Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 01 окт 2024 14:33

Припознавачи, цифровите отбелязват важна дата за ЦСКА, но не мога да разбера за кой клуб става въпрос, за техния, за вашия или за някой друг? :)))

"ЦСКА 1948 отбеляза историческа дата за ЦСКА"
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 окт 2024 14:35

peliforewer написа:
honda написа:
dedko2022 написа:Хонда, мислиш ли че следя под лупа всичките ви мачове? Казах си мнението на база на това, което сте писали тук. Ако отчетем, че сте на -5 точки от изваждането на Литеск, то ви се губят още едни 9 точки (6 от преките двубои с Лудогорец), та не обяснявай, че Лудогорец нямали изразено предимство. Тази година също не изглежда Лудогорец да имат изразено предимство, та ще видим как ще завърши шампионата.

Като не следиш мачовете на Левски , защо ги коментираш? Аз лично не съм си позволил да коментирам мачове ,които не съм гледал.
Ако имаш мнение , то си твое право да го споделиш. Тук е форум и точно това целта на форума да си споделяме мненията. Но на мен не ми ясно какво мнение може да имаш за мачове ,които не си гледал.
Колко пъти трябва да те напиша ,че никой не може каже как щеше да се развие онзи шампионат ,ако не бяха цирковете на Ганчев.
По какво реши ,че тази година няма силно изразено предимство . през шампионат 2015/16 при изиграване на по 2 мача всеки срещу всеки и разменено гостуване Лудогорец спечели 63% от максимални брой точки . В кой друг шампионат Лудогорец при изиграване на мачовете срещу всички отбори при разменено гостуване има такава успеваемост? - не си губи времето, няма такъв сезон.
За настоящия сезон са спечелили 93% от максималния брой точки до момента.
Зададох ти два много лесни въпроса:
Кой беше облагодетелстван от изваждането на Литекс в онзи мач?
С какво точно съдията Г. Йорданов подпря Левски , съответно ощети Литекс?- ти написа ,че съдията много е подпирал Левски, хайде подкрепи твърденията си с примери.

https://www.vbox7.com/play:7f89716ef1. Много обичаш да се правиш на голямата работа, на видеото ясно ти казва компетентно лице, че щом в третата минута не си дал червен картон на Минев, няма как да показваш червен картон за същото нарушение в 17 мин. на футболист на Литекс, точно и ясно.Ти продължавай да искаш аргументи.Георги Йорданов преди мача Левски- Литекс беше ли решил да се пенсионира или след един месец го " пенсионираха" от БФС.

Наистина ли Кичо Добрев ,казва точно това ?
Случайно да казва ,че няма съдия в света ,който би показал чк на Минев , а за случая с Йонсен( съжалявам ако му бъркам името - американо-норвежеца ) , " според правилника е чк, но понеже не си показал преди това чк , и сега не трябва да се показва...." , ами във всяка съдийска инструкция е записано ,че решението на съдията не трябва да е повлияно от други негови решения, а само от това ,което вижда в момента. Дай да видим различните критерии: - Минев за едно блъскане на Асприля - жк, Йонсен блъска Бедоя обаче 3 ПЪТИ , аз не виждам различни критерии - по жк за всяко блъскане , това че 3 блъсканията са вече 3 жк , респективно директен чк. Дори самия Стойчо Стоилов казва ,че няма претенции за чк на Йонсен , но твърди че трябвало да има такъв и за Бедоя ,понеже бил ударил Йонсен в корема - аз такова нещо не виждам. Тук не коментирам ,че силата на блъсканията на Йонсен към Бедоя са несравнимо по-силни и с вложена по-голяма енергия от това на Минев срещу Асприля. Също така не коментирам,че преди това също има блъскане на Йонсен срещу играч на Левски и това за него е втори случай .
За т.н. удар на Гаджев срещу Гълъбов - аз такъв не виждам . Има контакт между лакътя на Гаджев и главата на Гълъбов , но това не е удар на Гаджев- няма т.н. камшично движение на ръката или лакътя на Гаджев към главата на Гълъбов. Гаджев скача за да играе ( и играе) с топката , едновременно с това се опитва да натисне по-високия от него Гълъбов, играча на Литекс се опитва да достигне до топката но е изпреварен и Гаджев вече е скочил , реално Гълъбов се блъска в ръката на Гаджев - фаул за Литекс в тази ситуация заради натискането с ръка на Гаджев, нищо повече.
За ситуацията в последната минута - аз не виждам какво различно от това което отсъди съдията може да се отсъди - чк и дузпа.
Ето един друг анализ:
https://www.vbox7.com/play:56613a5ea4
Последното нещо в което може да бъде упрекнат Христо Господинов е в симпатии към Левски ( след безумията на мач между Левски и Миньор получи най-тежкото наказание ,което е получавал футболист от А група в новия век) .
За съдиите - съдиите се вадят или вкарват в листата 2 пъти годишно. Неслучайно Гонзо говори че ще има извадени от листата съдии след Нова Година , а не веднага. Апропо дали между тях няма да бъде "перфектния ВАР съдия от мача ЦСКА-София(бивш Литекс) - Берое " Волен Чинков?
Пели знам ,че си далеч от дълбините на българския футбол , но мога да ти посоча ,няколко случая когато водещи съдии биваха наказвани заради ГГ - примерно Цветан Георгиев ( Малката Баничка) , Ахмед Ахмед и двамата бяха съответно 2 и 4-ти в ранглистата но не свиреха в А група за дълъг период от време.
Няма съдия или съдийски наблюдател ,който да заяви ,че показването на чк на Йонсен и ЦЗ , както и дузпата ,не са според правилника,

