Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Rivaldo10 » 13 окт 2012 17:07

Точно пък наркоман да приема за близък до мен... Друг е въпроса, че много нормални хора са определяни като наркомани. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2012 17:28

Без име написа:Все са ви виновни дрогираните, бе! Ей не спряхте да ги плюете и да ми говорите как са изгонили истински левскари то сектора! Писна ми вече, да чета, колко са страшни и лоши...
Сектор Б е за всички левскари - наркомани, клошари, българи, пияници, хомота, деца!
Поне за 90 минути не можете ли да ги изтърпите, бе? Никой не ви кара да живеете под един покрив с тези хора. Всеки си избира собствен път и ако единственото нещо, което обединява един наркоман и едно дете е любовта към Левски, то няма лошо тези две "общества" да са в един сектор! Наркоманите са фенове на Левски не по-малко от вас! Преди да станат наркомани също са ходили на мач, след като са станали още ходят на мач! Приемете ги! Няма как да ги изгоним! Приемете, че всеки, който обича Левски по някакъв начин е близък до вас!

О, Боже Господи! :shock: Това да накараш невярващ да се прекръсти не е лесно. Много неадекватно мнение !
Тези наркомани, дето са в сектора не са никакви фенове на Левски, нито са добри хора. Как си го представяш детето ти да седи до наркоман ? :shock: Че и близък бил...Майко мила.... Наркоманите от сектора не отиват 90 мин. да пеят за любимия си отбор, а отиват и правят проблеми.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 13 окт 2012 18:43

MainEventer написа:
Без име написа:Все са ви виновни дрогираните, бе! Ей не спряхте да ги плюете и да ми говорите как са изгонили истински левскари то сектора! Писна ми вече, да чета, колко са страшни и лоши...
Сектор Б е за всички левскари - наркомани, клошари, българи, пияници, хомота, деца!
Поне за 90 минути не можете ли да ги изтърпите, бе? Никой не ви кара да живеете под един покрив с тези хора. Всеки си избира собствен път и ако единственото нещо, което обединява един наркоман и едно дете е любовта към Левски, то няма лошо тези две "общества" да са в един сектор! Наркоманите са фенове на Левски не по-малко от вас! Преди да станат наркомани също са ходили на мач, след като са станали още ходят на мач! Приемете ги! Няма как да ги изгоним! Приемете, че всеки, който обича Левски по някакъв начин е близък до вас!

О, Боже Господи! :shock: Това да накараш невярващ да се прекръсти не е лесно. Много неадекватно мнение !
Тези наркомани, дето са в сектора не са никакви фенове на Левски, нито са добри хора. Как си го представяш детето ти да седи до наркоман ? :shock: Че и близък бил...Майко мила.... Наркоманите от сектора не отиват 90 мин. да пеят за любимия си отбор, а отиват и правят проблеми.

Как не са фенове, като подкрепят отбора? :mrgreen: И какви проблеми правят? Кога за последно (с изключение мача на националния) имаше проблем с нашата агитка? Много ми е интересно как ги разпознаваш наркоманите, за да знаеш до кого може да седи детето ти? Откъде знаеш, че в Сектор В дебелият чичак на седалката до теб не е някой педофил или нашмъркан идиот?
Rivaldo10 написа:Точно пък наркоман да приема за близък до мен... Друг е въпроса, че много нормални хора са определяни като наркомани. ;)

Пешо, той е близък за 90 мин., никой не те кара да ставате приятели, и ако искаш да подкрепяш отбора от Сектор Б, то тоя надрусан левскар е близък до теб! :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 окт 2012 23:39

MainEventer написа:За пореден път наркоманите от Сектор Б се проявиха на мач на националния отбор. Срам. Наркомани вън от Сектор Б, срам сте за Левски! Вие не сте никакви левскари, вие сте тъпи дрогирани животни.

