Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Дортмунд и Селтик как завършиха?
NOMER14 написа:Дортмунд и Селтик как завършиха?
Туй мандръсание, прилича на едно друго мандръсание....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
- cskarcheto92
- Контакти:
NOMER14 написа:Дортмунд и Селтик как завършиха?
Как завърши последния мач на Мъри в Турция и какво бе развитието на мача ? :mrgreen:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Тъй като за втори път пишеш за тази засада, пояснявам, никъде и по никакъв повод не съм коментирал това положение.Вчера пуснах линк и попитах дали някой може да се произнесе по това което е писал авторът на коментара.Блатер се оплака, че не го допускат в сайта и затова копирах текста.Нямам текст в който да съм писал, че това не е засада, дано си разбрал.
Само човек ,който нямам абсолютно никакви познания относно футбола , може да иска някой друг да се произнесе по толкова елементарен въпрос.
Това е все едно да имаш претенции ,че имаш познания по математика , но да питаш колко е 2+2 . Или шофьор да пита ,какво значи червения цвят на светофара.
Всеки ,който някога се е занимавал организирано с футбол няма да се замисли на такъв въпрос.
Това не ти първата подобна изява, трябва ли да ти напомням за някои от бисерите ти.
Това е обществен форум и всеки може да коментира или поства всичко което иска естествено ако е в рамките на добрия тон.А тази трактовка на засада беше много интересна и не видях нищо лошо да чуя и други мнения от друг форум.Много от коментиращите тук едва ли са играли организиран футбол, болшинството от хората по стадионите също, нямат право на мнения ли.Моуриньо доколкото си спомням също не е бил футболист, а преводач.Ако почнем с бисерите твоите са много повече, а някои вървят във форума като класика :) .
Разбира се ,че всеки има право да си изказва мнението в настоящия форум . Това дали трактовките ,които ти много често споменаваш в настоящия форум нямат нищо общо с реалността. Правилата на играта футбол се определят от Международния Борд, а не във фен групите на любимия ти отбор.
Няма нищо лошо всеки да си изкаже мнението , все пак нали затова е форума, но когато това мнение няма нищо общо с правилата на играта футбол , това мнение става смешно. А когато примерно се посочва ,как е според правилника , и се продължава да се настоява на мнение нямащо нищо общо с правилника то това вече е жалко и говори за сериозни ментални проблеми в този ,който твърди очевидно неверни неща. Примерно вчера твърдеше ,че Веско Минев е за чк, на няколко пъти ти беше посочено ,че това нарушение е за жълт картон според правилника, ти продължаваш да настояваш на собственото си мнение . Много хубаво е човек да има самочувствие и висока самооценка , но когато тази самооценка няма никакво покритие и не е базирана на познания във въпросната материя , говори за нещо съвсем друго.
Никой няма да ти каже нещо , ако примерно напишеш нещо като" Момчета, не съм специалист по материята и се извинявам ако греша, но моето мнение по въпроса е ...."
Само за протокола, без да е особено важно, това което си написал за Мауриньо е толкова вярно, колкото и това ,което написа за правилото за засада.
Не ти става неудобно ,много често да обясняваш ,че след като бъдеш хванат че си написал някаква уникална глупост , че това дето си го написал , е мнение на някой друг , а ти само "добросъвестно" си го цитирал. Когато напишеш нещо е нормално да се приема,че това е твоето мнение по въпроса без значение дали ти си автора на мнението или не. Във форум не претендираме за авторски права.
honda написа:peliforewer написа:Тъй като за втори път пишеш за тази засада, пояснявам, никъде и по никакъв повод не съм коментирал това положение.Вчера пуснах линк и попитах дали някой може да се произнесе по това което е писал авторът на коментара.Блатер се оплака, че не го допускат в сайта и затова копирах текста.Нямам текст в който да съм писал, че това не е засада, дано си разбрал.
Само човек ,който нямам абсолютно никакви познания относно футбола , може да иска някой друг да се произнесе по толкова елементарен въпрос.
Това е все едно да имаш претенции ,че имаш познания по математика , но да питаш колко е 2+2 . Или шофьор да пита ,какво значи червения цвят на светофара.
