Левски продължава да копае!?!?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Левски продължава да копае!?!?!?!

Мнениеот deepblue1963 » 29 дек 2009 13:51

SAMP написа:
deepblue1963 написа:Като чета тук и в другите теми вие направо си искате от Батков един нов Левски,в който да участвуват:
1.Поне 1-2 Буфона
2.Поне 2-3 Терита
3.Поне 3-4 Бардона
4.Поне 1-2 Дрогби(имената са случайно подбрани)
И ако може за треньор от Анчелоти нагоре.И,ако е възможно,в рамките на "прословутите" 3,3млн.евро от ЕКТ.Ето това ще бъде "нашия" Левски,с който ние мнооого ще се гордеем,нали?

Това си го писал и друг път,меко казано е несъстоятелно ;) Поне измисли нещо ново,не си копирай мненията ;)

Ми то си е валидно.Искат от Батков играчи,с които да сме биели в ЛЕ,а в България да "газим" наред.Колко и кои играчи трябваше да купим,за да се случи това?Каза ли Баждеков колко е бюджета на Виляреал и с какво разполага отбора в Испания?Ама сме били побеждавали Удинезе,Киево и други там.Ми те и Цървена звезда са ставали ЕШ,ама къде са сега?"Походът" в Европа мина под надслова "приказка".Е да де,ама те "приказките" не стават всеки ден,нали?Между впрочем,дори тогава,в България не "газехме" наред.Тъй,че...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 29 дек 2009 14:11

Не не е валидно,защото с 2 милиона евро купуваш 3-4 футболисти примерно играчи от типа:Кабат,Цихмейструк,Пантелич и т.н. и с тези играчи може да падаш,но поне ще е достойно и няма да има Бате,Жилина и Тампере!!!!А ти знаеш ли колко е бюджета на Сръбските и Румънските отбори?!?!На Динамо Букурещ е 20 милиона евро :!:
Едвали Звезда,Партизан,Стяуа и Клуж са правили селекция с по 10 000-20 000 хиляди евро!
Отбора на Левски е отпуснал за селекция през последните 2 години "О" лева.
Не може Левски да е най-пасивен на трансферния пазар години на ред при положение,че има остра нужда от подсилване.Аз не искам Левски да играе всяка година 1/4 финал за Уефа,защото знам,че е невъзможно.Аз искам Левски да е хегемон в БГ и да се представя достойно в ЕКТ.С оглед на ситуацията в БГ футбола,това ще е абсолютно достижима цел с селекция от 3-4 милиона евро годишно.Да не говорим,че ако се закупят такива класни играчи те ще бъдат продадени за по-високи трансферни суми и парите ще се избият многократно.
А Батков го ненавиждам не заради това,че не дава пари за трансфери а заради това,че е изключително алчен и неадекватен.То не беше:Влизаме в ШЛ(Дебрецен ни уби),Минавеме групите на ЛЕ(комично представяне),15 мача в БГ-15 победи(Левск изаписа най-срамния сезон в историята си)!!!А такива неща от типа:Екскурзията до КАзан и копие от договора на ЗЕ не искам да ги коментирам?!?!
Нещата са хиляди и се увеличават лавинообразно с всяка изминала година :evil:
И кой поема отговорността-НИКОЙ,срамът-НИЕ!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 дек 2009 14:21

Като ви добутат до титлата тая година ще забравите пак че "мразите" Батков :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 14:23

Ако Батков разбираше поне малко от футбол и не беше толкова самовлюбен комуняга,щяхте със спечелените пари от УЕФА и Шампионската лига да си изградите нов отбор и да сте всяка година шампиони и да играете в Лигата,убеден съм в това.Тогава нямаше и финансова криза,нямаше и такава конкуренция в първенството,която се породи именно от разпадането на онзи отбор на Левски,както и добрият отбор на ЦСКА,който би Леверкузен.Просто в България хората,които разбират от футбол са изключително малко...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 дек 2009 14:26

veseo написа:Като ви добутат до титлата тая година ще забравите пак че "мразите" Батков :roll:

