Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Мнениеот delqnski47 » 14 юли 2010 15:09

tprodanov написа:
Daniel Levski написа:Самият аз ще сам на стадиона, но никога няма да си сложа в София Булсатком, на вилата на морето съм сложил - но това е каща. С тези сателитни чиния на всеки балкон започваме да заприличваме на изостанала арабска страна или на бивша съветска република /от азиатските/

То па все едно не сме точно такава страна :mrgreen:

Принципно има два варианта - единия с кабел, другия с антена. Нямам нищо против и двата, но този с кабел ще започне да има истински смисъл след 2012, когато уредят нещата с цифровата телевизия.
Варианта с антената е въпрос на общински мързел, нищо не пречи сградите да имат точно по две антени на покривите, и те да са напълно достатъчни за двата оператора и всички живущи.
Но, както казах - ние сме си точно бивша и нетолкова бивша съветска република и пътя е всеки сам да се оправя :mrgreen:

Делянски, нямаш шанс - чака се седмица - две, освен ако не набараш случайно някой екип по улиците и не ги помолиш да дойдат - тогава идват на следващия ден.

Е....сиктир!
Мен обаче не ми е ясно как така една обикновена кабелна телевизия ми струва сега към 24 лева на месец,а една цифрова(която ужким се води по качествена),излиза 2,3 пъти по евтино!Нещо промоции ли гледам или наистина си е така?Сега видях линка на Бижутера и един стандартен пакет на Булсатком струва 12 и нещо беше лева т.е. два пъти по ефтино от една кабелна на Евроком!!! :shock:
Последна промяна от delqnski47 на 14 юли 2010 15:11, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 14 юли 2010 15:10

Дайте някои сайт да гледам мача утре че съм от хисар и нямам булсатком :(
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 юли 2010 15:12

delqnski47 написа:
tprodanov написа:
Daniel Levski написа:Самият аз ще сам на стадиона, но никога няма да си сложа в София Булсатком, на вилата на морето съм сложил - но това е каща. С тези сателитни чиния на всеки балкон започваме да заприличваме на изостанала арабска страна или на бивша съветска република /от азиатските/

То па все едно не сме точно такава страна :mrgreen:

Принципно има два варианта - единия с кабел, другия с антена. Нямам нищо против и двата, но този с кабел ще започне да има истински смисъл след 2012, когато уредят нещата с цифровата телевизия.
Варианта с антената е въпрос на общински мързел, нищо не пречи сградите да имат точно по две антени на покривите, и те да са напълно достатъчни за двата оператора и всички живущи.
Но, както казах - ние сме си точно бивша и нетолкова бивша съветска република и пътя е всеки сам да се оправя :mrgreen:

Делянски, нямаш шанс - чака се седмица - две, освен ако не набараш случайно някой екип по улиците и не ги помолиш да дойдат - тогава идват на следващия ден.

Е....сиктир!
Мен обаче не ми е ясно как така една обикновена кабелна телевизия ми струва сега към 24 лева на месец,а една цифрова(която ужким се води по качествена),излиза 2,3 пъти по евтино!Нещо промоции ли гледам или наистина си е така???

Ами обикновената кабелна ТВ те лъже ,много здраво в момента за тия пари.
За 25 лв ще гледаш пълния пакте на Булсат без ХД .
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 14 юли 2010 15:12

Колко сайта искаш? Един, два, пет? :shock: Такива от вчера не щеш ли? :)

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 14 юли 2010 15:13

Club Foot написа:Мачът на ЦСКА с Динамо Москва бе предаван по тв +, но без коментар :) Само с звука от трибуните.

Че на какъв език да бъде предаван ? Като новините ли? Срамота по добре без звук

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 14 юли 2010 15:14

Писна ми да ви гледам някои как се правите на интересни . Айде кажи ми хората от провинциите примерно , които нямат възможност да дойдат в София как да гледат мача ?
К'во ми пишете тука "измислени фенове" и други разни неща ? Аз за мое щастие имам булсатком , тези които нямат ще им е гадно . За това спрете да се правите на интересни

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 14 юли 2010 15:16

Левски са се съгласили на ТВ+- така ли е?
Което ми говори че гладът там е на линия.
А уж сме отбора на народа - а май сме отбора на далаверата :x
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
methodman16
Контакти:

Мнениеот methodman16 » 14 юли 2010 15:16

за какво се бутат тия булсатком да беха дали на ТВ7 правата сега няма да мога и на мача да отида и на телевизията да го гледам.Миналата година на мача на ЦСКА с Динамо бяха сменили МАД ТВ с ТВ+ , но за тоя мач не съм сигорен че ще е така
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 юли 2010 15:16

Club Foot написа:
L_Messi написа:
Грешиш. Първият двубой в София бе излъчван по тв + и нямаше коментар. Вторият мач бе купен от БНТ, там Ивайло коментира.

Знам, че беше по ТВ+ и го гледах, а Иво Ангелов коментираше за ТВ+, много добре си го спомням.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 юли 2010 15:17

Club Foot написа:
Грешиш. Първият двубой в София бе излъчван по тв + и нямаше коментар. Вторият мач бе купен от БНТ, там Ивайло коментира.

абе ти луд ли си? първия мач си беше с коментара на ивайло ангелов, втория също...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Левски”