз лично ще разбера , с какви намерения работи в Левски след лятната подготовака .
Човека имаше пpедвид точно опpеделен ОНЗИ от ФБ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
В такъв случай :
Че какво МУ е на ОНЗИ от фейса ? Да не би по- малко да ОБИЧА отбора ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- metodito
- Контакти:
Вие наистина ли си мислите, че нещо може да става в "Левски" без знанието на Батко? И без разрешението му. Хвърлят ви някакви кьорфишеци в очите, а вие...
Имаш съмнение ли? Как може да се съмняваш в предаността на Спасителят (нека Онан запази имота, името Му и да Му даде още много пъти да ходи на сафари)? Той ви показа своите интимни и съкровенни задни части, огрявайки с благословия и аромат, а вие се съмнявате все още в безмерната Му любов и благочестие?!
Имаш съмнение ли? Как може да се съмняваш в предаността на Спасителят (нека Онан запази имота, името Му и да Му даде още много пъти да ходи на сафари)? Той ви показа своите интимни и съкровенни задни части, огрявайки с благословия и аромат, а вие се съмнявате все още в безмерната Му любов и благочестие?!
Последна промяна от metodito на 13 апр 2012 13:58, променено общо 1 път.