Ти сериозно ли смяташ,че Левски може да спечели всичките 15 мача,а Литекс да загуби минимум 3,ЦСКА и Локо София да се дънят също?Прекалено много станаха президентите с претенции и съответно всеки дърпа чергата към себе си.Гришата не е толкова загубен,за да изпусне титлата и евентуалното влизане в Шампионска лига.А и ако някой искаше да бута Левски,щеше да го направи още през есента.Поне логиката сочи това...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Viktoria
Контакти:

Мнениеот Viktoria » 29 дек 2009 15:06

Според мен работата е там,че като не се вземат по добри играчи сега ,накрая на първенството може да стане и по лошо.Например, както всички са тръгнали против Левски може да не участваме в евротурнирите догодина,и тогава кой футболист ще доиде при нас? Това е най-песимистичната ми прогноза,но както е тръгнало /с най-добрите футболисти в България ,според треньора/може да стане така! Помислете какво ще бъде положението през лятото при такова стечение на обстоятелствата!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 29 дек 2009 15:08

Очевидно надеждата на много от феновете е Левски да е като ЦСКА.
1. Махане на Батков по "череповски" без идея какво става ПОСЛЕ.
2. Искане на милиони за селекция, след като е ясно, че няма откъде да се вземат (ако ли не - искане на мутра, която да ги дава).
3. Искане на 10 нови на полусезон (към 12-13 нови от лятото сега за ЦСКА се спрягат поне 10 още по-нови, пък ние сме били спели!).
Нито една от тези идеи няма да доведе до оправяне на нещата. Първото води до Лупи. Или до Коко Диневци, Илия Павловци и т.н. До пране на пари. До мутри-бащици, благодетели-феодали.
Второто води до титли тип Лупи = Коен = волейболното ЦСКА с последващ фалит, защото ние живеем в БГ, а не на Острова или в Испания. Вярно, ако Батков беше инвестирал преди Тампере, Бате и Дебрецен в 2-3 добри западни футболисти щеше да си избие парите с евроучастието, но това е друга опера. Говорим за СЕГА.
Третото води до дереджето на ЦСКА - нито един запомнящ се отбор с постоянни успехи в последните 20 години.

Та - нека внимаваме какво си пожелаваме. Трябва ни един дефанзивен халф от много висока класа (а не шести централен защитник, между другото). Трябва ни и един добър таран, нифлоровци-свободни агенти има бол, кигурен съм. И добър треньор, който да ги научи на тактика, придвижване, преса, комбинации и статични положения (Грозни?). Всичко друго си е налице.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 дек 2009 15:13

SAMP написа:Не не е валидно,защото с 2 милиона евро купуваш 3-4 футболисти примерно играчи от типа:Кабат,Цихмейструк,Пантелич и т.н. и с тези играчи може да падаш,но поне ще е достойно и няма да има Бате,Жилина и Тампере!!!!А ти знаеш ли колко е бюджета на Сръбските и Румънските отбори?!?!На Динамо Букурещ е 20 милиона евро :!:
Едвали Звезда,Партизан,Стяуа и Клуж са правили селекция с по 10 000-20 000 хиляди евро!
Не може Левски да е най-пасивен на трансферния пазар години на ред при положение,че има остра нужда от подсилване.Аз не искам Левски да играе всяка година 1/4 финал за Уефа,защото знам,че е невъзможно.Аз искам Левски да е хегемон в БГ и да се представя достойно в ЕКТ.С оглед на ситуацията в БГ футбола,това ще е абсолютно достижима цел с селекция от 3-4 милиона евро годишно.Да не говорим,че ако се закупят такива класни играчи те ще бъдат продадени за по-високи трансферни суми и парите ще се избият многократно.
А Батков го ненавиждам не заради това,че не дава пари за трансфери а заради това,че е изключително алчен и неадекватен.То не беше:Влизаме в ШЛ(Дебрецен ни уби),Минавеме групите на ЛЕ(комично представяне),15 мача в БГ-15 победи(Левск изаписа най-срамния сезон в историята си)!!!А такива неща от типа:Екскурзията до КАзан и копие от договора на ЗЕ не искам да ги коментирам?!?!

