Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Обединение!

Мнениеот milen.hristov » 22 авг 2011 21:46

Spaceout написа:Искам 1во да помоля модератори да не махат темата или да я прикрепят към друга,защото с нея искам да се опитам колкото и трудно даже почти невъзможно да обединя феновете който са против и за Георги Иванов да остане тренер на обичания ни син отбор.Мисълта ми е следната-Вчера седнах и почнах да чета коментарите на форумците и един от тях,явен фен на Ботев Пл го каза много ясно.На техния мач били с 3 пъти повече от нашия и техния отбор се издъни като изгуби 2 точки и той каза следното че никой от феновете не застана срещу тренера им и не почнаха да ги псуват а точно обратното.и това ме наведе на мисълта Ок тези който го псуват са прави-Те не искат Левски да играе така и да губи точки.Недовони са от това че не виждат играта която им се иска и с право си искат оставката на Гонзо,но от друга страна Той се старае много и полага много усиля см такъв незнам колко от вас тука примерно са били на тренировка на Левски?или са гледали само клипчета от спортал и гонг?Гозно си личи че гори в това с което се е захванал и на него наи-много му се иска да успее Левски.Вие си мислите че на него му е през к.ра,ем със сигорност не е така.Има още адски много да учи но поне го има желанието,надявам се да успее защото аз съм останал от малкото фенове който искат тои да остане.Просто искам всеки един от вас да се замисли за наи-доброто на отбора.Замислете се на него какво му е в момента като вчера чу от няколко човека който до скоро го боготворяха да го псуват и да му искат оставката сега.Помислете за футболистите какво е да чуят за себе си какви са и че баща им не е този който те мислят.Засмислете се над това че те излзиат панирайки се на терена защото знаят че при лоша игра ги чака отново обиди и подвиквания за оставки и т.н Кажете вие като знаете че отивате на работа и при лека издънка почнат да ви псуват с каква нагласа ще отидете на другия ден.Оставете момчетата да си играят играта и да не им наливаме още напрежение,ние феновете сме за да помагаме на отбора да излезне от трудния момент да се вурне отново в правия път да побеждава с красива игра.Трябва да сме заедно защото тогава и господ не може да застане на пътя ни.Не случайно ще се върна много години на зад и ще припомня как Хан Кубрат преди да умре е дал на своите синове една сноп и им е казал че това са те и докато са заедно никои няма да може да ги победи!Омразата трябва да се забрави за известно време пък ако нищо не се промени то тогава съм сигорен че Георги Иванов сам ще си тръгне.Мир и Любов трябва да има на стадиона и само тогава ще успеем да се справим.

Ако не си наясно има държава Испания,там също играят футбол при това доста добре.Там когато отборът губи или не играе добре се веят бели кърпички,ох тези ужасни испанци не реагират като европейци

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 22 авг 2011 21:47

biofreeze написа:След мачовете с Бате и Жилина,пак имаше големи капацитети,които псуваха Гонзо.Тогава,той,както днес излезна и помоли за доверие,и публиката да стои зад отбора... половин година по-късно на Герена се пееше:"кога на Гонзо паднете.." Спрете да умувате,ами ходете на стадиона,да дерете гърла! Обичайте отбора,подкрепяйте го!
Сега знам,че болшинството ще ми се нахвърли.Хора,сега отбора може да е слаб,но след време пак ще мачкаме,защото ние сме Левски,Левски от София!

П.С. До човека по-горе,който твърди,че Гонзо му е идол,а след това го нарича "Гонзалио" .. само да ти кажа,че е смешно(без да се засягаш)

Да те светна Гонзалес не Гонзалио. ГОНЗАЛЕС му викаха хората в А сектор когато Гозно беше на върха на кариерата си в Левски, а аз ходех още с придружител на мач....

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 22 авг 2011 21:47

biofreeze написа:След мачовете с Бате и Жилина,пак имаше големи капацитети,които псуваха Гонзо.Тогава,той,както днес излезна и помоли за доверие,и публиката да стои зад отбора... половин година по-късно на Герена се пееше:"кога на Гонзо паднете.." Спрете да умувате,ами ходете на стадиона,да дерете гърла! Обичайте отбора,подкрепяйте го!
Сега знам,че болшинството ще ми се нахвърли.Хора,сега отбора може да е слаб,но след време пак ще мачкаме,защото ние сме Левски,Левски от София!

П.С. До човека по-горе,който твърди,че Гонзо му е идол,а след това го нарича "Гонзалио" .. само да ти кажа,че е смешно(без да се засягаш)

Пич, напълно съм съгласен с теб! Аз ако живеех в София никога нямаше да пропускам мач на Левски! Явно тези софиянци не могат да разберат истинската тръпка от футбола и в частност ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 22 авг 2011 21:53

Тодор Батков и неговите слуги вън от ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 22 авг 2011 21:54

levski7 написа:Тодор Батков и неговите слуги вън от ЛЕВСКИ!!!