Специално вчера всичко се получи заради селяните от бИрое. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2012 16:20

Без име написа:
MainEventer написа:

Как не са фенове, като подкрепят отбора? :mrgreen: И какви проблеми правят? Кога за последно (с изключение мача на националния) имаше проблем с нашата агитка? Много ми е интересно как ги разпознаваш наркоманите, за да знаеш до кого може да седи детето ти? Откъде знаеш, че в Сектор В дебелият чичак на седалката до теб не е някой педофил или нашмъркан идиот?
Rivaldo10 написа:Точно пък наркоман да приема за близък до мен... Друг е въпроса, че много нормални хора са определяни като наркомани. ;)

Пешо, той е близък за 90 мин., никой не те кара да ставате приятели, и ако искаш да подкрепяш отбора от Сектор Б, то тоя надрусан левскар е близък до теб! :)

Ще те питам после какво ти е мнението за наркоманите като те набие в Сектора ей така,защото си ги блъснал или си му хвърлил някоя семка без да искаш :mrgreen: :lol: Защото има и такива случаи!Хора в нетрезво състояние са опасни както за ''враговете'',така и за ''приятелите'',така и за самите тях!Но това някои хора няма да го осъзнаят,докато не изядат някой пердах от тях!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2012 16:24

turbogena написа:
MainEventer написа:За пореден път наркоманите от Сектор Б се проявиха на мач на националния отбор. Срам. Наркомани вън от Сектор Б, срам сте за Левски! Вие не сте никакви левскари, вие сте тъпи дрогирани животни.

Специално вчера всичко се получи заради селяните от бИрое. ;)

Не знам кой е виновен,ама цяла България видя как се биете за втори пореден път ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 14 окт 2012 16:52

Делянски, кво правиш в темата на сектора, в които никога не си стъпвал!? Как можеш да коментираш нещо свързано с този сектор, когато никога не си бил в него?
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 окт 2012 17:21

И аз ходя там и?
Половината от СекБтор ги познавам, И ?
Автоматично наркоманка ли ставам? Приятеля ми също ли?
Само дето тея "наркомани" както ги наричаш живота си дават за Левски, ама айде..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2012 21:53

Без име написа:Делянски, кво правиш в темата на сектора, в които никога не си стъпвал!? Как можеш да коментираш нещо свързано с този сектор, когато никога не си бил в него?
Аман от розови!

Коментирай темата,момче!Аз какво правя си е моя работа!В този форум дори зелен модератор не може да ми държи сметка къде да пиша,пък камо ли ти!
Иначе,ако си мислиш,че нямам приятели левскари пострадали от любимите ти наркомани,се лъжеш много!Затова коментирам,иначе изобщо няма да си правя труда!Хора в нетрезво състояние са вредни за околните и за самите тях!Като си изпатиш от такива хора,тогава коментирай!А и си позволявам да коментирам,защото наркомани има навсякъде било то в Б или другаде!
П.П.А думички като ''розови'' не се толерират в този форум!Ако не си запознат да ти кажа ;)
Sofia.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 14 окт 2012 22:37

delqnski47 написа:
Без име написа:Делянски, кво правиш в темата на сектора, в които никога не си стъпвал!? Как можеш да коментираш нещо свързано с този сектор, когато никога не си бил в него?
Аман от розови!

Коментирай темата,момче!Аз какво правя си е моя работа!В този форум дори зелен модератор не може да ми държи сметка къде да пиша,пък камо ли ти!
Иначе,ако си мислиш,че нямам приятели левскари пострадали от любимите ти наркомани,се лъжеш много!Затова коментирам,иначе изобщо няма да си правя труда!Хора в нетрезво състояние са вредни за околните и за самите тях!Като си изпатиш от такива хора,тогава коментирай!А и си позволявам да коментирам,защото наркомани има навсякъде било то в Б или другаде!
П.П.А думички като ''розови'' не се толерират в този форум!Ако не си запознат да ти кажа ;)

Точно по темата коментирам, ти ми намесваш някакви твои приятели, които в първият пост въобще не присъстваха.
Айде да видим дали ще ме "набие" някой левскар! Няма как да се случи! Може би аз съм прекалено голям късметлия и все изтървам боя? :mrgreen: След като не си стъпвал там, не ми се осланяй на някакви легенди разказани от твои приятели.
[center]1914[/center]

Върни се в “Левски”