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 окт 2024 15:02

peliforewer написа:
honda написа:
dedko2022 написа:Хонда, мислиш ли че следя под лупа всичките ви мачове? Казах си мнението на база на това, което сте писали тук. Ако отчетем, че сте на -5 точки от изваждането на Литеск, то ви се губят още едни 9 точки (6 от преките двубои с Лудогорец), та не обяснявай, че Лудогорец нямали изразено предимство. Тази година също не изглежда Лудогорец да имат изразено предимство, та ще видим как ще завърши шампионата.

Като не следиш мачовете на Левски , защо ги коментираш? Аз лично не съм си позволил да коментирам мачове ,които не съм гледал.
Ако имаш мнение , то си твое право да го споделиш. Тук е форум и точно това целта на форума да си споделяме мненията. Но на мен не ми ясно какво мнение може да имаш за мачове ,които не си гледал.
Колко пъти трябва да те напиша ,че никой не може каже как щеше да се развие онзи шампионат ,ако не бяха цирковете на Ганчев.
По какво реши ,че тази година няма силно изразено предимство . през шампионат 2015/16 при изиграване на по 2 мача всеки срещу всеки и разменено гостуване Лудогорец спечели 63% от максимални брой точки . В кой друг шампионат Лудогорец при изиграване на мачовете срещу всички отбори при разменено гостуване има такава успеваемост? - не си губи времето, няма такъв сезон.
С какво точно съдията Г. Йорданов подпря Левски , съответно ощети Литекс?- ти написа ,че съдията много е подпирал Левски, хайде подкрепи твърденията си с примери.

https://www.vbox7.com/play:7f89716ef1. Много обичаш да се правиш на голямата работа, на видеото ясно ти казва компетентно лице, че щом в третата минута не си дал червен картон на Минев, няма как да показваш червен картон за същото нарушение в 17 мин. на футболист на Литекс, точно и ясно.Ти продължавай да искаш аргументи.Георги Йорданов преди мача Левски- Литекс беше ли решил да се пенсионира или след един месец го " пенсионираха" от БФС.

Искам твоето лично мнение за двете ситуации. Аз ще кажа моето. Първо провиненията не са еднакви. Минев блъска оранжевия в гръб, докато се мотка около мястото за изпълнение на фаул/засада (не помня какво е). Подобни неща виждаме нерядко по терените и съдията си му вдига според мен правилно жълт картон. Йонсен първо прави фаул в гръб на Бедоя с ръце/лакът, вероятно болезнен. Бедоя му се зъби нещо, онзи го блъска леко веднъж, после по-силни и втори път в лицето. Значи в рамките на 3-4 сек Йонсен три пъти атакува физически Бедоя. Ами не е същото и е много повече червен картон от на Минев, без да твърдя, че е 100% червен картон, но да го наречем е тъмнооранжев. Вече дузпата е 100% с втори червен картон. Действително Бедоя посяга неспортсменски към вратаря, но няма и минимален контакт. Самият вратар скача с топка в ръце и търси на кого да хвърли за контраатака, през това време Перес блъска в лицето Бедоя. От всичките дитирамби няма нито едно крайно грешно решение на съдията

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 окт 2024 15:03

realno написа:Припознавачи, цифровите отбелязват важна дата за ЦСКА, но не мога да разбера за кой клуб става въпрос, за техния, за вашия или за някой друг? :)))

"ЦСКА 1948 отбеляза историческа дата за ЦСКА"

Реваншът не го даваха по телевизията. Преди десетина години го прожектираха на участниците в мача. А, да не забравим - голът в София на Цецо бе от дълбока засада. За отмененип гол на Ливърпул друг път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 окт 2024 15:03

Dust написа:
peliforewer написа:Типично по подуенски, почваме да ровим из архивите за да очерним хората с различно мнение от нашето.

