Мнениеот placidus » 10 авг 2010 01:09
Това е един добър въпрос....отговора за мен е коплекс от много неща,но преди всичко ПСИХИКА.Какво имам предвид,преди всичко човек има нужда от мотивация и добро настроение за работа,знаете как е тези които работим,тя се създава от ръководство,треньор,колеги.Следва реализацията на това,до колкото е възможно,навременно плащане на заплати,добра тактика и познаване на фитболистите и т.н.И идва момента в който трябва да си видиш резултатите,смисъл победите,добра игра,вкарани голове и недопуснати такива.За пример миналата година срещу дебрецен,аз смятам че не бяхме толкова зле,но просто нямаше кой да вкара гол,както и допуснахме елементарни такива.В следствие на това,на тези слабости,с всеки изминал мач психиката на отбор,треньор,ръководство се сриваше.Резултатът е ясен,подобно беше положението и с БАТЕ предната година.Сега сме на обратния полюс,един нападател материализирва положенията,труда,на целия отбор и това оказва решаваща роля за психиката на всички....Това е супер,НО да не се заблуждаваме,има страшно много грешки и брак в отбора/не искам да изпадам в подробности за тях/,но има дух,настроение и желание за игра,в следствие на горе изброените.Както казва Ясен,нека гледаме положителното.В момента на другия полюс са ЦСКА,като цяло те не ме интересуват,но аз аз искам да виждам силни български отбори практикуващи добър футбол,така че им желая да се оправят по-бързо,както и другите.България над всичко!!
Успех на трите отбора в ЕКТ и по-малко омраза.