А, последно- окончателно ли пропадна варианта с Вилиам от Жилина?
Като чета, днес май ще имаме още една добра новинка- ще се освободим от присъствието на Бачевото протеже Нгом...
Повече инфо: http://www.livesport.bg/levski-dava-fra ... 95653.html
Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Какво толкова ви харесва ПОРЕДНОТО завръщане на Гаджев??? Евентуално...
Направили сме отбор,имаме Бедоя,Бурабия,Костадинов,Де Нойер,Прохазка,Б.Цонев(дано се оправи бързо)... Да не говорим за младежите.
И изведнъж - о,каква изненада, Гаджев за пореден път "чука на вратата". За какво ни е? Поредният играч,който идва за половин сезон??? Колкото да разбута отбора.
Той ще иска и да е титуляр. За да може да си уреди поредния(колко станаха вече) трансфер.
Аман!!!
Направили сме отбор,имаме Бедоя,Бурабия,Костадинов,Де Нойер,Прохазка,Б.Цонев(дано се оправи бързо)... Да не говорим за младежите.
И изведнъж - о,каква изненада, Гаджев за пореден път "чука на вратата". За какво ни е? Поредният играч,който идва за половин сезон??? Колкото да разбута отбора.
Той ще иска и да е титуляр. За да може да си уреди поредния(колко станаха вече) трансфер.
Аман!!!
- santiliana
blue avalanche написа:Какво толкова ви харесва ПОРЕДНОТО завръщане на Гаджев??? Евентуално...
Аман!!!
Ще го ползват за титулярен десен бек
Аз нямам нищо против поредното завръщане на Гаджев, но ми се иска да видя нов отбор без Гаджев. Не знам дали има друг отбор в света където всеки може да си тръгва и връща когато не му се получат нещата... 
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- santiliana
korteneca написа:Аз нямам нищо против поредното завръщане на Гаджев, но ми се иска да видя нов отбор без Гаджев. Не знам дали има друг отбор в света където всеки може да си тръгва и връща когато не му се получат нещата...
Защо бе, хора?!... Владо Гаджев е един от малкото, които имат качество в играта си... Това, че няма късмет при трансферите си навън, не го прави по-калпав играч... И какво толкова лошо е сторил на Левски? Някои казват, че не бил играл силно в определени срещи... Ами, във времената, в които той имаше "щастието" да играе рамо до рамо с играчи като Стефко Велев, Даниел и Пламен Димови- какви чудеса трябва да е направил? Защо, когато бяха в тандем с Грийн и Дарко, беше играч "та дрънкаше".... Все въпроси, въпроси... на които отговора е лесно да бъде даден...
Лично за мен, Владо винаги има място при нас, колкото и да не го одобряват някои наши събратя...
Последна промяна от santiliana на 21 яну 2016 12:58, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
santiliana написа:korteneca написа:Аз нямам нищо против поредното завръщане на Гаджев, но ми се иска да видя нов отбор без Гаджев. Не знам дали има друг отбор в света където всеки може да си тръгва и връща когато не му се получат нещата...
Защо бе, хора?!... Владо Гаджев е един от малкото, които имат качество в играта си... Това, че няма късмет при трансферите си навън, те го прави по-калпав играч... И какво толкова лошо е сторил на Левски? Някои казват, че не бил играл силно в определени срещи... Ами, във времената, в които той имаше "щастието" да играе рамо до рамо с играчи като Стефко Велев, Даниел и Пламен Димови- какви чудеса трябва да е направил? Защо, когато бяха в тандем с Грийн и Дарко, беше играч "та дрънкаше".... Все въпроси, въпроси... на които отговора е лесно да бъде даден...
Лично за мен, Владо винаги има място при нас, колкото и да не го одобряват някои наши събратя...
Той,самият,беше обещал,че ще ни отърве от присъствието си. Какъв е този мъж,който не си изпълнява обещанията?
Едно е да си лидер,водач,легенда в един отбор - съвсем друго да се връщаш като ****** след поредния опит да ИЗБЯГАШ от същия този отбор.
santiliana написа:korteneca написа:Аз нямам нищо против поредното завръщане на Гаджев, но ми се иска да видя нов отбор без Гаджев. Не знам дали има друг отбор в света където всеки може да си тръгва и връща когато не му се получат нещата...
Защо бе, хора?!... Владо Гаджев е един от малкото, които имат качество в играта си... Това, че няма късмет при трансферите си навън, те го прави по-калпав играч... И какво толкова лошо е сторил на Левски? Някои казват, че не бил играл силно в определени срещи... Ами, във времената, в които той имаше "щастието" да играе рамо до рамо с играчи като Стефко Велев, Даниел и Пламен Димови- какви чудеса трябва да е направил? Защо, когато бяха в тандем с Грийн и Дарко, беше играч "та дрънкаше".... Все въпроси, въпроси... на които отговора е лесно да бъде даден...
Мисля, че съм отговорил ясно защо...
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Др. Менгеле минава прегледи и подписва. После заминава за Анталия и ще тренира по индивидуална програма, ще е готов за 3-4ти кръг 
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
Serafim
- Контакти:
Менгеле е черен и грозен, значи става за Левски. Макар последните двама черни и грозни да се представиха доста под очакванията (които така или иначе не са особено високи), ще стискаме палци за "куршума" (малко цигански прякор).
Иначе тоя попринцип е крило, нали? Да не стане пак да гледаме "преквалификации", все едно Левски е Байерн и при нужда крила да играят тарани, бекове крила, а поякога и централни защитници.
Иначе тоя попринцип е крило, нали? Да не стане пак да гледаме "преквалификации", все едно Левски е Байерн и при нужда крила да играят тарани, бекове крила, а поякога и централни защитници.
Последна промяна от Serafim на 21 яну 2016 12:34, променено общо 1 път.
bilyaletdinov написа:Др. Менгеле минава прегледи и подписва. После заминава за Анталия и ще тренира по индивидуална програма, ще е готов за 3-4ти кръг
"Примерно"
http://topsport.ibox.bg/news/id_929455651
Въртят се като пумпали между няколко отбора в Европа.