Гледам повиканите от Илиан Илиев национали и в списъка се виждт имена на футболисти който в клубния им отбор са резерви и в същото време не е извикан футболист който е в много добра форма и е титуляр за клуба си.
Пели не ми дължиш обяснение, просто смени гащите, че днес ги поомаза.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
Dust написа:Гледам повиканите от Илиан Илиев национали и в списъка се виждт имена на футболисти който в клубния им отбор са резерви и в същото време не е извикан футболист който е в много добра форма и е титуляр за клуба си.
Научи се да се държиш малко по- възпитано.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Ти за някакъв месия ли си се взел, че се държиш като милиционер във форума?
Каквото повикало, това се обадило.
Когато иронизираш, човъркаш, подмяташ индиректно ти е густо на душата, но когато някой те настъпи и ставаш радетел за правда.
Ако не можеш да носиш на "бой" си седи мирен отстрани и невлизай в такъв, защото звучиш точно като дете в детската градина, "Другарко Иванова, Иванчо ми взе играчките"
Когато иронизираш, човъркаш, подмяташ индиректно ти е густо на душата, но когато някой те настъпи и ставаш радетел за правда.
Ако не можеш да носиш на "бой" си седи мирен отстрани и невлизай в такъв, защото звучиш точно като дете в детската градина, "Другарко Иванова, Иванчо ми взе играчките"
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
Dust написа:Ти за някакъв месия ли си се взел, че се държиш като милиционер във форума?
Не помня да съм обиждал някого, ако неутрален го приемаш за обида , така ти казват всички :) . Обичам и да се снимам с родния трибагреник :) .
peliforewer написа:Обичам и да се снимам с родния трибагреник :) .
Като те гледам какво подскачаш все едно ходиш по жарава, обяснителния режим няма да ти помогне.
Би ли пояснил тук пред всички какво визираш с цитираното и какво целиш със същото?
Търсиш обида на етническа, расова и т.н. основа ли?
Преди да излееш поредната си злоба имай предвид, че съм българин, християнин, кръстен в църква и носещ българско име.
При следващия опит за подобно нещо лично ще ти завра кръщелното ми от църквата в гнусната ти интригантска уста.
Мисля, че бях пределно ясен.
Знаем се Стоянчо.
honda написа:dedko2022 написа:Хонда, мислиш ли че следя под лупа всичките ви мачове? Казах си мнението на база на това, което сте писали тук. Ако отчетем, че сте на -5 точки от изваждането на Литеск, то ви се губят още едни 9 точки (6 от преките двубои с Лудогорец), та не обяснявай, че Лудогорец нямали изразено предимство. Тази година също не изглежда Лудогорец да имат изразено предимство, та ще видим как ще завърши шампионата.
Като не следиш мачовете на Левски , защо ги коментираш? Аз лично не съм си позволил да коментирам мачове ,които не съм гледал.
Ако имаш мнение , то си твое право да го споделиш. Тук е форум и точно това целта на форума да си споделяме мненията. Но на мен не ми ясно какво мнение може да имаш за мачове ,които не си гледал.
Колко пъти трябва да те напиша ,че никой не може каже как щеше да се развие онзи шампионат ,ако не бяха цирковете на Ганчев.
По какво реши ,че тази година няма силно изразено предимство . през шампионат 2015/16 при изиграване на по 2 мача всеки срещу всеки и разменено гостуване Лудогорец спечели 63% от максимални брой точки . В кой друг шампионат Лудогорец при изиграване на мачовете срещу всички отбори при разменено гостуване има такава успеваемост? - не си губи времето, няма такъв сезон.
За настоящия сезон са спечелили 93% от максималния брой точки до момента.
Зададох ти два много лесни въпроса:
Кой беше облагодетелстван от изваждането на Литекс в онзи мач?
С какво точно съдията Г. Йорданов подпря Левски , съответно ощети Литекс?- ти написа ,че съдията много е подпирал Левски, хайде подкрепи твърденията си с примери.
