За мене обаче не е никаква изненада, че Левски е тръгнал надолу. Това ми беше ясно още от самото начало на сезона. Начина по който тръгна да се гради този нов отбор бе напълно погрешен!
Само, когато видях в началото на сезона как този нов отбор е напомпан и надъхан до своя максимум и набрал огромна скорост на огромни обороти още от самото начало на сезона та чак до изчерпване, това ми беше напълно достатъчно за да знам, че НОВОГРАДЕНИЯ отбор на Левски ще стигне много, ама мнооооого бързо до своя ПИК (Връх на Развитие) и след това ще последва плавното падане в посока право Надолу! Това е единствената Грешка - Сбъркания начин на Развитие!!!
Искам да ви дам само 3 Примера -
1. ПРИМЕР номер 1 - През Пролетес на 2002-ра година отбора на ЦЕСЕКА беше жалко селско отборче, което падаше от всяко друго селско отборче, а Левски го мачкаше където го срещне с колкото си поиска! Тогава Левски бяха най-силният отбор в България - машина за печелене на Купи и Титли и не се и виждаше дори как някога ЦЕСЕКА може да възкръсне и да се конкурира с Левски, защото просто ЦЕСЕКА изживяваха една от най-дълбоките си кризи, в която бяха затънали 6 години без нито 1 титла!
След това През Лятото ЦЕСЕКА направиха пълна промяна в своя двор и привлякоха много нови играчи а начело застана неопитния Стойчо Младенов, който трябваше да изгради един нов отбор, който да стане конкурентноспособен на най-добрия отбор по онова Време - Левски.
Дойде Есента и сякаш от нищото, изведнъж ЦЕСЕКА беше станал дори по-силен отбор и от Левски, ЦЕСЕКА тогава под ръководството на Стойчо Младенов мачкаше всичко живо по пътя си и прегази Левски с 3:0! Записаха 13 поредни Победи, и начина по който играеха беше уникален! Изглежда Нямаше кой да спре ЦЕСЕКА, защото ЦЕСЕКА още от самото начало на изградения нов Отбор бяха станали невероятно силни и набрали невероятно огромна скорост!
НО, след Зимата на 2003, ЦЕСЕКА бързо се заситиха от добрите игри, които показваха Есента и през Пролетта на 2003 играеха абсолютно само по ИНЕРЦИЯ от набраната скорост от Есента на 2002. Записаха много трудни Равенства, като се започни от Спартак(Варна) та се мине и през Рилски Спортист. Трудно и то много трудно го докараха до края на Сезона, когато станаха Шампиони и то благодарение на вече отпадналия в нок-даун Левски, който беше тръгнал право надолу по време на този сезон. На есен - 2003 дори ЦЕСЕКА го докараха до още по-трагично Развитие, стигна се до фрапантни загуби от Галатасарай с общо 6-0 и от Торпедо Москва! В първенството последва пълен срив и бързо сдаване на Шампионската Титла! Отрсраняването на Стойчо Младенов беше напълно Логично! Много Избързаха тогава в ЦЕСЕКА със своето Развитие и Резултата беше след бързият Връх и бързо падане надолу!
2. ПРИМЕР номер 2 - През Пролетес на 2004-та година Левски беше затънал в една огромна криза, в която въпреки, някои силни мачове в Европа благодарение на моментни тактически изяви на опитния Георги Василев, като цяло отбора на Левски беше стар и Амортизиран и лесно губеше от Родопа с 2:1! Личеше си, че с този отбор Левски няма как нито да стане Шампион в България нито да се надява на някакви кой знае какви успешни игри в Европа! Отбора на Левски играеше Грозен Футбол - ШУТ от Иванков до Гозно на Топката и там каквото стане! Левски беше затънал в дълбока Игрова Криза! Не казвам криза за точки и Купи, защото точки и купи пак си имаше, но първия по-сериозен отбор в Европа ни разкриваше! А играта беше много вяла и скучна!
Тогава дойде и Лятото на 2004-та година, когато под Ръководството на Наско и Мъри се обяви, че се започва изграждане на един нов Отбор по План-2007, с бавно и постепенно Развитие без да се бърза с Успехите на всяка цена от първия сезон! Първата работа на това градене на този нов отбор беше да се изгради Стил на Игра в отбора чрез налагането на едни и същи играчи, които да се превърнат в гръбнака на бъдещите успехи!
