Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Според мен това искане за директно излъчване на ОС е малко прекалено, но от друга страна доста хора ще могат да видят на живо кой какво казва, предлага, аргументира, презентира, защитава, и така всеки ще може чисто за себе си да прецени кой какъв е, и най-важното - какво работи или защо дреме в управлението на любимия ни клуб. Пък белким и някои хора понаучат нещо за управленската структура на ПФК Левски. Най-малкото, после няма да има разтягане на локуми във връзка с интригантски журналистически заглавия, сини приказки, оранжеви пасквили, сънища и полюции, конспирации, майката на жена ми каза под сурдинка и т.н. Но това би било прецедент, де, и разбирам възмущението на някои хора тук, макар че то по-скоро е плод на други работи, сякаш. Но е хубаво да се абстрахирате малко от дежурните и вечно удобни обвинения към тръста и да се замислите, ама честно и пред себе си, дали такова излъчване няма да даде много отговори на дълго дъвкани въпроси сред левскарските среди.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN, разправяш да разберем кой за какво се бори и кои са мръсниците,а?
Заповядай чети
https://sportal.bg/news-202108261628422 ... 60NBlvWMno
Дъно, не, дъното ни е тавана! Не ни е нужен грандиозен цирк на ОС !!! Картите са свалени, играта е без коз....
Заповядай чети
Дъно, не, дъното ни е тавана! Не ни е нужен грандиозен цирк на ОС !!! Картите са свалени, играта е без коз....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Kotooshu написа:TristaNNN, разправяш да разберем кой за какво се бори и кои са мръсниците,а?
Заповядай чети
Какво точно ни казва тази статия? Утайките от НКП са го ударили на гавра с Пръв Припознавач, ама то това не е за сефте, и? Нищо изненадващо не виждам в този тон. Спекулирате тука, ама и вие не знаете точно с какво и против/за кого.
Бе, ти и още един-двама тука наскоро не потривахте ли ръчички с разни коментари от сорта на "Май се готви нещо, ама май на някои хора няма да им хареса", или нещо от сорта? Ама май това, май онова, то може и друго, пък сега трето, ама най-добре иначе, пък каквото стане, ама все пак тия са лоши, абе ще видим, абе и аз не знам, ама едно време - ехеее. Такива ги дрънкате тука, бетер лелките пред блока сте - не знаете и вие какво искате, нямате никаква принципна позиция за нищо, ама пък добре умеете и знаете какво да намерите за хленч, покрай все едни и същи дежурни теми!
Затова одеве писах и съвсем културно призовах хората да спрат с дрънканиците, клюките и конспирациите, а да изчакат ОС, което е след няколко дена, баси!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Kotooshu написа:TristaNNN, разправяш да разберем кой за какво се бори и кои са мръсниците,а?
Заповядай чети
Какво точно ни казва тази статия? Утайките от НКП са го ударили на гавра с Пръв Припознавач, ама то това не е за сефте, и? Нищо изненадващо не виждам в този тон. Спекулирате тука, ама и вие не знаете точно с какво и против/за кого.![]()
Бе, ти и още един-двама тука наскоро не потривахте ли ръчички с разни коментари от сорта на "Май се готви нещо, ама май на някои хора няма да им хареса", или нещо от сорта? Ама май това, май онова, то може и друго, пък сега трето, ама най-добре иначе, пък каквото стане, ама все пак тия са лоши, абе ще видим, абе и аз не знам, ама едно време - ехеее. Такива ги дрънкате тука, бетер лелките пред блока сте - не знаете и вие какво искате, нямате никаква принципна позиция за нищо, ама пък добре умеете и знаете какво да намерите за хленч, покрай все едни и същи дежурни теми!
Затова одеве писах и съвсем културно призовах хората да спрат с дрънканиците, клюките и конспирациите, а да изчакат ОС, което е след няколко дена, баси!
Опорки, промити мозАци .... нямало проблеми,а?
Нямаме позиция, само вие и спринцовките сте с позиция, ниво, презентации, удри .....
НКП били утайки а братята им от тръстечо, не
Аз, пич аз ги пишех тези неща и не протривам ръце, искрено се надявам да стане това което са ми казали и вместо да дрънкаш, можеше да ме питаш, нали? Лесно е!
Кажи , кажи колко мръсотии направихте, колко?
Извинявай, че ти го казвам, мръсници сте и то от най долните!!!
tochavos написа:

tochavos написа:
Тва са тия дето лъжеха, че работят без пари.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Нали искаме нов собственик, спонсори, да се погасяват задълженията, отбор да се гради и още и още ...
Кой клесавец ще дойде и ако не си плати такса спокойствие на утайките, а явно тези утайки са много и все още силни ще получи от същото към него и към семейството му ... остава сега да посегнете и чисто физически, по подобие на шмпанзетата от Лоич.
Като нищо и палмите да се откажат, за какво им е това!!!
Гаврили се със живата ни легенда и неговото семейство, кеф голям ... ама уроди долни не се гаврите само със Наско, гаврите се с институцията Левски, ако е останало нещо вече.
Това което комунистите не можаха да направят го направихте вие...
Кой клесавец ще дойде и ако не си плати такса спокойствие на утайките, а явно тези утайки са много и все още силни ще получи от същото към него и към семейството му ... остава сега да посегнете и чисто физически, по подобие на шмпанзетата от Лоич.
Като нищо и палмите да се откажат, за какво им е това!!!
Гаврили се със живата ни легенда и неговото семейство, кеф голям ... ама уроди долни не се гаврите само със Наско, гаврите се с институцията Левски, ако е останало нещо вече.
Това което комунистите не можаха да направят го направихте вие...
tochavos написа:

tochavos написа:
Договорът с палмите нали трябваше да го подпишат до Общото събрание.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Със СЗ на шията клубът винаги ще е с единия крак в блатото. Всички членове на СЗ трябва да бъдат поименно идентифицирани, изключени завинаги, лепиларите да ги поема МВР, останалите да бъдат обявени за хулигани, никакъв достъп до стадиона и по английския пример - по време на мач да се разписват в Районното, но не в София, а в някое от пернишките. Само така нормалните хора ще се завърнат на трибуните.
-
icemanbg33
- Контакти:
Odessit написа:Със СЗ на шията клубът винаги ще е с единия крак в блатото. Всички членове на СЗ трябва да бъдат поименно идентифицирани, изключени завинаги, лепиларите да ги поема МВР, останалите да бъдат обявени за хулигани, никакъв достъп до стадиона и по английския пример - по време на мач да се разписват в Районното, но не в София, а в някое от пернишките. Само така нормалните хора ще се завърнат на трибуните.
Подкрепям с две ръце.
icemanbg33 написа:Odessit написа:Със СЗ на шията клубът винаги ще е с единия крак в блатото. Всички членове на СЗ трябва да бъдат поименно идентифицирани, изключени завинаги, лепиларите да ги поема МВР, останалите да бъдат обявени за хулигани, никакъв достъп до стадиона и по английския пример - по време на мач да се разписват в Районното, но не в София, а в някое от пернишките. Само така нормалните хора ще се завърнат на трибуните.
Подкрепям с две ръце.
Да допълня - и камери на всяка крачка. Който докара глоба на отбора с действия или плакат, да бъде осъден и той да си я плаща. Съдейки по платените глоби за подобни идиотизми, само по тази линия могат да се спестят пари за свестен треньор.