Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 26 авг 2021 18:10

LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:
metodito написа:"Левски" оцеля при Наско - това е факт. Но картината е по-голяма. Дали може да се каже, че оцеля благодарение на него? Не знам, лично аз.

Благодарение на нас оцелява Левски не заради този или онзи, заради любовта ни .
И да Наско е тотал щета в много отношения, но пък му се приписва всичко лошо направено в този Клуб и мен това ме дразни адски много.
Появи се некъв дришльо с букетче и вика дайте ни клуба, ко не!

Не е проблема , че му приписват чужди грехове.
Проблема е , че го правят целенасочено.
Седмица преди ОС , Ганев си изплю камъчето - Целта е 51% от акциите във феновете.

Година и нещо злоба, интриги, простотии насочени към Наско и Левски, е няма как да не се отрази по един или друг начин.
И да, пепи най накрая каза какво искат сборна група реераси НКПСЗ-ТСБ.
Злите езици говорят че Наско им е приготвил неприятна изненада на ОС, за това може би се активираха и онези от официалния сайт на Литекс-тъпспорт да се предава директно ОС.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 авг 2021 18:53

LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:
metodito написа:"Левски" оцеля при Наско - това е факт. Но картината е по-голяма. Дали може да се каже, че оцеля благодарение на него? Не знам, лично аз.

Благодарение на нас оцелява Левски не заради този или онзи, заради любовта ни .
И да Наско е тотал щета в много отношения, но пък му се приписва всичко лошо направено в този Клуб и мен това ме дразни адски много.
Появи се некъв дришльо с букетче и вика дайте ни клуба, ко не!

Не е проблема , че му приписват чужди грехове.
Проблема е , че го правят целенасочено.
Седмица преди ОС , Ганев си изплю камъчето - Целта е 51% от акциите във феновете.

На кои фенове? В сектор А или сектор Б, или някой друг сектор? Като ги вземат ще започнат повече да обичат Левски? Смешници и интриганти. Хубав или лош акциите да си стоят в Сираков. Като не им харесва да припознават друг клуб както направиха в баскетбола и да мирясат. Или може би това им е целта.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2021 19:37

Kotooshu написа:Ех, този Пепи Ганев, как го активираха когато трябва ;) Поне да беше казал какви и колко мръсотии е направил Насо гЪзЪ !
Някакви "фенове" искали акциите ...
Дали някоя мисирка ще го пита тоз пич, когато отиде при собственика на фирмата в която работи и му заяви:
Давай НИ акциите, щото аз и няколко колеги не сме доволни от управлението ВИ, нищо че единия продава дрога но ние знаем и можем да управляваме по добре... какъв бил отговора на собственика :roll: :)

Виждам в един коментар Петър Ганев и мисирки. Вчера това момче е изнесло презентация на тема "Икономика на футбола в България", но за разлика от разни знайни и незнайни локумаджии по телевизионни студиа и форуми, човекът е аргументирал тезите си с реални статистически данни.
Ако ви е интересна темата: https://ime.bg/bg/articles/doklad-na-ip ... bylgariya/
След края на доклада единствените въпроси от страна на мисирките са били дали подкрепя Бербатов, колко зле е Левски и т.н., и нито думичка по същество за презентацията от страна на "спортните журналисти". :|
Иначе, призовавам колегите да почакат да мине ОС, което е насрочено за края на месеца, вместо да гадаят и да дрънкат .... айде да не казвам какво, да не се обиди някой.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2021 19:47

metodito написа:@TristaNN: Самият Баждеков каза, че е до събранието. Човекът е на възраст все пак

Казал, рекъл, прогнозирал, допуснал, предположил, коментирал и т.н. Не разбрахме ли най-сетне, след толкова години, че нашите ръководители са много богати на думи и вместо приказките им, е по-добре да дискутираме неща, които всъщност са се случили или не са случили? :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 авг 2021 19:51

Хубаво е че виждаш само Ганев и мисирки в един коментар :)
Не съм му гледал презентацията, вчера я четох в капитал, ако се не лъжа.
Те мисирките за това са мисирките иначе щяха да го разкъсат пепи с неудобни въпроси, ама това е положението.
Хайде са пък и да не говорим за ОС :)
Поне кажи каква ви е визията за управлението на Левски, сухото ме интересува :mrgreen: колко и от къде иначе не се съмнявам че Пепи ще направи страхотна презентация.

tochavos написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 авг 2021 20:39

Службогонците са намислили някакво активно мероприятие за ОС.
Няма друго обяснение за внезапния залп от всички посоки за директно излъчване.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 авг 2021 20:49

LoveAndPeace написа:Службогонците са намислили някакво активно мероприятие за ОС.
Няма друго обяснение за внезапния залп от всички посоки за директно излъчване.

