Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 01 окт 2024 07:05

W84me написа:Дебелия Ники, вика 2см била засадата на Исека, тя е поне 2 метра...

Тези метри за нищо ги нямаш, като погледнеш главата на футболиста на Черно море и кракът на Есеке разстоянието е около 20 см.Ники Александров ги казва тези 2 см в преносен смисъл, а ти си известен с това, че много точно броиш, а вече и мериш :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 окт 2024 08:26

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2024 08:53

peliforewer написа:
W84me написа:Дебелия Ники, вика 2см била засадата на Исека, тя е поне 2 метра...

Тези метри за нищо ги нямаш, като погледнеш главата на футболиста на Черно море и кракът на Есеке разстоянието е около 20 см.Ники Александров ги казва тези 2 см в преносен смисъл, а ти си известен с това, че много точно броиш, а вече и мериш :) .

Какво да гледам, метър и половина разстояние...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 окт 2024 09:02

Гонзо великата реформа 8-)))))))) Ще ги чака 19 кръга да провалят на някой сезона, а след това ще каже направих промяна. Всеки може да изброи поне по петима рефери, в които е изгубил доверие и без да е нужно да се чака края на полусезона.

Президентът на БФС Георги Иванов заяви, че след края на есенния полусезон в efbet Лига ще има чистка сред елитните рефери.

“Беше важно предвид напрежението, което се създаде. Почна да има недоверие в Съдийската комисия, реципрочно в съдиите затова аз трябваше да направя тези промени, да сложа хора, в които обществото ще има доверие, но ние трябва да дадем генерална оценка, че съдиите са виновниците за всичко това, което се случи. Сега си заминаха тримата ръководители, но декември месец, при всички положения, на базата на това, което показват съдиите, ще има съдии, които ще бъдат изключени и изхвърлени от Първа лига”, разкри Иванов в интервю за “Фокус”, след което добави.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2024 09:39

1914.1902 написа:Гонзо великата реформа 8-)))))))) Ще ги чака 19 кръга да провалят на някой сезона, а след това ще каже направих промяна. Всеки може да изброи поне по петима рефери, в които е изгубил доверие и без да е нужно да се чака края на полусезона.

Президентът на БФС Георги Иванов заяви, че след края на есенния полусезон в efbet Лига ще има чистка сред елитните рефери.

“Беше важно предвид напрежението, което се създаде. Почна да има недоверие в Съдийската комисия, реципрочно в съдиите затова аз трябваше да направя тези промени, да сложа хора, в които обществото ще има доверие, но ние трябва да дадем генерална оценка, че съдиите са виновниците за всичко това, което се случи. Сега си заминаха тримата ръководители, но декември месец, при всички положения, на базата на това, което показват съдиите, ще има съдии, които ще бъдат изключени и изхвърлени от Първа лига”, разкри Иванов в интервю за “Фокус”, след което добави.

Чинков, Давидов, Железов, и един гелосан от Пловдив, дето ми избяга името му.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 01 окт 2024 10:19

Гидженов?
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2024 10:36

Muaddib написа:Гидженов?

Същия ама той е международен съдия... :|

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 окт 2024 11:02

dedko2022 написа:Хонда, мислиш ли че следя под лупа всичките ви мачове? Казах си мнението на база на това, което сте писали тук. Ако отчетем, че сте на -5 точки от изваждането на Литеск, то ви се губят още едни 9 точки (6 от преките двубои с Лудогорец), та не обяснявай, че Лудогорец нямали изразено предимство. Тази година също не изглежда Лудогорец да имат изразено предимство, та ще видим как ще завърши шампионата.

Като не следиш мачовете на Левски , защо ги коментираш? Аз лично не съм си позволил да коментирам мачове ,които не съм гледал.
Ако имаш мнение , то си твое право да го споделиш. Тук е форум и точно това целта на форума да си споделяме мненията. Но на мен не ми ясно какво мнение може да имаш за мачове ,които не си гледал.
Колко пъти трябва да те напиша ,че никой не може каже как щеше да се развие онзи шампионат ,ако не бяха цирковете на Ганчев.
По какво реши ,че тази година няма силно изразено предимство . през шампионат 2015/16 при изиграване на по 2 мача всеки срещу всеки и разменено гостуване Лудогорец спечели 63% от максимални брой точки . В кой друг шампионат Лудогорец при изиграване на мачовете срещу всички отбори при разменено гостуване има такава успеваемост? - не си губи времето, няма такъв сезон.
За настоящия сезон са спечелили 93% от максималния брой точки до момента.
Зададох ти два много лесни въпроса:
Кой беше облагодетелстван от изваждането на Литекс в онзи мач?
С какво точно съдията Г. Йорданов подпря Левски , съответно ощети Литекс?- ти написа ,че съдията много е подпирал Левски, хайде подкрепи твърденията си с примери.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 окт 2024 12:02

honda написа:
dedko2022 написа:Хонда, мислиш ли че следя под лупа всичките ви мачове? Казах си мнението на база на това, което сте писали тук. Ако отчетем, че сте на -5 точки от изваждането на Литеск, то ви се губят още едни 9 точки (6 от преките двубои с Лудогорец), та не обяснявай, че Лудогорец нямали изразено предимство. Тази година също не изглежда Лудогорец да имат изразено предимство, та ще видим как ще завърши шампионата.

Като не следиш мачовете на Левски , защо ги коментираш? Аз лично не съм си позволил да коментирам мачове ,които не съм гледал.
Ако имаш мнение , то си твое право да го споделиш. Тук е форум и точно това целта на форума да си споделяме мненията. Но на мен не ми ясно какво мнение може да имаш за мачове ,които не си гледал.
Колко пъти трябва да те напиша ,че никой не може каже как щеше да се развие онзи шампионат ,ако не бяха цирковете на Ганчев.
По какво реши ,че тази година няма силно изразено предимство . през шампионат 2015/16 при изиграване на по 2 мача всеки срещу всеки и разменено гостуване Лудогорец спечели 63% от максимални брой точки . В кой друг шампионат Лудогорец при изиграване на мачовете срещу всички отбори при разменено гостуване има такава успеваемост? - не си губи времето, няма такъв сезон.
С какво точно съдията Г. Йорданов подпря Левски , съответно ощети Литекс?- ти написа ,че съдията много е подпирал Левски, хайде подкрепи твърденията си с примери.

Те примери не дават, щото ги нямат. Вместо това изкарват луд този който им ги иска.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 окт 2024 12:44

honda написа:

https://www.vbox7.com/play:7f89716ef1. Много обичаш да се правиш на голямата работа, на видеото ясно ти казва компетентно лице, че щом в третата минута не си дал червен картон на Минев, няма как да показваш червен картон за същото нарушение в 17 мин. на футболист на Литекс, точно и ясно.Ти продължавай да искаш аргументи.Георги Йорданов преди мача Левски- Литекс беше ли решил да се пенсионира или след един месец го " пенсионираха" от БФС.
Последна промяна от peliforewer на 01 окт 2024 12:49, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”