Така дойде и Есента на 2004-та година, когато Мъри Стоилов започна да налага бавно но постепенно своите виждания какво трябва да се промени в играта на Левски и за играчите беше много трудно да го приемат. Те бяха свикнали на живот и смърт да печелят точки, а стила на Мъри изискваше първо изграждане на Стил на Игра и чак тогава атака на Успехите! Така Левски започна бавно и плавнп да гради новия си отбор с Време за развитие цели 3 години напред - БЕЗ ДА СЕ БЪРЗА ЗА НИКЪДЕ!!!
Още през първия Сезон 2004/2005 - Левски не успя да се развие кой знае колко и да дръпне нагоре, но най-важното беше, че вече имаше ХЛЯБ и Желание за Растеж в отбора, отбора беше претърпял загуба в директен мач за Титлата от Цесека и вече имаше Желанието за Реванш през новия сезон!
Така отбора продължи да се развива и през Лятото на 2005 като се запази целия отбор без никакви промени и се продължи бавно но плавно с развитието на този нов отбор вече отпреди 1 година! И на есента на 2005-та се започна доста трудно в началото с някой фрапантни загуби и доста трудни победи, но накрая Сезона завърши през Пролетта на 2006-та година на мнооооого силни обороти и се стигна до ВЪРХА на Развитието на този отбор, който се развива от Лятото на 2004 до Лятото на 2006!
3. ПРИМЕР номер 3 - Миналата календарна година-2009 ЦЕСЕКА не успя да стане Шампион, когато водеше с 4 точки пред Левски и накрая Левски триумфира с Титлата! Тогава през Лятото Любо Пенев започна да гради един нов много силен отбор на ЦЕСЕКА, който го беше така напомпал и надъхал, че още от самото начало ЦЕСЕКА започна здраво да мачка всичко живо по пътя си! Тогава ЦЕСЕКА записаха невероятна победа в Русия срещу Динамо-Москва, а след това прегазиха Левски с минималното 2:0! Цесека вървеше много силно в Европа и в България и така се стигна до прекалено бързото изчерпване на отбора и ранното достигане до ПИКА (Върхът) на своето Развитие! ЦЕСЕКА се разви буквално от нищото на високи обороти от началото на Август точно до към края на Октомври, когато ЦЕСЕКА след мача с Литекс в Ловеч загубен с 2:0 и тотално се срина! Тогава ЦЕСЕКА започнаха много силно сезона и го завършиха много Зле!
Тази година Левски напролетес беше Жалка Картина на отбор с претенции! Дойде Лятото, Дойде и Ясен Петров и на първата му пресконференция като Старши-Треньор пред всички Журналисти заяви следното: "Тука съм за да направя задължително от Левски Шампион догодина по това време, ако не успея да направя Левски Шампион значи е била грешка моето назначаване и ще трябва да си тръгна от Левски". И наистина Ясен се втурна много надъхано да напомпва Левски и се започна още от Юли на много Високи обороти като се мине през мачовете с Дъндолк, Калмар и АИК и победите над ЦЕСЕКА и ЛОКО-София, отбора наЛЕВСКИ играеше на прекалено високи обороти за началото на Сезона, мачкаше наред и напълно логично бързо се стигна до изчерпването, което дойде през ОКТОМВРИ! КОЕТО е ПЪЛНА ГРЕШКА ПРИ ГРАДЕНЕТО НА ЕДИН НОВ ОТБОР!!!!
Левски върви все по- надолу
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Re: Левски върви все по- надолу
най лошото е,че нямаме резерви който да играят както титулярите,с титулярите няма кой да ни спре.Ясен и Гонзо не са виновни за нищо и трябва да ги поткрепяме.
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
joro65 написа:Оставете Ясен да работи на спокойствие поне 4-5 години.Отбор не се прави за няколко месеца
Алооо, как така 4-5 години, това значи 4-5 години да сме в златната среда.
Вижте Арсенал от колко години са с Венгер но от 6 години не са ставали шампиони на Англия. А ще се съгласите, че Арсен Венгер е с пъти по-голям треньор от Ясен.
- blue avalanche
- Контакти:
ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:joro65 написа:Оставете Ясен да работи на спокойствие поне 4-5 години.Отбор не се прави за няколко месеца
Алооо, как така 4-5 години, това значи 4-5 години да сме в златната среда.
Вижте Арсенал от колко години са с Венгер но от 6 години не са ставали шампиони на Англия. А ще се съгласите, че Арсен Венгер е с пъти по-голям треньор от Ясен.
Ми то само по един отбор става шампион.Другите да ги закриват ли?Нима феновете на Арсенал не пълнят стадиона?Нима са се отчаяли,че не са шампиони?
