В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 14:10

kiko75 написа:
Cesc Fabregas написа:
kiko75 написа:Бий си два шамара и пий една студена боза, дано се осъзнаеш малко :lol: :roll:
ще си говорим на пролет http://vbox7.com/play:d799bda5 8-)

Нали се сещаш, че ако пак направите нещо, тоя път нито наще, нито ченгетата ще ви простят?

ТИ НА КОЙ ГОВОРИШ ВЕ КОЙ ЩЕ ПУСНЕ ЧЕНГЕТА НАЛИ ЩЕ НАСТАНЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ХАУС АКО ВАШИТЕ БИЛЕТИ СА ПО 3 ЛВ А НАЩЕ ПО 30 ЛВ ЩЕ СМЕ ПРИ ВАС ВЪВ СЕКТОР В ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЙ ЩЕ НИ СПРЕ[/quote]
На тебе говоря, що? Дълбоко съм респектиран от приказки от сорта на "ти на кой говориш ВЕ", "ти знаеш ли кой съм аз ВЕ" и тн. :lol: :lol: :lol:
А ти кво си мислиш, че в ответния мач няма да има полиция ли? :lol: Направо съм изумен от наивността ти. 8-)
[/quote]
и кво като има ти някога бил ли са на такова дерби щото тия манифестаци по времето на чорни наи ме кефиха а когато запалихме герена беше страшен кеф и тогава имаше ченгета и кво полицията няма никога повече да нахлу в сектор Г след няколко сирозни изпалнения 8-) а цена от 15 лв е нормална и ако почнат навсякаде да да са подобни цените няма да има мрънкалници но да ни работите на вас 3 на 30 няма как да стане ;)[/quote]

Много ми е колко ще сме и колко ще сте бе ей ... ама много говорите.. ама като не сте запознати поне не се изхвърляйте.. преди 2,3 години ако не и миналата не съм сигурен уж се бяха разбрали 10 на 10 да се бият чорбари и наще и кво стана.. чорбарите бяха 50 наще 10 и накрая имаше 5 от наще и 5 от ваще в болницата... така разбрах аз може и да не е точно така и да са били 6 от наще и 4 от ваще ама пак си е сменшно 50 на 10.. а тръгнали тука да ми се изхвърлят че ще ми влезнат във "В" в кой филм си млади момко?!

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 27 юли 2010 14:16

Рибата, както всички знаем се вмирисва от главата и това ни го показват с пълна сила ръководствата и на двата клуба.
Титаните са решили така. ОК, какво го интересува Г.Иванов тия работи и без това нищо не може да направи. Да си мълчи и като дойде времето за реванша да си каже думата, а не сега да нажежяват обстановката. Както каза някой по-горе после как няма да има ексцесии ?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 14:17

Cesc Fabregas написа:Еми вие чупете(ако има кво), пък ще видим... :roll:

Някои хора явно никога не са били на Герена, ама иначе го дават големи бабаити... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:18

LaRgO написа:
POPCORN написа:
LaRgO написа:Ами вторият мач на "Георги Аспарухов,билетите за феновете на ЦСКА ще са 30 лв. и готово.Към 2800 билета ще са за тях.Няма какво да чупите в сектор Г,освен железа.А и не се канете да чупите стадиона,защото нали се сещате,че ще сме 20 000 на 2-3 000 ?

и кво ще направите като сте 20?до тогава може да не сте 20 първо, защото не се знае какво ще игравете.. ей сега отпадате от европа примерно после падате от ЦСКа и сезона ви приключва, и какви 20 хиляди на мач аз такъв мач на ЦСКА - Левски скоро не съм гледал :) :) :)

На "Герена" ще сме около 20 000,дори и да не е толкова ще сме към 18 000.Вие повече от 3000 няма да сте.Познай на колко е равно 18 000 срещу 3000 ?

ти в кой свят живеш бе приятелю, а на националния защо не сте по 18-20 , много ви е далече ли :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 27 юли 2010 14:19

UltraBlue написа:

Някои хора явно никога не са били на Герена, ама иначе го дават големи бабаити... 8-)

Пълно е с форумни хулигани :)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 юли 2010 14:19

Уникално. Няколко форумни хулигана пак оплескаха темата. Вместо да се замислят, че тяхното държание и това на подобните на тях, плюс безумието на някои клубни ръководители са на път да изгонят и последните няколко хиляди от стадионите.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:21

UltraBlue написа:

повечето сме били така ,че.... пък за ония където говори за многото фенове да не стане така ,че ние сме 3000 примерно и вие да сте 3000 хахах, ако играете като миналата година, няма да сте повче от 1000 на мач :) :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 14:24

ти в кой свят живеш бе приятелю, а на националния защо не сте по 18-20 , много ви е далече ли :) :)

На "Герена" под 15 000 няма да сме ! Вие колко ще бъдете ? 5000 ? Не, 4000 ? Не, 2 800-3000 ? Там някъде.Заплашвайте,че ще чупите стадиона,на мача ще видим колко сте смели

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:24

DrAvalanche написа:Уникално. Няколко форумни хулигана пак оплескаха темата. Вместо да се замислят, че тяхното държание и това на подобните на тях, плюс безумието на някои клубни ръководители са на път да изгонят и последните няколко хиляди от стадионите.

ми такива смешници като Гонзо и компания правят интригите!ЦСКА са домакини, ЦСКА си плащат за стадиона(наем).Трявба да го плащат все пак някак си тоя наем.ЦСКа няма собствен стадион като Левски, впрочем имаше но пак плащаше наем.ЦСКА са поставили цени за дербито от 10 лева за феновете на ЦСКА, как се виждате вие да влизате с 5 кинта... някак си не се връзва.Собствените фенове на отбора да влизат с 10 а тези на противника с 5 хахах... после ние като сме направили 15 направете ги после и вие 15 и готово, никой няма да ви се разсърди..както миналата година литекс ни направиха 10 кинта после им взехме 2x10 ... а не с някакви изцепи на гонзо ще ги нбаправиме 30 ще го направиме 50...само човек без мозък може да говори такива работи
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:25

LaRgO написа:

На "Герена" под 15 000 няма да сме ! Вие колко ще бъдете ? 5000 ? Не, 4000 ? Не, 2 800-3000 ? Там някъде.Заплашвайте,че ще чупите стадиона,на мача ще видим колко сте смели

и как разбра. че ще сте 14 хиляди?ами ако пак сте на 5-6 място и не играете в Европа?пак ли мислиш, че сте толкова?Вие миналата година в европейските мачове бяхте по 7-8 хиляди... за какви 14 ми говориш..ти да не си от софия запад?взимаш ли някакви хапчета?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Левски”