Играта на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- emilio
- Контакти:
Re: Тактическа незрялост на отбора на Левски.
Срещу Миньоро, нашият любим отбор, нямаше никаква идея в играта и най-вече в това как да вкара гол!! С тези хаотични центрирания напред няма как да стане
за съжаление Гонзо не става за треньор каквото и да си говорим, трябва час по скоро да намерим качествен такъв колкото и трудно да е това. Все пак един Илян Илиев, който от отбор като Берое (анонимници) направи един качествен тим (при това без пари) , нямащ загуба от водещите отбори е една опция. Няма гаранции че ще се справи в Левски но според мен трябва да му дадем шанс в ЛЕВСКИ като го поканят за треньор!!!

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
-
- Контакти:
Ок,момчета,аз съм Левскар до дъното на костите и страшно много ме боли,когато Левски губи или прави равен,но от показаното в последният мач изобщо не съм спокоен,защото ни чакат сега много по-трудни мачове с отборите от челото на класирането и мисля,че трудно ще се справим с тези отбори и със схемите на Гонзо,макар че трябва да си признаем че схемите винаги трябва да са различни и да се има в предвид срещу кой играеш,а Гонзо така нареди отбора,защото знаеше как ще се играе срещу Левски-10,в наказателното поле,а напред каквото стане.Иначе наистина трябва много да учи за тактики,схеми и т.н.но да го оставим на спокойствие да работи,и дано да има късмет в понататашните мачове,макар,че аз винаги съм твърдял че трябва да иде и да изкара някоя школа в големите първенства.Само ЛЕВСКИ!!!
zlatan написа:Да наречеш Анелка "тежък нападател" е комично![]()
Ако ти ми кажеш сега точно поста на Анелка умнико ще се съгласч веднага с теб.Анелка цял живот е игралЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ,това е самата истина.
Не съм отрекъл че е нападател.Но в никакъв случай не е тежък нападател тип таран.Като Дрогба,Амаури,Тони например.
Анелка е техничен.Той гали топката.Играе на скорост.

- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Играта на Левски
Robotop написа:Слаба и безидейна игра,
слаби изпълнители, слаб треньор, боклук президент, мизерия.
От новите само д.бег е ок.
Това не е моя ЛЕВСКИ

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
стефан Грозданов е наистина добър треньор, но няма да пасне на Левски, щото е малко тип "мека мара".какъвто е и Пламен Марков, иначе безспорен ерудит и много възпитан.Само че в Булгаристан да си треньор, трябва да си малко перде.От друга страна Радко достанич ги скъсваше ама те наште нали са свикнали да тренират само по фолкдискотеките и им се видяха много нанагорно тежките тренировки на Радко.така че не знам кой е най-добър вариант за треньор, щото определено Гонзо не става.
Може би Муслин би бил най-добре, но Борат няма пари.То тук се крие основният проблем.
Може би Муслин би бил най-добре, но Борат няма пари.То тук се крие основният проблем.
- DrAvalanche
- Контакти:
Кога ще режем гредите? Последните месеци се наслушах и нагледах на теми и писания колко слаб, зле, беден, немощен, незрял, непълнолетен, неефективен, нерпродуктивен, демодиран и т.н е Левски. По принцип съм свикнал това да идва от червени апологети като ГА, Ченчев, и т.н., откровенно безполови същества като Жаки, Ефи и Крум, и креатури като Зарков. Когато в този хор се включат и хора претендиращи да са фенове на Левски, започва да ми идва в повече.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- bigbonusprize
- Контакти:
smorci написа:стефан Грозданов е наистина добър треньор, но няма да пасне на Левски, щото е малко тип "мека мара".какъвто е и Пламен Марков, иначе безспорен ерудит и много възпитан.Само че в Булгаристан да си треньор, трябва да си малко перде.От друга страна Радко достанич ги скъсваше ама те наште нали са свикнали да тренират само по фолкдискотеките и им се видяха много нанагорно тежките тренировки на Радко.така че не знам кой е най-добър вариант за треньор, щото определено Гонзо не става.
Да изчакаме преди да съдим Гонзо. Определено има много желание да се докаже. Левскар е и е отдаден на идеята Левски нон стоп. Умее да мотивира. Аз със сигурност му гласувам пълно доверие до края на шампионата. Както спомена колегата Таралеж, срещу 10 човека рушащи играта се играе доста трудно. Важното е, че взехме 3те точки. В следващите мачове ще ни е значително по-лесно, когато отборът срещу нас няма да гледа само как да се брани и ще се мъчи да ни победи.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
DrAvalanche написа:Кога ще режем гредите? Последните месеци се наслушах и нагледах на теми и писания колко слаб, зле, беден, немощен, незрял, непълнолетен, неефективен, нерпродуктивен, демодиран и т.н е Левски. По принцип съм свикнал това да идва от червени апологети като ГА, Ченчев, и т.н., откровенно безполови същества като Жаки, Ефи и Крум, и креатури като Зарков. Когато в този хор се включат и хора претендиращи да са фенове на Левски, започва да ми идва в повече.
Къде набутваш феновете на Левски, които виждат ПРОПАДАНЕТО на клуба в последните три години в сравнение с традицийте и историята му, с всички тия журналисти-терористи? Или на теб много ти харесва НЕВЕОРОЯТНИЯ, БЕЗСПИРНИЯ, СТРАШИЛИЩЕТО, в което се превърна Левски в последните години под мъдрото ръководство на Бай Ганя?
- DrAvalanche
- Контакти:
bono написа:DrAvalanche написа:Кога ще режем гредите? Последните месеци се наслушах и нагледах на теми и писания колко слаб, зле, беден, немощен, незрял, непълнолетен, неефективен, нерпродуктивен, демодиран и т.н е Левски. По принцип съм свикнал това да идва от червени апологети като ГА, Ченчев, и т.н., откровенно безполови същества като Жаки, Ефи и Крум, и креатури като Зарков. Когато в този хор се включат и хора претендиращи да са фенове на Левски, започва да ми идва в повече.
Къде набутваш феновете на Левски, които виждат ПРОПАДАНЕТО на клуба в последните три години в сравнение с традицийте и историята му, с всички тия журналисти-терористи? Или на теб много ти харесва НЕВЕОРОЯТНИЯ, БЕЗСПИРНИЯ, СТРАШИЛИЩЕТО, в което се превърна Левски в последните години под мъдрото ръководство на Бай Ганя?
Абсолютно. Даже мисля да основа фен-клуб на Ганя. Все още имам колебание около името, не ще ми се изясни в скоро време.
Твърдо не ми харесва управлението, поведението и отношението на Ганя. Обаче не виждам смисъл в безкрайно окайване и вайкане по форумите.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Re: Играта на Левски
Смисъл е да се чуе мнението на феновете, коита са най-ясния и точен барометър за състоянието на отбора, в резултат на което, отговорния фактор в тоя клуб - напоследък известен като Тара - да се бие два шамара и вземе правилните решения за бъдещето на клуба. Защото като си завираме главите в пясъка и си викаме, че всичко е ОК, на есен ще дойде ново Бате или Тампере и пак ще се чудим как гръм ни удари под ясното небе!
Факт е, че играта я няма никаква, добрите футболисти в отбора, с малки изключения като Жоазиньо - също, и това трябва да се казва, пише и говори с ГОЛЕМИ БУКВИ!
Факт е, че играта я няма никаква, добрите футболисти в отбора, с малки изключения като Жоазиньо - също, и това трябва да се казва, пише и говори с ГОЛЕМИ БУКВИ!