Сами си правите кризи, просто ви е къса резервната скамейка. От пролетта като играете само за първенството ше се оправите.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Лично на мен играта на Левски по-скоро ми харесва. Разбира се има доста какво да се желае. Но по-скоро добре ,отколкото зле. Левско показа ,че може да играе на скорост ,каквато аз лично не бях виждал от доста време да играе български отбор. В момента в Левски играят футболисти като Гара Дембеле и Грийн - реално погледнато ние играчи с такава класа не сме имали от много години. Негативите са доста неорентираната игра в защита.
Но за мен големия плюс е скоростта с която играе Левски- Реално Левски не беше надигран от отбор като Лил с национали от 7 държави(всяка една от които доста по-напред от България във Футбола) с 2-ма от най-скъпите(съответно и най-класни футболисти във френското първенство- Жервиньо и Азар- футболисти спрягани за отбори като 2-та Манчестъра, Байерн и Челси).
Това ,че Левски е изостанал от върха за мен не е толкова важно. Някой писа ,че Литекс си е направил организация и няма как да бъде застигнат. За мен това не е толкова важно . Ако някой иска да урежда мачове- да урежда . Не искам Левски да урежда мачове,ако трябва цената да е и загуба на титлата от купени победи няма никаква полза. Има една сентенция "Ако искаш да провалиш някого направи му живота лесен".
Но за мен големия плюс е скоростта с която играе Левски- Реално Левски не беше надигран от отбор като Лил с национали от 7 държави(всяка една от които доста по-напред от България във Футбола) с 2-ма от най-скъпите(съответно и най-класни футболисти във френското първенство- Жервиньо и Азар- футболисти спрягани за отбори като 2-та Манчестъра, Байерн и Челси).
Това ,че Левски е изостанал от върха за мен не е толкова важно. Някой писа ,че Литекс си е направил организация и няма как да бъде застигнат. За мен това не е толкова важно . Ако някой иска да урежда мачове- да урежда . Не искам Левски да урежда мачове,ако трябва цената да е и загуба на титлата от купени победи няма никаква полза. Има една сентенция "Ако искаш да провалиш някого направи му живота лесен".
-
- Контакти:
В последните ни осем мача имаме една победа над Пирин . Загубихме дербито с Литекс , бяхме надиграни тотално от Локо Пд на Герена , едвам взехме Х от Славия , а по рано направихме най безобразното губене на точки срещу Сливен . Еми вървим надолу и не знам какво трябва да се промени за да се върнем на правилният път . Определено трябва да се направи нещо !
- blue avalanche
- Контакти:
Highlander написа:В последните ни осем мача имаме една победа над Пирин . Загубихме дербито с Литекс , бяхме надиграни тотално от Локо Пд на Герена , едвам взехме Х от Славия , а по рано направихме най безобразното губене на точки срещу Сливен . Еми вървим надолу и не знам какво трябва да се промени за да се върнем на правилният път . Определено трябва да се направи нещо !
" Определено трябва да се направи нещо !"
Това нещо е:през зимата да се освободим от Петков,Минев,Огнянов,Йовов,Цв.Димитров,Щърков(ако няма да го ползуват),Тевия(ако няма да го ползуват),Балтанов(ако няма да го ползуват).
- blue avalanche
- Контакти:
honda написа:Лично на мен играта на Левски по-скоро ми харесва. Разбира се има доста какво да се желае. Но по-скоро добре ,отколкото зле. Левско показа ,че може да играе на скорост ,каквато аз лично не бях виждал от доста време да играе български отбор. В момента в Левски играят футболисти като Гара Дембеле и Грийн - реално погледнато ние играчи с такава класа не сме имали от много години. Негативите са доста неорентираната игра в защита.
" Левско показа ,че може да играе на скорост ,..."
С Тасевски и Дембеле в състава.С Йовов и Огнянов сме по-бавни от охлюви!
blue avalanche написа:Highlander написа:В последните ни осем мача имаме една победа над Пирин . Загубихме дербито с Литекс , бяхме надиграни тотално от Локо Пд на Герена , едвам взехме Х от Славия , а по рано направихме най безобразното губене на точки срещу Сливен . Еми вървим надолу и не знам какво трябва да се промени за да се върнем на правилният път . Определено трябва да се направи нещо !
" Определено трябва да се направи нещо !"
Това нещо е:през зимата да се освободим от Петков,Минев,Огнянов,Йовов,Цв.Димитров,Щърков(ако няма да го ползуват),Тевия(ако няма да го ползуват),Балтанов(ако няма да го ползуват).
Да се разберем колега, тези дето ги изброи да знаеш че не ги искаме при нас

Иначе дали вървите надолу не съм убеден, но на мача с нас вчера, не бе онзи отбор който игра с/у Лил.
Или Славия са класи над франсетата

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]