Наско почна да прави грешки още с взимането на акциите. Бях против Хубчев. Не го харесвам като треньор, като ръководител, противен ми е като личност (той въобще видя ли грешка в себе си веднъж?). Но смяната му заради самата смяна - без да имаш алтернатива беше неумен ход. Неустойката не я споменавам даже. Трансферите бяха скандални (с малки изключения) и бяха на гол тумбак - чифте пищови. Не стига, че чужденци (за един българин €5000 евро са едно, за един французин - друго), ами и с много съмнителни достойнства. А накрая идва топането на топката с "другата седмица". Междувременно директорът си тръгна, а друг не беше назначен. Самият Сираков знае тежестта на позицията в този клуб (макар и с Колев и Универсиадата, тя да пострада много). Треньорите. И това е нещо, което също знае много добре колко е важно. Под негово ръководство е имало треньори с главно 'Т' (имаше и недоразумения, като Абрамчик и Петев). Сега нямаше пари много, но все пак е имало някакви. Ако ще някой от ветераните да беше взел, дето са на по 70 години. За Диксън, не знам какво беше - граничи с абсурда. Някаква постановка ли беше, какво, истина ли, не разбрах. Що се отнася до т.нар. "медийни атаки". Помните ли при Роси какво беше? При Парцуцата как той печелеше точка след точка, бихме (и надиграхме) Лудогорец, а те не спираха да го "сменят"? Или "Левски се взриви!"?
Има и обективни обстоятелства за досегашния му провал. Безпаричието и коронавирусната баламурщина. Колев го обрисува най-добре с фразата "двоен черен лебед"
https://iztok-zapad.eu/cherniyat-lebed или по-народному дабъл асфакинг направо. Бизнесите се чудят как и откъде да режат пера, само до спонстарстване им е. Освен някоя фарма компания да ни беше взела, всичко друго е леш.
В същото време, виждаме отбори, които имат сходен бюджет да идват в София и да ни надиграват. Защо? Продължава да няма яснота около точните цифри на дълговете. Единствено стана ясно, че били намалели в сравнение с миналата година? Ма с колко на колко? За мен би било интересно той да си заеме предишната позиция - директор. И да се занимава с това, от което разбира - футбол.
Нещо супер положително от последните две години! "Левски" скъса с модела на бащицата и чичко-паричко. Наско не е такъв. Ако утре си тръгне и остави акциите на друг, няма да има "Левски се взриви!". Клубът и неговите фенове показаха, че не е невъзможно. Просто трябва да се вземат правилните решения и да има организация - две неща, които липсват. И малко късмет, то не може. Кой знае, ако не беше COVID тайм в последните година и половина-две?