Spaceout написа:Искам 1во да помоля модератори да не махат темата или да я прикрепят към друга,защото с нея искам да се опитам колкото и трудно даже почти невъзможно да обединя феновете който са против и за Георги Иванов да остане тренер на обичания ни син отбор.Мисълта ми е следната-Вчера седнах и почнах да чета коментарите на форумците и един от тях,явен фен на Ботев Пл го каза много ясно.На техния мач били с 3 пъти повече от нашия и техния отбор се издъни като изгуби 2 точки и той каза следното че никой от феновете не застана срещу тренера им и не почнаха да ги псуват а точно обратното.и това ме наведе на мисълта Ок тези който го псуват са прави-Те не искат Левски да играе така и да губи точки.Недовони са от това че не виждат играта която им се иска и с право си искат оставката на Гонзо,но от друга страна Той се старае много и полага много усиля см такъв незнам колко от вас тука примерно са били на тренировка на Левски?или са гледали само клипчета от спортал и гонг?Гозно си личи че гори в това с което се е захванал и на него наи-много му се иска да успее Левски.Вие си мислите че на него му е през к.ра,ем със сигорност не е така.Има още адски много да учи но поне го има желанието,надявам се да успее защото аз съм останал от малкото фенове който искат тои да остане.Просто искам всеки един от вас да се замисли за наи-доброто на отбора.Замислете се на него какво му е в момента като вчера чу от няколко човека който до скоро го боготворяха да го псуват и да му искат оставката сега.Помислете за футболистите какво е да чуят за себе си какви са и че баща им не е този който те мислят.Засмислете се над това че те излзиат панирайки се на терена защото знаят че при лоша игра ги чака отново обиди и подвиквания за оставки и т.н Кажете вие като знаете че отивате на работа и при лека издънка почнат да ви псуват с каква нагласа ще отидете на другия ден.Оставете момчетата да си играят играта и да не им наливаме още напрежение,ние феновете сме за да помагаме на отбора да излезне от трудния момент да се вурне отново в правия път да побеждава с красива игра.Трябва да сме заедно защото тогава и господ не може да застане на пътя ни.Не случайно ще се върна много години на зад и ще припомня как Хан Кубрат преди да умре е дал на своите синове една сноп и им е казал че това са те и докато са заедно никои няма да може да ги победи!Омразата трябва да се забрави за известно време пък ако нищо не се промени то тогава съм сигорен че Георги Иванов сам ще си тръгне.Мир и Любов трябва да има на стадиона и само тогава ще успеем да се справим.
Ако не си наясно има държава Испания,там също играят футбол при това доста добре.Там когато отборът губи или не играе добре се веят бели кърпички,ох тези ужасни испанци не реагират като европейци