Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 25 авг 2021 22:29

luchoni написа:
vlong написа:Ганев се е изтропал доволно с новини от кухнята.Аман от боклуци.Защо ги казваш тези работи бе отрепкО.Тъпанари скапани.Ей,затова Левски не върви,все някой ще се намери да се прави на монахиня.Хиените само това чакат.Абе,глупако що не кажеш колко пъти не си го вдигнал на жена си ,ако имаш жена.Предатели долни,преди бяха чорбаджиите мекерета,сега всякакви амеби.Ей не се намери един мъж да ги нарита Тея меки китки

Викаш истината да се крие от хората е най-доброто решение а?
На всички беше ясно, че Левски не плаща всичко към НАП но те си затварят очите. А за лиценза,че беше даден незаконно вече всички разбраха. Хубаво,че човек от кухнята си го казва. Щото иначе тука си говорят как всичко било точно. Айде лека вечер

Де дай да ги видим/чуем тези думи бе. Само 2 чорбарски сайта преператали информация от агенция ЕЖК и ги приписали на "колеги от БТВ"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 авг 2021 22:35

groti написа:Аз пък си спомням едни мачове срещу Удинезе, Киево, Динамо Б., Шалке, Олимпик М, Оксер...
Също така помня, че и ние години наред събирахме най - добрите футболисти в България и не станахме Динамо К., та и в групи не влизахме. Далеч съм от мисълта, че Стоилов е геният на модерния футбол, но трябва да сме обективни. Станимир Стоилов е един много грамотен треньор, който обаче има нужда от силен СТД, защото е твърде възпитан и не шока каните на чалгарите

Тампере? Беверен?
Динамо Б, Олимпик, Шалке и Оксер бяха в един сезон. От колко сезона на Стоилов в Левски?
Нали именно за това говорим? Че в Левски горе-долу добре, а после - потоп.
Грамотният треньор Стоилов излезе на Ноу Камп да се надиграва с Барса, в резултат на което ни изгермечиха с 5-0.
По-неграмотните треньори на Л-ц играха като равен с равен с Реал М и Ливърпул.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 авг 2021 22:38

terata написа:
vlong написа:Ганев се е изтропал доволно с новини от кухнята.Аман от боклуци.Защо ги казваш тези работи бе отрепкО.Тъпанари скапани.Ей,затова Левски не върви,все някой ще се намери да се прави на монахиня.Хиените само това чакат.Абе,глупако що не кажеш колко пъти не си го вдигнал на жена си ,ако имаш жена.Предатели долни,преди бяха чорбаджиите мекерета,сега всякакви амеби.Ей не се намери един мъж да ги нарита Тея меки китки

Истината е ,че Литекс е ЦСКА.емблемата е купена без държавни пари,базите и стадионът са взети честно на търг.
Локо пд-крушарски не е човек на ББ,няма държавни пари,няма подарени милиони за стадиона.
Арда-гайтански,дпс ,държавни поръчки.
Лудогорец щях да го забравя.
Черно море -област Тим,
Ботев милиони за стадион ,други опростени от КТБ.
Славия е ясна.
Числото също.
Царско село мимолетни.
Остана май само пълнежа.
България!!!

Чети си Синя приказка. Там всичко е в розово, а Сираков е най-великият на света. А истината... е тя не е от значение!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 авг 2021 22:59

Някой чул ли е в последната половин година точния размер на задълженията. Били намалели... ОК, от колко на колко? Щото то и Васко Зара бил налял мЕлЕони, ама май не е налял толко много и някои дългове не са обслужвани. Направи една далавера с дълга за сектора. Лесно е така. Като дойде, вместо да запази и надгради наследеното, тъпака кешира, квото може да се кешира и другото вън. Наско просто довършва започнатото. На него му е най-лесно. Измива си ръцете с всичко. Като Бойко: "комунистите, комунистите"... :lol: Не, че не е прав принципно (Наско).

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2021 23:01

koisa написа:...
Баждеков нали е временно уж и друг ще го замести след общото събрание на клуба? Човека на Палмсбет явно ще следи дали се харчат по предназначение техните средства...

Бе, вие откъде имате такива гадателски способности за това кой, как и когa явно ще дойде или явно ще замества след ОС? Да те питам и тебе - разбираш ли структурата на управление в ПФК Левски? :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 авг 2021 08:06

На мен пък ми е интересно някой от ръководството да излезне с числа и да каже колко пари са влезли в клуба благодарение на феновете, само за последните 40/50 дни. Включвам от старта на абонаментните карти, членските карти, приходи от билети за 3-те домакинства този сезон ( сега идва четвърто ) и приходите във фен шопа. Можем да добавим и все още активните канали за дарения, но благодарение на същото това ръководство те изобщо не се рекламират, така че там приходите са съвсем минимални.
Май си става една стабилна сума, като прибавим и парите от вече съществуващите спонсори Palms Bet, Strabag и Belfry. Aма кой да даде някакъв отчет, те тия пари ги харчат като техни ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 авг 2021 08:32

sinqkrepost1914 написа:На мен пък ми е интересно някой от ръководството да излезне с числа и да каже колко пари са влезли в клуба благодарение на феновете, само за последните 40/50 дни. Включвам от старта на абонаментните карти, членските карти, приходи от билети за 3-те домакинства този сезон ( сега идва четвърто ) и приходите във фен шопа. Можем да добавим и все още активните канали за дарения, но благодарение на същото това ръководство те изобщо не се рекламират, така че там приходите са съвсем минимални.
Май си става една стабилна сума, като прибавим и парите от вече съществуващите спонсори Palms Bet, Strabag и Belfry. Aма кой да даде някакъв отчет, те тия пари ги харчат като техни ..

От преди месец

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ina-645671
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 авг 2021 09:31

mikata написа:
sinqkrepost1914 написа:На мен пък ми е интересно някой от ръководството да излезне с числа и да каже колко пари са влезли в клуба благодарение на феновете, само за последните 40/50 дни. Включвам от старта на абонаментните карти, членските карти, приходи от билети за 3-те домакинства този сезон ( сега идва четвърто ) и приходите във фен шопа. Можем да добавим и все още активните канали за дарения, но благодарение на същото това ръководство те изобщо не се рекламират, така че там приходите са съвсем минимални.

От преди месец

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ina-645671

Ние само на Насиру и на щаба на Хубчев имаме да даваме 2 млн лв. Колко пък фен артикули да сме купили?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 авг 2021 09:38

blue avalanche написа:Кои са "малките спонсори"? Щото Палмсбет от графата "малък спонсор" мина в "голям спонсор".
Щом никой няма да покрива 30-те милиона, ние какво, изобщо правим тук? Чешем си езиците? Има една книга "Хроника на една предизвестена смърт". Нашата работа - горе-долу натам върви.
Гледам и че желанието на феновете да "правят" половината от бюджета се поизчерпа...

Ако въобще някой си мисли, че ще дойде нов собственик и ей така от кеф ще покрие 30м стари задължения, имам лоши новини за него. Който и да издържа клуба, ще покрива само текущи разходи, както правеше и Божков. Той ли нямаше пари, че да ги изплати тия дългове? Ако искаше, за един ден щеше да сме чисти като сълзичка. Оня микренски дерибей се гаври с години с припознавачите и накрая зорлем плати 4-5м за "емблемата", ако искаше също можеше за ден да оправи всичките им дългове. Така че ако случайно някой от форума не спечели отнякъде милиарди, тия дългове ще си тежат до край.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 26 авг 2021 10:09

Аз мисля,че някои от дълговете,специално за трибуната с течение на времето ще се опростят
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”