Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Right_side
- Контакти:
Re: Фамозен Мъри мачка в Лига Европа
Браво на Мъри ! Определено знае как да печели в Европа. Успех !
Българийо, събуди се!!!
Как прецени,че ще стигне минимум 1/16 финал от една победа 3:0 срещу някакъв си отбор ? Само в България го има това, от един мач хвалби и извисяване до небето, очаквания големи и обратно при една загуба на другия полюс... не говоря конкретно за твоето мнение, а по принцип.
ПС Пожелавам в плейофа отборът на Мъри да играе с ЦСКА.

Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- Червени_шампиони
- Контакти:
sostenere написа:Как прецени,че ще стигне минимум 1/16 финал от една победа 3:0 срещу някакъв си отбор ? Само в България го има това, от един мач хвалби и извисяване до небето, очаквания големи и обратно при една загуба на другия полюс... не говоря конкретно за твоето мнение, а по принцип.
Защо пък искаш толкова рано кипърците да отпаднат?

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- mertezaker
- Контакти:
Е тия определения "фамозен" Мъри, "перлата" Зику са ми много странни и непонятни
sostenere написа:Как прецени,че ще стигне минимум 1/16 финал от една победа 3:0 срещу някакъв си отбор ? Само в България го има това, от един мач хвалби и извисяване до небето, очаквания големи и обратно при една загуба на другия полюс... не говоря конкретно за твоето мнение, а по принцип.
Не си го пожелавай, защото ще е зле за българския футбол - със звезди, като Делев, Зику и т.н., които общо имат голове колкото половин Гарра, отпадането е сигурно! нали видя втория гол в контролата - ЦСКА е толкова пробита отзад, че ще вземе да се повтори резултата от Кипър - България, но този път Мъри ще е от правилната страна - на победителите.
a дано пък да ни се паднат
после някои хора ще ги боли двойно 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
flo написа:Анортозис на Станимир Стоилов лети за 3-0 над грузинския Гагра.Не знам защо нито една медия не отрази победата на Мъри освен Балоните.Тази година ще стигне минимум 1/16 финал.Ако Левски влезе в ЛЕ ще сме в една урна с Анортозис ,което е добре.
До тука някъде спрях.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

mertezaker написа:Е тия определения "фамозен" Мъри, "перлата" Зику са ми много странни и непонятни
Ми кво да кажат хората...ако не се похвалим ние кой

Не виждаш ли във всяка статия в която е споменато името Бербатов, че винаги се пише как бил оставен извън групата на отбора за финала на ШЛ. И марсиянците вече разбраха за тая случка баси.
Nil satis nisi optimum

- south_division
- Контакти:
http://www.sentragoal.com.cy/default.asp
тук има разширен репортаж от мача
тук има разширен репортаж от мача
- blue avalanche
- Контакти:
А Гагра са...кои?