Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 02 окт 2024 13:28

peliforewer написа:С цитирания от теб текст от правилника по никакъв начин не можеш да ме убедиш, че това на Минев не е за червен картон, гледам и други колеги не са съгласни с теб.Сега погледнах, че Моуриньо има изиграни 94 мача в кариерата си, но май беше преводач в Барселона и след това стана треньор.Не се чувствай задължен да отговаряш на всеки мой пост, няма да се чувствам засегнат :) .

Правилника не е създаден да те убеждава в каквото и да е а, да бъде прилаган. Според правилника , нарушението на Веско Минев е за жълт картон.
Разбирам ,че ти някои други колеги се опитвате да докажете ,че Слънцето изгрява от Запад и залязва на Изток или че мъж може да забременее ( успех в тези ви начинания , може и да направите експерименти със себе си ,ако сте толкова заинтересувани ) , но аз не ги вярвам.
Посочил съм ти линк, сега повтарям:

https://www.vbox7.com/play:56613a5ea4

Какво трябва да се отсъди в 1:02 (22-та минута на мача)

Ето от линка ,който ти постна:
https://www.vbox7.com/play:7f89716ef1
Как ще коментираш държанието на Стр. Попов( капитан на Литекс във въпросния мач) 1:10-1:16 ?
Как ще коментираш ,че нито един играч на Литекс, не оспорва решението на съдията за картоните на В.Минев и Йонсен.
Докато в последната минута всички наскачаха. В интерес на истината на мен в реално време на стадиона , ми се стори ,че наистина има нарушение на Бедоя, но съм гледал ситуацията сигурно неколкостотин пъти на запис и такова не виждам, отделно 5-я съдия (Д.Драганов) е изключително близко в тази ситуация. Явно и играчите на Литекс са помисли ,че има нарушение на Бедоя(такова няма) , иначе тази ситуация е кристално ясна ,няма как да бъде отсъдено нещо различно от това, което отсъжда Г.Йорданов.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 окт 2024 13:29

Dust написа:Втори пореден кръг Чинков го няма в никакви съдийски назначения.

Интересно, дали някои слухове няма да се окажат верни.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 окт 2024 14:06

А... не зная ;) все пак информацията ни е "една жена пред блока каза", а и иронията към споделеното помежду ни я оставям настрани.
С какво ли се е осрал Чинката само той и шефовете му си знаят.

Как не ви мързи да коментирате мач, в който ръководството предварително беше решило какво да се случи, а Левски беше идеалния заложник, тъй като е ясно, че заряда в мачовете между двата отбора е бил винаги голям.
Какво били отсъдили и неотсъдили няма абсолютно никакво значение. Ако не бяха тези ситуации, то щеше да бъдат пък в други.
Червените лапнишарани за толкова време щом не им увряха главите, че всичко е нагласено с цел да спасяват мъртвеца няма и да го проумеят. Това беше единствения начин ГГ да премести активите си в Литекс насред центъра на София.
Последна промяна от Dust на 02 окт 2024 14:13, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 окт 2024 14:10

Това на Минев няма как да е червен картон. Но по-лошото е, че някои наистина си вярват, че това на Минев и Йонсен са идентични положения .... и искат да се отсъди едно и също нещо в ситуациите. :lol:

Рядко може да се намери във форума по-скандално мнение. Единственият победител обаче си остава мнението, че ПФК Левски е бил поставен в плейофите на ШЛ 2006/07, защото са пратили Ювентус в Серия ''Б''. :lol: Още старание ще трябва. :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 окт 2024 15:03

43 000 на мач от трета лига между Бурсаспор и Мушспор
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2024 15:17

honda написа:
Dust написа:Втори пореден кръг Чинков го няма в никакви съдийски назначения.

Интересно, дали някои слухове няма да се окажат верни.

Това е защото "правилно" не изгонил Илиан Илиев :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 окт 2024 16:19

Пропоците пак ли с станали за смях? БФС реже живо месо от селекцията им с тоя Чинков

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 02 окт 2024 17:04

honda написа:
dedko2022 написа:
honda написа:
dedko2022 написа:
honda написа:
dedko2022 написа:Абсолютно идентични нарушения - различен критерий!

Наистина ли са абсолютно идентични? Използването на прекомерна сила срещу Бедоя е очевидно. Йонсен използва и двете си ръце ,като и цялото си тяло. Отделно разликата в габаритите им е доста голяма - Йонсен е 195см / 90 кг , а Бедоя 165/55кг - това ,което за единия е нормално блъскане, за другия е използване на прекомерна сила.
Колко пъти има Минев бута Асприля , и колко пъти Йонсен блъска Бедоя?
Дори и да приемем че няма използване на прекомерна сила от Йонсен , то едно "нормално " блъскане е жк , по едно за всяко блъскане - 3 жълти картона , автоматично - червен картон.