Всеки ,който някога се е занимавал организирано с футбол няма да се замисли на такъв въпрос.
Това не ти първата подобна изява, трябва ли да ти напомням за някои от бисерите ти.
2+2 не винаги е 4.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:
2+2 не винаги е 4.
Както Литекс + Етрополе не е равно на ЦСКА ? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
honda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Тъй като за втори път пишеш за тази засада, пояснявам, никъде и по никакъв повод не съм коментирал това положение.Вчера пуснах линк и попитах дали някой може да се произнесе по това което е писал авторът на коментара.Блатер се оплака, че не го допускат в сайта и затова копирах текста.Нямам текст в който да съм писал, че това не е засада, дано си разбрал.
Това е обществен форум и всеки може да коментира или поства всичко което иска естествено ако е в рамките на добрия тон.А тази трактовка на засада беше много интересна и не видях нищо лошо да чуя и други мнения от друг форум.Много от коментиращите тук едва ли са играли организиран футбол, болшинството от хората по стадионите също, нямат право на мнения ли.Моуриньо доколкото си спомням също не е бил футболист, а преводач.Ако почнем с бисерите твоите са много повече, а някои вървят във форума като класика :) .
Разбира се ,че всеки има право да си изказва мнението в настоящия форум . Това дали трактовките ,които ти много често споменаваш в настоящия форум нямат нищо общо с реалността. Правилата на играта футбол се определят от Международния Борд, а не във фен групите на любимия ти отбор.
Няма нищо лошо всеки да си изкаже мнението , все пак нали затова е форума, но когато това мнение няма нищо общо с правилата на играта футбол , това мнение става смешно. А когато примерно се посочва ,как е според правилника , и се продължава да се настоява на мнение нямащо нищо общо с правилника то това вече е жалко и говори за сериозни ментални проблеми в този ,който твърди очевидно неверни неща. Примерно вчера твърдеше ,че Веско Минев е за чк, на няколко пъти ти беше посочено ,че това нарушение е за жълт картон според правилника, ти продължаваш да настояваш на собственото си мнение . Много хубаво е човек да има самочувствие и висока самооценка , но когато тази самооценка няма никакво покритие и не е базирана на познания във въпросната материя , говори за нещо съвсем друго.
Никой няма да ти каже нещо , ако примерно напишеш нещо като" Момчета, не съм специалист по материята и се извинявам ако греша, но моето мнение по въпроса е ...."
Само за протокола, без да е особено важно, това което си написал за Мауриньо е толкова вярно, колкото и това ,което написа за правилото за засада.
Не ти става неудобно ,много често да обясняваш ,че след като бъдеш хванат че си написал някаква уникална глупост , че това дето си го написал , е мнение на някой друг , а ти само "добросъвестно" си го цитирал. Когато напишеш нещо е нормално да се приема,че това е твоето мнение по въпроса без значение дали ти си автора на мнението или не. Във форум не претендираме за авторски права.
С цитирания от теб текст от правилника по никакъв начин не можеш да ме убедиш, че това на Минев не е за червен картон, гледам и други колеги не са съгласни с теб.Сега погледнах, че Моуриньо има изиграни 94 мача в кариерата си, но май беше преводач в Барселона и след това стана треньор.Не се чувствай задължен да отговаряш на всеки мой пост, няма да се чувствам засегнат :) .
Последна промяна от peliforewer на 02 окт 2024 12:41, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
dedko2022 написа:honda написа:dedko2022 написа:honda написа:dedko2022 написа:Абсолютно идентични нарушения - различен критерий!
Наистина ли са абсолютно идентични? Използването на прекомерна сила срещу Бедоя е очевидно. Йонсен използва и двете си ръце ,като и цялото си тяло. Отделно разликата в габаритите им е доста голяма - Йонсен е 195см / 90 кг , а Бедоя 165/55кг - това ,което за единия е нормално блъскане, за другия е използване на прекомерна сила.
Колко пъти има Минев бута Асприля , и колко пъти Йонсен блъска Бедоя?
Дори и да приемем че няма използване на прекомерна сила от Йонсен , то едно "нормално " блъскане е жк , по едно за всяко блъскане - 3 жълти картона , автоматично - червен картон.
