kiko75 написа:Cesc Fabregas написа:ще си говорим на пролет http://vbox7.com/play:d799bda5kiko75 написа:Бий си два шамара и пий една студена боза, дано се осъзнаеш малко![]()
Нали се сещаш, че ако пак направите нещо, тоя път нито наще, нито ченгетата ще ви простят?
ТИ НА КОЙ ГОВОРИШ ВЕ КОЙ ЩЕ ПУСНЕ ЧЕНГЕТА НАЛИ ЩЕ НАСТАНЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ХАУС АКО ВАШИТЕ БИЛЕТИ СА ПО 3 ЛВ А НАЩЕ ПО 30 ЛВ ЩЕ СМЕ ПРИ ВАС ВЪВ СЕКТОР В ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЙ ЩЕ НИ СПРЕ[/quote]
На тебе говоря, що? Дълбоко съм респектиран от приказки от сорта на "ти на кой говориш ВЕ", "ти знаеш ли кой съм аз ВЕ" и тн.

А ти кво си мислиш, че в ответния мач няма да има полиция ли?

и кво като има ти някога бил ли са на такова дерби щото тия манифестаци по времето на чорни наи ме кефиха а когато запалихме герена беше страшен кеф и тогава имаше ченгета и кво полицията няма никога повече да нахлу в сектор Г след няколко сирозни изпалнения

Много ми е колко ще сме и колко ще сте бе ей ... ама много говорите.. ама като не сте запознати поне не се изхвърляйте.. преди 2,3 години ако не и миналата не съм сигурен уж се бяха разбрали 10 на 10 да се бият чорбари и наще и кво стана.. чорбарите бяха 50 наще 10 и накрая имаше 5 от наще и 5 от ваще в болницата... така разбрах аз може и да не е точно така и да са били 6 от наще и 4 от ваще ама пак си е сменшно 50 на 10.. а тръгнали тука да ми се изхвърлят че ще ми влезнат във "В" в кой филм си млади момко?!