tprodanov написа:Daniel Levski написа:Самият аз ще сам на стадиона, но никога няма да си сложа в София Булсатком, на вилата на морето съм сложил - но това е каща. С тези сателитни чиния на всеки балкон започваме да заприличваме на изостанала арабска страна или на бивша съветска република /от азиатските/
То па все едно не сме точно такава страна![]()
Принципно има два варианта - единия с кабел, другия с антена. Нямам нищо против и двата, но този с кабел ще започне да има истински смисъл след 2012, когато уредят нещата с цифровата телевизия.
Варианта с антената е въпрос на общински мързел, нищо не пречи сградите да имат точно по две антени на покривите, и те да са напълно достатъчни за двата оператора и всички живущи.
Но, както казах - ние сме си точно бивша и нетолкова бивша съветска република и пътя е всеки сам да се оправя
Делянски, нямаш шанс - чака се седмица - две, освен ако не набараш случайно някой екип по улиците и не ги помолиш да дойдат - тогава идват на следващия ден.
Е....сиктир!
Мен обаче не ми е ясно как така една обикновена кабелна телевизия ми струва сега към 24 лева на месец,а една цифрова(която ужким се води по качествена),излиза 2,3 пъти по евтино!Нещо промоции ли гледам или наистина си е така?Сега видях линка на Бижутера и един стандартен пакет на Булсатком струва 12 и нещо беше лева т.е. два пъти по ефтино от една кабелна на Евроком!!!