Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 25 авг 2021 19:02

pomiqrat написа:Веселин Великов Ви беше най-добрата опция. Вкара два отбора с никакви футболисти в А група, взе изпадащия Кариана и следващото първенство беше близо да ги вкара и тях в А група, но закриха клуба.

Тоя еленски мангал дето не може да каже 5 думи на кръст? Ми вземете си го.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 авг 2021 19:14

groti написа:Чета, че Станимир Стоилов се бил провалил в Литекс и Ботев... Всъщност той изобщо не се провали. Беше му даден по един сезон и от него се очакваше чудо веднага. Типично по български. Собственик селянин ,който иска резултати днес и сега. По тази логика Солскяер и десетки други треньори щяха да бъдат ритани всеки сезон от отборите си. Станимир Стоилов никога не е изповядвал идеологията на Стойчо Младенов - блъскане по масата, крясъци и надъхване на кръв на футболистите. При него винаги се е работило последователно и с идея за бъдещи успехи. Затова и не иска да дойде. Ще бъде обременен с очакванията да направи една разбита сбищрина претендент за медали и участие в Европа. Ако той дойде ще трябва да му се остави време за изграждане на състав от А и Б. Ако искате да направим отбор еднодневка колкото да бием припоците (по подобие на Тройчо) ходете и се молете на Велев или сръбската Пърцуца, брат на Ганчев. За Астана пък вече е смешно да се твърди, че се е провалил.. 169 мача - 100 победи! Не съм привърженик на мантрата Стоилов на всяка цена. Честно казано съм го хейтил много за последните месеци в Левски, когато премълча унищожението състав, готов за постоянно присъствие в Европа, но вече съм наясно,че нещата определено са били над него. За мен има и други добри варианти, най вече Радуканов.

Стоилов иска като в Астана. Дето му събраха най-добрите футболисти от Каз-н и му направиха едно казахско Динамо К. После - ма аз съм бил голямата работа.
Иначе си спомням едно 0-4 срещу БАТЕ в Ловеч и 4-1 срещу Кипър.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 авг 2021 20:21

А може ли да кажеш ,кой според теб е подходящият?
Разбрахме кои са маскарите,кажи кои са добрите.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 авг 2021 20:56

blue avalanche написа:
groti написа:Чета, че Станимир Стоилов се бил провалил в Литекс и Ботев... Всъщност той изобщо не се провали. Беше му даден по един сезон и от него се очакваше чудо веднага. Типично по български. Собственик селянин ,който иска резултати днес и сега. По тази логика Солскяер и десетки други треньори щяха да бъдат ритани всеки сезон от отборите си. Станимир Стоилов никога не е изповядвал идеологията на Стойчо Младенов - блъскане по масата, крясъци и надъхване на кръв на футболистите. При него винаги се е работило последователно и с идея за бъдещи успехи. Затова и не иска да дойде. Ще бъде обременен с очакванията да направи една разбита сбищрина претендент за медали и участие в Европа. Ако той дойде ще трябва да му се остави време за изграждане на състав от А и Б. Ако искате да направим отбор еднодневка колкото да бием припоците (по подобие на Тройчо) ходете и се молете на Велев или сръбската Пърцуца, брат на Ганчев. За Астана пък вече е смешно да се твърди, че се е провалил.. 169 мача - 100 победи! Не съм привърженик на мантрата Стоилов на всяка цена. Честно казано съм го хейтил много за последните месеци в Левски, когато премълча унищожението състав, готов за постоянно присъствие в Европа, но вече съм наясно,че нещата определено са били над него. За мен има и други добри варианти, най вече Радуканов.

Стоилов иска като в Астана. Дето му събраха най-добрите футболисти от Каз-н и му направиха едно казахско Динамо К. После - ма аз съм бил голямата работа.
Иначе си спомням едно 0-4 срещу БАТЕ в Ловеч и 4-1 срещу Кипър.

Аз пък си спомням едни мачове срещу Удинезе, Киево, Динамо Б., Шалке, Олимпик М, Оксер...
Също така помня, че и ние години наред събирахме най - добрите футболисти в България и не станахме Динамо К., та и в групи не влизахме. Далеч съм от мисълта, че Стоилов е геният на модерния футбол, но трябва да сме обективни. Станимир Стоилов е един много грамотен треньор, който обаче има нужда от силен СТД, защото е твърде възпитан и не шока каните на чалгарите
110 години любов!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 авг 2021 21:10

Ганев се е изтропал доволно с новини от кухнята.Аман от боклуци.Защо ги казваш тези работи бе отрепкО.Тъпанари скапани.Ей,затова Левски не върви,все някой ще се намери да се прави на монахиня.Хиените само това чакат.Абе,глупако що не кажеш колко пъти не си го вдигнал на жена си ,ако имаш жена.Предатели долни,преди бяха чорбаджиите мекерета,сега всякакви амеби.Ей не се намери един мъж да ги нарита Тея меки китки
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 авг 2021 21:17

vlong написа:А може ли да кажеш ,кой според теб е подходящият?
Разбрахме кои са маскарите,кажи кои са добрите.

:lol: Наистина ли очакваш нещо положително , градивно да ти каже :? :lol: :lol:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 авг 2021 21:19

Докато не са ме ба ннали.
Нищо не очаквам от тоя,само датата за следващото му заминаване
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 25 авг 2021 21:58

vlong написа:Ганев се е изтропал доволно с новини от кухнята.Аман от боклуци.Защо ги казваш тези работи бе отрепкО.Тъпанари скапани.Ей,затова Левски не върви,все някой ще се намери да се прави на монахиня.Хиените само това чакат.Абе,глупако що не кажеш колко пъти не си го вдигнал на жена си ,ако имаш жена.Предатели долни,преди бяха чорбаджиите мекерета,сега всякакви амеби.Ей не се намери един мъж да ги нарита Тея меки китки

Викаш истината да се крие от хората е най-доброто решение а?
На всички беше ясно, че Левски не плаща всичко към НАП но те си затварят очите. А за лиценза,че беше даден незаконно вече всички разбраха. Хубаво,че човек от кухнята си го казва. Щото иначе тука си говорят как всичко било точно. Айде лека вечер

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 авг 2021 22:05

Айде,поредният.Кой в Бг говори истината,прави истината?
Айде на другата Земя,заедно с Мъск,Безос,който си избереш.
Баси девствениците тука.Или басси лицемерите?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 авг 2021 22:09

vlong написа:Ганев се е изтропал доволно с новини от кухнята.Аман от боклуци.Защо ги казваш тези работи бе отрепкО.Тъпанари скапани.Ей,затова Левски не върви,все някой ще се намери да се прави на монахиня.Хиените само това чакат.Абе,глупако що не кажеш колко пъти не си го вдигнал на жена си ,ако имаш жена.Предатели долни,преди бяха чорбаджиите мекерета,сега всякакви амеби.Ей не се намери един мъж да ги нарита Тея меки китки

Чети си Синя приказка. Там всичко е в розово, а Сираков е най-великият на света. А истината... е тя не е от значение!

Върни се в “Левски”