Съжалявам че ще оцапам левскарския форум с това

[offtopic]Vassil Kolev
23 ч ·
Ако не друго, поне левскарите ще видят кой го е страх да се предава Общото събрание по телевизията.
Аз не виждам какъв е проблемът 300 левскари в залата и примерно 30 000 навън да чуят всичко. Разлика между левскарите няма.[/offtopic]

Страх, шок и ужас :)
30 000 от левскарите извън залата :lol: Поне билети да си купят за историческия мач на Камбура :(
Шоуто е гарантирано, верно на наш гръб ама, тука е така!
Последна промяна от Kotooshu на 26 авг 2021 20:50, променено общо 1 път.

tochavos написа:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 26 авг 2021 20:50

Змията хапе най-лошо преди да умре.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 авг 2021 20:55

TristaNNN написа:
metodito написа:@TristaNN: Самият Баждеков каза, че е до събранието. Човекът е на възраст все пак

Казал, рекъл, прогнозирал, допуснал, предположил, коментирал и т.н. Не разбрахме ли най-сетне, след толкова години, че нашите ръководители са много богати на думи и вместо приказките им, е по-добре да дискутираме неща, които всъщност са се случили или не са случили? :|

Условието ми бе, че аз поемам тази отговорност като Изпълнителен директор само до Общото събрание

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ina-645671

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 авг 2021 21:28

Наско почна да прави грешки още с взимането на акциите. Бях против Хубчев. Не го харесвам като треньор, като ръководител, противен ми е като личност (той въобще видя ли грешка в себе си веднъж?). Но смяната му заради самата смяна - без да имаш алтернатива беше неумен ход. Неустойката не я споменавам даже. Трансферите бяха скандални (с малки изключения) и бяха на гол тумбак - чифте пищови. Не стига, че чужденци (за един българин €5000 евро са едно, за един французин - друго), ами и с много съмнителни достойнства. А накрая идва топането на топката с "другата седмица". Междувременно директорът си тръгна, а друг не беше назначен. Самият Сираков знае тежестта на позицията в този клуб (макар и с Колев и Универсиадата, тя да пострада много). Треньорите. И това е нещо, което също знае много добре колко е важно. Под негово ръководство е имало треньори с главно 'Т' (имаше и недоразумения, като Абрамчик и Петев). Сега нямаше пари много, но все пак е имало някакви. Ако ще някой от ветераните да беше взел, дето са на по 70 години. За Диксън, не знам какво беше - граничи с абсурда. Някаква постановка ли беше, какво, истина ли, не разбрах. Що се отнася до т.нар. "медийни атаки". Помните ли при Роси какво беше? При Парцуцата как той печелеше точка след точка, бихме (и надиграхме) Лудогорец, а те не спираха да го "сменят"? Или "Левски се взриви!"?

Има и обективни обстоятелства за досегашния му провал. Безпаричието и коронавирусната баламурщина. Колев го обрисува най-добре с фразата "двоен черен лебед"
https://iztok-zapad.eu/cherniyat-lebed
или по-народному дабъл асфакинг направо. Бизнесите се чудят как и откъде да режат пера, само до спонстарстване им е. Освен някоя фарма компания да ни беше взела, всичко друго е леш.
В същото време, виждаме отбори, които имат сходен бюджет да идват в София и да ни надиграват. Защо? Продължава да няма яснота около точните цифри на дълговете. Единствено стана ясно, че били намалели в сравнение с миналата година? Ма с колко на колко? За мен би било интересно той да си заеме предишната позиция - директор. И да се занимава с това, от което разбира - футбол.

Нещо супер положително от последните две години! "Левски" скъса с модела на бащицата и чичко-паричко. Наско не е такъв. Ако утре си тръгне и остави акциите на друг, няма да има "Левски се взриви!". Клубът и неговите фенове показаха, че не е невъзможно. Просто трябва да се вземат правилните решения и да има организация - две неща, които липсват. И малко късмет, то не може. Кой знае, ако не беше COVID тайм в последните година и половина-две?
Последна промяна от metodito на 26 авг 2021 21:33, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”