Доста си забавен, да не кажа смешен. Обади се на Осмокласника, да те включи в екипа си, за да оправи съдийството както ви е угодно. :)
Кой е виновен на Бедоя, че е слаботелесен и глупав? На два пъти провокира футболиста на Литекс, а е 60 кила с мокри дрехи. Йонсен много внимателно и нежно избута цигането, но оня като конска муха налетя отново. Това с броя на блъсканията и жълтите картони е доста забавно, да не би с Блатера да сте карали един и същи съдийски курс? :) Безобразното подпиране на твоя отбор провокира изхода на срещата. Те Литекс щяха да ви бият и с 10 души, но когато изгониха и втори човек стана вече множко.
Още един ,който никога не е стъпвал на футболен терен ,но тръгнал да коментира .
Има си правила на играта . Ако за теб нарушенията на Минев и Йонсен са идентични , това значи че нямаш никакви познания по материята.
Нямам желание да работя в БФС , много е постно за мен. Не могат да ми платят хонорара .
Качил съм коментар на Христо Господинов, той е последния човек, който може да бъде заподозрян в симпатия към Левски( някои го помним как играеше срещу Левски, след един мач срещу Левски получи най-тежкото наказание на футболист от А Група в новия век)
Никой ,който има каквито и да е познания по футбол няма да оспори чк на Йонсен и Перес( или както му е там името на ЦЗ).
Съмнявам се да сме карали един и същ съдийски курс с Блатера - разликата в годините ни е доста сериозна.
Хонда, ще ме извиняваш, но си гола вода и ставаш смешен с изказванията си като крайна инстанция. Самочувствието ти е с нулево покритие. За идентични нарушения да ми твърдиш, че едното било за 3 жълти картона (демек червен и половина) е много забавно. Ще те помоля да споделиш това при кой си го учил и къде да ги прочетем тези правила? Дай да видим и критериите, по които определи че едното е само блъскане, а другото прекомерна сила (освен, че цигането ви е слаботелесно, а и преигра). С интерес ще прочета къде в правилата са дефинирани тези неща. Ще те замоля в по-телеграфен стил, защото безсмислени локуми не ми се четат. ;)
Точките от правилника вече съм ги постнал , ако не си съгласен с тях - обърни се към Международния Борд.
Ако не виждаш колко пъти Йонсен бута/блъска Бедоя проблема не е в мен , съжалявам но не съм очен лекар и не мога да ти помогна . Обърни се към очен лекар - може и да може да ти помогне.
Ако за теб нарушенията на Минев срещу Асприля от една страна и на Йонсен срещу Бедоя са идентични , то както вече споменах имаш сериозен проблем със зрението. Само да ти напомня ,че играча на Левски е с бяла кожа, а този на Литекс е с черна кожа. Аз не намирам за необходимо да доказвам очевидни неща, всеки който има очи ги вижда. Няма смисъл да те уверявам ,че слънцето изгрява от Изток и залязва на Запад или че след понеделник следва вторник. Ти може да имаш различно мнение и аз няма да мога да те уверя в противоположното .
Искаш критериите :
Използване на двете ръце за блъскане от Йонсен - на два пъти .
Използване на несравнимо повече сила - особено при второто блъскане Йонсен направо отнася Бедоя и го вдига във въздуха - това е абсолютно достатъчно за чк. Дори самия Стойчо Стоилов не оспорва този чк, само че той твърди ,че е имало удар в корема на Йонсен от Бедоя и трябвало да има чк и за двамата, ако наистина има такъв удар съм напълно съгласен, но аз такъв удар не виждам. Самия факт ,че нито един играч на Литекс не оспори това решение говори достатъчно, дори напротив капитана на Литекс( мисля че в този мач беше Страхил Попов) се нахвърли не към съдията ,а към ... Йонсен , този момент се вижда много ясно и на записа. Какво има да коментираме след като капитана на Литекс крещеше на Йонсен , а не на съдията?
Кой ме учил на съдийство - Богдан Дочев, Иван Йосифов, Димитър Пармаков, както съм бил и на международен семинар на В.Христов .
Втори пореден кръг Чинков го няма в никакви съдийски назначения.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.