+1

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 22 авг 2011 21:55

Според мен Левски не е училище за току що завършили треньори.Колко по бързо го осъзнае г-н Иванов ,толко по добре за отбора.Наистина взехме най доброто в България,но не и от към треньор.Лично мое мнение е че част от играчите не искат да играят напук на Гонзо,но той или не вижда или се прави че не вижда.С викове и крясъци от тъч линията не става.Един грамотен треньор казва всичко преди мача и ако нещо не е наред го коригира на полувремето,без да крещи като истеричен от скамейката.Иначе ми е много болно като левскар че нищо не играем,но все пак успех на тези млади момчета,покажете защо сте в Левски.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 авг 2011 21:58

1) Аз бях един от тези кото тогава без Гонзо да им казва какво да правят го подкрепиха
2)Хората които го псуваха са Ицо,Любо,Васко,Павел,все познати хора в криминалните среди и софия-запад.Същите тези сега взаимно се целуват с директора/треньор(кажи ми сериозен отбор извън Англия,където един човек заема тези постове).
3)Тогава ГИ беше футболист сега е...Аз също обичам Левски и бих дал много за него,но това не означава ,че ставам за треньор или директор
4)Един отбор работещ без план и ясна визия за бъдещето как ще успее според теб
5)Ние така мачкаме 3 поредна година,5 полусезона.

Spaceout
Контакти:

Мнениеот Spaceout » 22 авг 2011 22:10

.[/quote]
Ако не си наясно има държава Испания,там също играят футбол при това доста добре.Там когато отборът губи или не играе добре се веят бели кърпички,ох тези ужасни испанци не реагират като европейци[/quote] Мен Не ме интересува Испания,Англия или Германия.Аз съм От ЛЕВСКИ от София и България.Там ако искат и да се колят взаимно.Даваш ми примери тогава защо Реал като беше Унизен от Бареселона с 5-0 като завърши сезона с 8 точки зад тях защо никой не искаше оставка на Моу а на тренировка отидоха 50 000 хиляди да ги подкрепат.Защо в Англия са препулнени стадионните а Венгер не е зимал купа от 6-7 сезона а не му искат оставка.и пак стадионите са препълнени и са зад отбора.Когато Марадона беше тренер на Аржентина как може да паднеш по наи-бруталния начин и феновете пак да са зад теб.Има и още безброй примери но в Бг е обратното.Стойлов като беше тренер и на него му се искаше оставка и той бе обиждан безброй пъти но сега пак го искат тези който го изгониха.Ако ти е кеф развявай бяла сълфетка но не обиждай.Ти трябва да си зад отбора и треньора като казваш че Обичаш Левски.и аз не съм съгласне с много решения на Гонзо но няма да застана срещу него прекалено много е дал на Левски както и Левски на него.прекалено много обича Левски и за 1 съм сигорен тои не използва Името на Отбора за лични блага.Тои обича Левски и е готов на всичко затова трябва да го подкрепим.Крив прав това е Гозно Има манталитет на победител и много хъс и няма да се остави на течениети и да става каквото ще.Това е той и го е доказвал не е 1 път че тои има качество да помага на Левски когато е наи-трудно.Това е пътя на Георги Иванов както се казваше в един коментар да се прероди като фенкс от пепелта и да поведе синия отбор към поредния триумф.Това е Гонзо.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 22 авг 2011 22:17

Stailio написа:
levski7 написа:Тодор Батков и неговите слуги вън от ЛЕВСКИ!!!

+1

+1914,тук трябва да добавим и ортаците на Бай Ганьо Боратков,защото Гонзо се явява някакъв ортак на Борат,след като любимото ни радио Гонг,в сайта на което си изливаме мненията,за пореден път като Павлик Морозов застана на амбразурата,за да даде поле за изява на Агент Тара,който за пореден път пък защитава националното богатство Гонзо Велики.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 авг 2011 22:19

Spaceout написа:.

Ако не си наясно има държава Испания,там също играят футбол при това доста добре.Там когато отборът губи или не играе добре се веят бели кърпички,ох тези ужасни испанци не реагират като европейци[/quote] Мен Не ме интересува Испания,Англия или Германия.Аз съм От ЛЕВСКИ от София и България.Там ако искат и да се колят взаимно.Даваш ми примери тогава защо Реал като беше Унизен от Бареселона с 5-0 като завърши сезона с 8 точки зад тях защо никой не искаше оставка на Моу а на тренировка отидоха 50 000 хиляди да ги подкрепат.Защо в Англия са препулнени стадионните а Венгер не е зимал купа от 6-7 сезона а не му искат оставка.и пак стадионите са препълнени и са зад отбора.Когато Марадона беше тренер на Аржентина как може да паднеш по наи-бруталния начин и феновете пак да са зад теб.Има и още безброй примери но в Бг е обратното.Стойлов като беше тренер и на него му се искаше оставка и той бе обиждан безброй пъти но сега пак го искат тези който го изгониха.Ако ти е кеф развявай бяла сълфетка но не обиждай.Ти трябва да си зад отбора и треньора като казваш че Обичаш Левски.и аз не съм съгласне с много решения на Гонзо но няма да застана срещу него прекалено много е дал на Левски както и Левски на него.прекалено много обича Левски и за 1 съм сигорен тои не използва Името на Отбора за лични блага.Тои обича Левски и е готов на всичко затова трябва да го подкрепим.Крив прав това е Гозно Има манталитет на победител и много хъс и няма да се остави на течениети и да става каквото ще.Това е той и го е доказвал не е 1 път че тои има качество да помага на Левски когато е наи-трудно.Това е пътя на Георги Иванов както се казваше в един коментар да се прероди като фенкс от пепелта и да поведе синия отбор към поредния триумф.Това е Гонзо.[/quote]
Стоилов загуби от Локомотив и феновете ръкопляскаха,беше уволнен и феновете пишеха плакати в подкрепа.Много в началото беше целен с бутилки на една контрола,но феновете му дадоха шанс зщото му беше първи сезон.На Иванов му е трети и отличия нулеви игра нулева,всеки сезон се обиграва нов отбор,за сравнение Боримиров беше уволнен след титла и разгромни победи в Европа

Върни се в “Левски”