dedko2022 написа:Хонда, мислиш ли че следя под лупа всичките ви мачове? Казах си мнението на база на това, което сте писали тук. Ако отчетем, че сте на -5 точки от изваждането на Литеск, то ви се губят още едни 9 точки (6 от преките двубои с Лудогорец), та не обяснявай, че Лудогорец нямали изразено предимство. Тази година също не изглежда Лудогорец да имат изразено предимство, та ще видим как ще завърши шампионата.
Като не следиш мачовете на Левски , защо ги коментираш? Аз лично не съм си позволил да коментирам мачове ,които не съм гледал.
Ако имаш мнение , то си твое право да го споделиш. Тук е форум и точно това целта на форума да си споделяме мненията. Но на мен не ми ясно какво мнение може да имаш за мачове ,които не си гледал.
Колко пъти трябва да те напиша ,че никой не може каже как щеше да се развие онзи шампионат ,ако не бяха цирковете на Ганчев.
По какво реши ,че тази година няма силно изразено предимство . през шампионат 2015/16 при изиграване на по 2 мача всеки срещу всеки и разменено гостуване Лудогорец спечели 63% от максимални брой точки . В кой друг шампионат Лудогорец при изиграване на мачовете срещу всички отбори при разменено гостуване има такава успеваемост? - не си губи времето, няма такъв сезон.
За настоящия сезон са спечелили 93% от максималния брой точки до момента.
Зададох ти два много лесни въпроса:
Кой беше облагодетелстван от изваждането на Литекс в онзи мач?
С какво точно съдията Г. Йорданов подпря Левски , съответно ощети Литекс?- ти написа ,че съдията много е подпирал Левски, хайде подкрепи твърденията си с примери.