Доста си забавен, да не кажа смешен. Обади се на Осмокласника, да те включи в екипа си, за да оправи съдийството както ви е угодно. :)
Кой е виновен на Бедоя, че е слаботелесен и глупав? На два пъти провокира футболиста на Литекс, а е 60 кила с мокри дрехи. Йонсен много внимателно и нежно избута цигането, но оня като конска муха налетя отново. Това с броя на блъсканията и жълтите картони е доста забавно, да не би с Блатера да сте карали един и същи съдийски курс? :) Безобразното подпиране на твоя отбор провокира изхода на срещата. Те Литекс щяха да ви бият и с 10 души, но когато изгониха и втори човек стана вече множко.

Още един ,който никога не е стъпвал на футболен терен ,но тръгнал да коментира .
Има си правила на играта . Ако за теб нарушенията на Минев и Йонсен са идентични , това значи че нямаш никакви познания по материята.
Нямам желание да работя в БФС , много е постно за мен. Не могат да ми платят хонорара .
Качил съм коментар на Христо Господинов, той е последния човек, който може да бъде заподозрян в симпатия към Левски( някои го помним как играеше срещу Левски, след един мач срещу Левски получи най-тежкото наказание на футболист от А Група в новия век)
Никой ,който има каквито и да е познания по футбол няма да оспори чк на Йонсен и Перес( или както му е там името на ЦЗ).
Съмнявам се да сме карали един и същ съдийски курс с Блатера - разликата в годините ни е доста сериозна.

Хонда, ще ме извиняваш, но си гола вода и ставаш смешен с изказванията си като крайна инстанция. Самочувствието ти е с нулево покритие. За идентични нарушения да ми твърдиш, че едното било за 3 жълти картона (демек червен и половина) е много забавно. Ще те помоля да споделиш това при кой си го учил и къде да ги прочетем тези правила? Дай да видим и критериите, по които определи че едното е само блъскане, а другото прекомерна сила (освен, че цигането ви е слаботелесно, а и преигра). С интерес ще прочета къде в правилата са дефинирани тези неща. Ще те замоля в по-телеграфен стил, защото безсмислени локуми не ми се четат. ;)

Точките от правилника вече съм ги постнал , ако не си съгласен с тях - обърни се към Международния Борд.
Ако не виждаш колко пъти Йонсен бута/блъска Бедоя проблема не е в мен , съжалявам но не съм очен лекар и не мога да ти помогна . Обърни се към очен лекар - може и да може да ти помогне.
Ако за теб нарушенията на Минев срещу Асприля от една страна и на Йонсен срещу Бедоя са идентични , то както вече споменах имаш сериозен проблем със зрението. Само да ти напомня ,че играча на Левски е с бяла кожа, а този на Литекс е с черна кожа. Аз не намирам за необходимо да доказвам очевидни неща, всеки който има очи ги вижда. Няма смисъл да те уверявам ,че слънцето изгрява от Изток и залязва на Запад или че след понеделник следва вторник. Ти може да имаш различно мнение и аз няма да мога да те уверя в противоположното .
Искаш критериите :
Използване на двете ръце за блъскане от Йонсен - на два пъти .
Използване на несравнимо повече сила - особено при второто блъскане Йонсен направо отнася Бедоя и го вдига във въздуха - това е абсолютно достатъчно за чк. Дори самия Стойчо Стоилов не оспорва този чк, само че той твърди ,че е имало удар в корема на Йонсен от Бедоя и трябвало да има чк и за двамата, ако наистина има такъв удар съм напълно съгласен, но аз такъв удар не виждам. Самия факт ,че нито един играч на Литекс не оспори това решение говори достатъчно, дори напротив капитана на Литекс( мисля че в този мач беше Страхил Попов) се нахвърли не към съдията ,а към ... Йонсен , този момент се вижда много ясно и на записа. Какво има да коментираме след като капитана на Литекс крещеше на Йонсен , а не на съдията?
Кой ме учил на съдийство - Богдан Дочев, Иван Йосифов, Димитър Пармаков, както съм бил и на международен семинар на В.Христов .

Отново празни приказки. Хубаво е първо да си изясниш какво означава "използване на прекомерна сила". После да посочиш по кой критерий бутането на Минев в гръб на противник, който с нищо не го е провокирал не е "използване на прекомерна сила", а бутането на Йонсен в гърдите на слаботелесното ви цигане е "използване на прекомерна сила". Тук трябва да бъде отчетено и че след нарушението на Йонсен, Бедоя първи тръгва със словестна агресия към него, бива изблъскан и понеже е напорист и глупав тръгва оново агресивно към Йонсен да се саморазправя и след като отново бива изблъскан в гърдите, той се отзовава на земята (не е закусвал) и се хваща за лицето симулирайки удар. И понеже това на Бедоя са типично цигански номера (както и на Минев м/у другото), го нарекох цигане, като не визирах цвета му.
Също така ще ми е интересно да прочета къде е записано, че за 3 бутания в една ситуация се дават три жълти картона (това е доста забавно, защото има ситуации с доста повече бутания). Къде прочете, че за бътане с 1 ръка е жълт картон, а за бутане с 2 - червен? Това на семинара ли ви го казаха?
От тук нататък ще следим стриктно броя на бутанията и с колко ръце се правят... :)