Не следя мачовете на отбора ти под лупа, та какво да говорим за шампионат преди 10 години. Сам бе написал, че са изиграли по два мача, но дори да се отчете третият ви мач с Литекс, пак не ви достигат много точки до онези 14 разлика, с които Лудогорец стана шампион тогава. В преките двубои също доказаха, че са по-добри. Разбирам да са завършили с 6-7 точки разлика и да сте успели поне веднъж да ги биете, а то едно голямо нищо от ваша страна, но претенции до небето. От възможни 12 точки срещу тях сте спечелили 2! Ето там търсете причините.
Относно съдийството - колегата ти е показал много добро видео, в което се вижда, че за идентични нарушения се отсъжда различно, като се оставя съперника с човек по-малко. От това по-брутално подпиране здраве му кажи. Вие явно сте свикнали, на такъв начин на съдийство и съвсем са ви изкривени разбиранията.
peliforewer написа:drvasko98 написа:peliforewer написа:honda написа:dedko2022 написа:Хонда, мислиш ли че следя под лупа всичките ви мачове? Казах си мнението на база на това, което сте писали тук. Ако отчетем, че сте на -5 точки от изваждането на Литеск, то ви се губят още едни 9 точки (6 от преките двубои с Лудогорец), та не обяснявай, че Лудогорец нямали изразено предимство. Тази година също не изглежда Лудогорец да имат изразено предимство, та ще видим как ще завърши шампионата.
Като не следиш мачовете на Левски , защо ги коментираш? Аз лично не съм си позволил да коментирам мачове ,които не съм гледал.
Ако имаш мнение , то си твое право да го споделиш. Тук е форум и точно това целта на форума да си споделяме мненията. Но на мен не ми ясно какво мнение може да имаш за мачове ,които не си гледал.
Колко пъти трябва да те напиша ,че никой не може каже как щеше да се развие онзи шампионат ,ако не бяха цирковете на Ганчев.
По какво реши ,че тази година няма силно изразено предимство . през шампионат 2015/16 при изиграване на по 2 мача всеки срещу всеки и разменено гостуване Лудогорец спечели 63% от максимални брой точки . В кой друг шампионат Лудогорец при изиграване на мачовете срещу всички отбори при разменено гостуване има такава успеваемост? - не си губи времето, няма такъв сезон.
За настоящия сезон са спечелили 93% от максималния брой точки до момента.
Зададох ти два много лесни въпроса:
Кой беше облагодетелстван от изваждането на Литекс в онзи мач?
С какво точно съдията Г. Йорданов подпря Левски , съответно ощети Литекс?- ти написа ,че съдията много е подпирал Левски, хайде подкрепи твърденията си с примери.
https://www.vbox7.com/play:7f89716ef1. Много обичаш да се правиш на голямата работа, на видеото ясно ти казва компетентно лице, че щом в третата минута не си дал червен картон на Минев, няма как да показваш червен картон за същото нарушение в 17 мин. на футболист на Литекс, точно и ясно.Ти продължавай да искаш аргументи.Георги Йорданов преди мача Левски- Литекс беше ли решил да се пенсионира или след един месец го " пенсионираха" от БФС.
