В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?

Мнениеот deepblue1963 » 31 авг 2010 19:27

"В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?"
Ние в Левски нормални фенове ли сме или нихилисти?Най ни е добре като се нервираме за нещо!Ние,май,мразим да ни е спокойно!Ако не е Митрев,ще е Младенов,ако не е Младенов,ще е Грийн,ако не е Грийн,ще е Петков и така...Междувпрочем,към "защитниците" на Петков:миналия сезон,като "закъдрихме" еннайсет загуби не беше ли Петков вратар?Е,и?На Петков какъв гол му вкараха в Бургас?
Абе някой помни ли името на вратаря на Бразилия в Мексико'70?Не,нали?Ама всички помнят,че Бразилия спука от бой Италия на финала!Че Бразилия вкарваше на противниците повече,отколкото пускаше!Мога и още да споря,ама няма смисъл!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 01 сеп 2010 12:03

Blue_Lion написа:Абе писна ми от треньори...всеки е бахти разбирача ! Божко има качества,а и е Левскар в мозъка на костите си ! Да,сбърка срещу АЙК и днес направи грешка,но и двете не бяха фатални,а именно така се трупа опит ! При първата грешка и изяждаме човека,не му даваме шанс :shock: Аре стига мрънкали...Божо е добър вратар и ще го докаже този сезон - САМО ЛЕВСКИ :!:

Аман от семкаджий и разбирачи...

+1

Потребителски аватар
nikolaeca
Контакти:

Мнениеот nikolaeca » 01 сеп 2010 16:28

Пичове, не знам кому е нужно точно в момент на игрови и психологически подем да пускате такива теми... Само може да се отрови атмосферата както в отбора, така и между феновете от такива коментари.
Уважавам много Гошо Петков, но мисля, че просто времето му на Герена приключи. Наистина даде много на Левски, но и много взе. Освен това да не забравяме какви голове му вкрваха в последните два сезона и колко голям кредит на доверие профука за това време. От друга страна Божидар Митрев е показал, че има качествата да бъде първи вратар на Левски. До тук перфектните му мачове са в пъти повече от грешките, а като се прибави към това и перспективността му, не смятам, че трябва толкова бързо да почвате да му скачате по главата. Акалски пък тепърва има да се доказва в Левски, така че за него е рано да се правят коментари, но мисля, че категорично в момента Божидар Митрев е най-правилният избор за вратата на Синия любим отбор. Нека да му пожелаем Успех!!! на момчето и да подкрепяме Левски на 100% всеки мач, независимо от грешките и слабостите. Иначе ако някой иска да дюдюка, да мрънка и да освирква, нека си седи вкъщи пред телевизора и да си мрънка там. На стадиона момчетата имат нужда от подкрепа и ние трябва да им я дадем... САМО ЛЕВСКИ!!!
Fortuna favet fortibus !!!!!!!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 16:33

nikolaeca написа:Пичове, не знам кому е нужно точно в момент на игрови и психологически подем да пускате такива теми... Само може да се отрови атмосферата както в отбора, така и между феновете от такива коментари.
Уважавам много Гошо Петков, но мисля, че просто времето му на Герена приключи. Наистина даде много на Левски, но и много взе. Освен това да не забравяме какви голове му вкрваха в последните два сезона и колко голям кредит на доверие профука за това време. От друга страна Божидар Митрев е показал, че има качествата да бъде първи вратар на Левски. До тук перфектните му мачове са в пъти повече от грешките, а като се прибави към това и перспективността му, не смятам, че трябва толкова бързо да почвате да му скачате по главата. Акалски пък тепърва има да се доказва в Левски, така че за него е рано да се правят коментари, но мисля, че категорично в момента Божидар Митрев е най-правилният избор за вратата на Синия любим отбор. Нека да му пожелаем Успех!!! на момчето и да подкрепяме Левски на 100% всеки мач, независимо от грешките и слабостите. Иначе ако някой иска да дюдюка, да мрънка и да освирква, нека си седи вкъщи пред телевизора и да си мрънка там. На стадиона момчетата имат нужда от подкрепа и ние трябва да им я дадем... САМО ЛЕВСКИ!!!

Поддържам!Някои хора много бързо забравиха,че заслугата резултатът в Стокхолм да бъде АИК-Левски 0-0 е И НА МИТРЕВ!

Върни се в “Левски”