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 02 окт 2024 18:41

[offtopic]Интересна приказка за лека нощ на агент Тара. Агентът ни разказа много спомени и най-малки подробности за дядо, за сълзите на Стоилов, за Артур и Тоти.Единствено не ни обясни как "Отбор на народа" стана " Отбор на момчета".И най-важното кои са момчета? Доган ни разказва за едно момче,Тара за момчета.Безименни ли са или думата "момче" вече се е превърнала в синоним за крадец и измамник? Или може би вече ги е страх да кажат кой е момче и кои са момчетата.Агент Тара ни каза че единственото условие за да предаде Левски в ръцете на момчета, е те да се закълнат пред него.И нито дума повече.И затова трябва аз да обясня как стана клетвата, кои са момчетата които се заклеха и в коя църква...

Годината е 2011, премиерът Бойко Борисов звъни на мажоритарния собственик на КТБ с "молба" да помогне на Батков.защото Батков няма пари, а Левски е пред фалит.Ясно е, че когато премиерът има подобна "молба", е трудно и нездравословно да се отговори негативно на такава "любезна молба".Едно от дружествата на КТБ Ареском чрез фирмата "Дагерасо лимитид" превежда на Батков и Левски милион и сто хиляди лева.Тара взема половината за себе си, а другата половина отива в сметката на Левски.След това дълго време не беше ясно кой е собственикът на Левски и едва през 2015 г. разбрахме официално кои са "момчета" които се заклеха.Александър Ангелов, адвокат на Пеевски и Иво Тонев, партньор на Бойко Борисов в белот.Най-важното и интересно обаче е как момчета станаха акционери в Левски.Александър Ангелов, личният адвокат на Пеевски, без нито лев и с откраднатата фирма „Дагерасо Лимитед“ използва тези милион и сто хиляди лева от 2011 г. и става собственик на една трета от акциите на Левски.И до ден днешен заемът към Ареском, собственост на моята снаха Мая Симонович, не е върнат.Сигурен съм, че в близко бъдеще ще бъдат разкрити всички кражби и измами на Пеевски и Борисов, свързани с обира на КТБ. така че и този неизплатен дълг ще стане актуален.Не знам доколко е вярно твърдението на агент Тара, че Васил Божков е фен на Левски и че ще прости на Левски 17 милиона, но като знаем колко много "обича" двамата истински дългогодишни собственици на Левски, Боко и Шиши,не съм сигурен че ще стане тази прошка.Но,затова добре познавам снаха си и знам, че тя изобщо не е фен на Левски,даже напротив...

В цялата тази история за "момчетата", които са собственици на Левски през последните 15 години не трябва да забравяме и пернишкия шофьор-Спас Русев,назначеният човек на свинята и тиквата в кражбата на Виваком,ролята му в обира на КТБ скоро ще бъде разследвана подробно.И накрая, не трябва да забравяме още едно "момче", чието скорошно любовно писмо пълно с благодарности и лоялността е изпратено до тиквата и "разплака" цялата страна...

Това последно момче, настоящият мажоритарен собственик на Левски е луд по теб, г-н Тиква.Влюбен и благодарен.Казва се Наско.Някои го наричат с фамилното име на жена му,други с името на баскетболиста Ибака.Веднъж си свали гащите пред целия стадион,а сега само пред вас г-н Тиква.Той ще остане записан в историята на футбола като единствения собственик на клуб, който не е похарчил нито лев за издръжката на този клуб.Нито едно евро.Нито един долар.А колко е взел от клуба, може би някой ден ще разберем.Преди повече от 20 години тогавашният собственик на клуба се обучи и научи фризьорския занаят, защото го хвана с пръсти в мед.По-точно с лепкави пръсти в в трансфери...

Това е само малка неразказаната история за истинските собственици на Левски и техните "момчета"...[/offtopic] :)

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 02 окт 2024 19:01

„Това с ЦСКА е позор. Все едно аз да си купя гащи на Лео Меси и да кажа, че от днес аз съм Меси. Да си сменя името даже. Има такъв ред по закона. Ето, аз имам гащи на Меси и Тодор Батков става Лео Меси. Същото стана с Литекс и ЦСКА. Естествено, че УЕФА не го призна. Публично крякаха, че са ЦСКА, а в същия момент пред УЕФА тяхната позиция беше: „Ние нямаме нищо общо с ЦСКА, ние сме си Литекс“.

На кого са тези думи ? Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Върни се в “Левски”