Искам твоето лично мнение за двете ситуации. Аз ще кажа моето. Първо провиненията не са еднакви. Минев блъска оранжевия в гръб, докато се мотка около мястото за изпълнение на фаул/засада (не помня какво е). Подобни неща виждаме нерядко по терените и съдията си му вдига според мен правилно жълт картон. Йонсен първо прави фаул в гръб на Бедоя с ръце/лакът, вероятно болезнен. Бедоя му се зъби нещо, онзи го блъска леко веднъж, после по-силни и втори път в лицето. Значи в рамките на 3-4 сек Йонсен три пъти атакува физически Бедоя. Ами не е същото и е много повече червен картон от на Минев, без да твърдя, че е 100% червен картон, но да го наречем е тъмнооранжев. Вече дузпата е 100% с втори червен картон. Действително Бедоя посяга неспортсменски към вратаря, но няма и минимален контакт. Самият вратар скача с топка в ръце и търси на кого да хвърли за контраатака, през това време Перес блъска в лицето Бедоя. От всичките дитирамби няма нито едно крайно грешно решение на съдията
Първо да уточня, че и ти и Хондата когато говорите за блъскането на Минев вменявате, че било нежно :) , а блъсканията на Йонсен и Перез свирепи и брутални :) .Дали е 3 мин. или 90 правилата са си правила, ако Асприля бави играта си има съдия, Минев не му е работа при спряла игра да блъска в гръб противников футболист, червен картон.Футболистите на Литекс поне като блъскаха Бедоя(случайно ли все той беше потърпевш) го гледаха в очите.Чест ти прави, че отчиташ провокацията на Бедоя срещу вратаря, но съдията я подмина, може да не го е закачил, но посяга неспортсменски към него което си е нарушение.Ако съдията го беше свирил нямаше да се случат последващите събития.Много ми е интересен Хондата които като описва провокациите на Минев, Бедоя и Гаджев използва такива изящни сравнения с цел да ги изкара света вода ненапита, направо класика.От този мач в главата ми се е запечатало поведението на Гаджев след като съдията свири края на срещата, беше много грозно.Той май и набързо му приключи кариерата след това.
Пели , не ти омръзна да те правя за смях . Научи ги тези правила преди да се опитваш да ги коментираш. Вчера измисли ново правило за засада , днес нови правила за жълт и червен картон . дай да видим какво пише в Дисциплинарния Правилник:
"Член 18. Наказват се с предупреждение (с жълт картон) следните допуснати дисциплинарни
нарушения:
А. От състезатели
1. безразсъдно нарушение или опит за такова (спъване, скачане срещу противников
състезател, опасно атакуване, бутане, блъскане, неправомерно използване на ръката като
инструмент);"
Та какво трябва да бъде показано на Минев?
"Член 21. (1) Дисциплинарното наказание отстраняване от футболен мач (с червен картон) се
налага
1. На състезател за следните допуснати дисциплинарни нарушения:
а/ повторно предупреждение в срещата;
е/ Удар в главата на състезател;
з/ Брутално поведение (като бутане, блъскане, дърпане, като се използва прекомерна
сила, настъпване, хапане);"
Та какво трябва да бъде показано на Йонсен и Перес (мисля че така се казваше ЦЗ)?
На мен не ми стана ясно какво нарушение извършва Бедоя? - аз такова не виждам.
Последна промяна от honda на 01 окт 2024 18:42, променено общо 1 път.
Абсолютно идентични нарушения - различен критерий!
-
- Контакти:
Dust написа:peliforewer написа:Обичам и да се снимам с родния трибагреник :) .
Като те гледам какво подскачаш все едно ходиш по жарава, обяснителния режим няма да ти помогне.
Би ли пояснил тук пред всички какво визираш с цитираното и какво целиш със същото?
Търсиш обида на етническа, расова и т.н. основа ли?
Преди да излееш поредната си злоба имай предвид, че съм българин, християнин, кръстен в църква и носещ българско име.
При следващия опит за подобно нещо лично ще ти завра кръщелното ми от църквата в гнусната ти интригантска уста.
Мисля, че бях пределно ясен.
Знаем се Стоянчо.
Изнервен ми изглеждаш, разваляш добрия тон във форума.Къде видя расизъм, етнически обиди и т.н. По-скоро ти мяташ обиди , гледам си решил и кръстник да ми ставаш :) . Да не дотягаме на аудиторията.
Dust написа:Гледам повиканите от Илиан Илиев национали и в списъка се виждт имена на футболисти който в клубния им отбор са резерви и в същото време не е извикан футболист който е в много добра форма и е титуляр за клуба си.
Кой го няма ? За кой става въпрос ?