Що сам се вкарваш в капана? Цяла седмица червени фенове и журналисти се ровят из архивите за да очернят треньора на Левски, защото има различно мнение от тяхното.

Както винаги си неутрален, не помня нито да съм обиждал Генчев, нито да съм ровил в архивите.Само съм писал, че е ял бял хляб в Ловеч и доколкото си спомням оттам замина за чужбина.Но не разбирам какво е общото между двата случая.Пускам Ви видео със спортните положения и неутрален коментатор, казвате дали е прав или не.Някой тръгнаха да му ровят досието на Добрев.Явно не искате да признаете, че съдията не мери с еднакъв аршин и опропасти срещата и това, че дори с десет човека Литекс Ви водеше с 0-1 и ако не беше поредната провокация на Бедоя полувремето си свършваше.С тази дузпа и новият червен картон картината стана много грозна, а съдията свиреше със сини очила.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2024 15:37

Вярно ли има умални припоци, дето мислят, че напускането на терена от отборчето им е плод на съдийски решения?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 окт 2024 15:40

Не е нужно да влизаш в обяснителен режим.
Кое в мнението ми е насочени към теб?
Ако си се припознал в обобщителното червени фенове това не е мой проблем
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 окт 2024 15:47

drvasko98 написа:
peliforewer написа:
honda написа:

Искам твоето лично мнение за двете ситуации. Аз ще кажа моето. Първо провиненията не са еднакви. Минев блъска оранжевия в гръб, докато се мотка около мястото за изпълнение на фаул/засада (не помня какво е). Подобни неща виждаме нерядко по терените и съдията си му вдига според мен правилно жълт картон. Йонсен първо прави фаул в гръб на Бедоя с ръце/лакът, вероятно болезнен. Бедоя му се зъби нещо, онзи го блъска леко веднъж, после по-силни и втори път в лицето. Значи в рамките на 3-4 сек Йонсен три пъти атакува физически Бедоя. Ами не е същото и е много повече червен картон от на Минев, без да твърдя, че е 100% червен картон, но да го наречем е тъмнооранжев. Вече дузпата е 100% с втори червен картон. Действително Бедоя посяга неспортсменски към вратаря, но няма и минимален контакт. Самият вратар скача с топка в ръце и търси на кого да хвърли за контраатака, през това време Перес блъска в лицето Бедоя. От всичките дитирамби няма нито едно крайно грешно решение на съдията

Първо да уточня, че и ти и Хондата когато говорите за блъскането на Минев вменявате, че било нежно :) , а блъсканията на Йонсен и Перез свирепи и брутални :) .Дали е 3 мин. или 90 правилата са си правила, ако Асприля бави играта си има съдия, Минев не му е работа при спряла игра да блъска в гръб противников футболист, червен картон.Футболистите на Литекс поне като блъскаха Бедоя(случайно ли все той беше потърпевш) го гледаха в очите.Чест ти прави, че отчиташ провокацията на Бедоя срещу вратаря, но съдията я подмина, може да не го е закачил, но посяга неспортсменски към него което си е нарушение.Ако съдията го беше свирил нямаше да се случат последващите събития.Много ми е интересен Хондата които като описва провокациите на Минев, Бедоя и Гаджев използва такива изящни сравнения с цел да ги изкара света вода ненапита, направо класика.От този мач в главата ми се е запечатало поведението на Гаджев след като съдията свири края на срещата, беше много грозно.Той май и набързо му приключи кариерата след това.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 окт 2024 15:55

Dust написа:Не е нужно да влизаш в обяснителен режим.
Кое в мнението ми е насочени към теб?
Ако си се припознал в обобщителното червени фенове това не е мой проблем

Отговаряш на мой коментар и ми казваш, че се вкарвам в капан, а след това ми заявяваш, че това не било насочено към мен.Ей Богу, както казваше един герой от близкото минало.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2024 16:23

Говеда, кога шсе тегли жребието за Ламбото
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”