Споменаха ли нещо относно скаутската мрежа ?
За съжеление изтървах първите 15 мин. та във времето, което слушах, така и не се спомена за този проблем ...
Вашите въпроси към Иво Тонев!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Вашите въпроси към Иво Тонев!
THE G.A.M.E написа:Споменаха ли нещо относно скаутската мрежа ?
За съжеление изтървах първите 15 мин. та във времето, което слушах, така и не се спомена за този проблем ...
До края на седмицата ще стане ясно за нещата около нея, и ще бъде назначен кой да отговаря за нея
-
milen.hristov написа:До края на седмицата ще стане ясно за нещата около нея, и ще бъде назначен кой да отговаря за нея
Благодарско ...

Значи да рабираме, че ще се изгради такава ...
Дано е ефективна !
И за в бъдеще да не се чудим, кой нападател и от къде да привлечем ...
Дано новите фланелки Пума са от наи новата колекция.. и наи важното да са с везани емблеми
имам предчувствие ,че ще са супер яки ...

имам предчувствие ,че ще са супер яки ...

- milen.hristov
- Контакти:
Лично аз съм доволен от отговорите на Тонев ,разбира се не виждам как се вписват разни хора в плановете му, след като се знае,че те са известни с това, че нямат дългосрочни цели, кавито са тези на Иво.Но той и преди да отговори на въпроса дали даден човек ще остане в Левски от лятото, замълча продължително.
ИДЕИТЕ НА ИВО И НА НОВИТЕ СА ДОБРИ, НО СА НЕОСЪЩВСТВИМИ ДОКАТО В ОТБОРА СА НЯКОИ ВКОПАЛИ СЕ В ННЕГО КАТО КЪРЛЕЖИ
ИДЕИТЕ НА ИВО И НА НОВИТЕ СА ДОБРИ, НО СА НЕОСЪЩВСТВИМИ ДОКАТО В ОТБОРА СА НЯКОИ ВКОПАЛИ СЕ В ННЕГО КАТО КЪРЛЕЖИ
- milen.hristov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:milen.hristov написа:До края на седмицата ще стане ясно за нещата около нея, и ще бъде назначен кой да отговаря за нея
Благодарско ...![]()
Значи да рабираме, че ще се изгради такава ...
Дано е ефективна !
И за в бъдеще да не се чудим, кой нападател и от къде да привлечем ...
Еми май ще е само един скаут не цяла мрежа, добре като начало (стига разбира се да се да продължи да се работи по тази идея)