Няма отбор по света,който да е хегемон в страната си(ако бъркам,поправи ме).Ти искаш Левски да бъде някакъв уникум във футбола.Нещо невиждано досега.Искаме в България да се играе нормален футбол,ама,ако може,Левски да бие всяка година по 30 пъти,нали?Когато ЦСКА направи 15 победи за 1 полусезон,това нормално ли беше?Когато един отбор завърши сезона с 3,4,5 загуби,това е нормално(справка шампионатите,които гледаме по Диема и ТВ+).Когато един отбор завърши с 0 загуби,това НЕ Е нормално.Що се отнася до Кабат,Пантелич,Цихмейструк и др.-като ги имахме какво направихме(подсети ме,че не се сещам)?Да ти припомня ли,че отборът,който беше хегемон в А група и биеше ЦСКА със 7-1,Локо Сф с 8-0 и т.н. се провали тотално в ЕКТ,а отборът,който направи "похода в Европа" завърши на 16т. от ЦСКА?Ти искаш някакъв смес от едното и другото(колкото хляба,толкова и сиренето).Това къде го има по света?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 29 дек 2009 15:13

phd написа:Очевидно надеждата на много от феновете е Левски да е като ЦСКА.
1. Махане на Батков по "череповски" без идея какво става ПОСЛЕ.
2. Искане на милиони за селекция, след като е ясно, че няма откъде да се вземат (ако ли не - искане на мутра, която да ги дава).
3. Искане на 10 нови на полусезон (към 12-13 нови от лятото сега за ЦСКА се спрягат поне 10 още по-нови, пък ние сме били спели!).
Нито една от тези идеи няма да доведе до оправяне на нещата. Първото води до Лупи. Или до Коко Диневци, Илия Павловци и т.н. До пране на пари. До мутри-бащици, благодетели-феодали.
Второто води до титли тип Лупи = Коен = волейболното ЦСКА с последващ фалит, защото ние живеем в БГ, а не на Острова или в Испания. Вярно, ако Батков беше инвестирал преди Тампере, Бате и Дебрецен в 2-3 добри западни футболисти щеше да си избие парите с евроучастието, но това е друга опера. Говорим за СЕГА.
Третото води до дереджето на ЦСКА - нито един запомнящ се отбор с постоянни успехи в последните 20 години.

Та - нека внимаваме какво си пожелаваме. Трябва ни един дефанзивен халф от много висока класа (а не шести централен защитник, между другото). Трябва ни и един добър таран, нифлоровци-свободни агенти има бол, кигурен съм. И добър треньор, който да ги научи на тактика, придвижване, преса, комбинации и статични положения (Грозни?). Всичко друго си е налице.

А класния дефанзивен халф,централния нападател и треньора с какво ще ги вземем?!?!
Нали пак трябват ПАРИ,кой ще ги даде?!?!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 29 дек 2009 15:36

deepblue1963 написа:
SAMP написа:Не не е валидно,защото с 2 милиона евро купуваш 3-4 футболисти примерно играчи от типа:Кабат,Цихмейструк,Пантелич и т.н. и с тези играчи може да падаш,но поне ще е достойно и няма да има Бате,Жилина и Тампере!!!!А ти знаеш ли колко е бюджета на Сръбските и Румънските отбори?!?!На Динамо Букурещ е 20 милиона евро :!:

Няма отбор по света,който да е хегемон в страната си(ако бъркам,поправи ме).Ти искаш Левски да бъде някакъв уникум във футбола.Нещо невиждано досега.Искаме в България да се играе нормален футбол,ама,ако може,Левски да бие всяка година по 30 пъти,нали?Когато ЦСКА направи 15 победи за 1 полусезон,това нормално ли беше?Когато един отбор завърши сезона с 3,4,5 загуби,това е нормално(справка шампионатите,които гледаме по Диема и ТВ+).Когато един отбор завърши с 0 загуби,това НЕ Е нормално.Що се отнася до Кабат,Пантелич,Цихмейструк и др.-като ги имахме какво направихме(подсети ме,че не се сещам)?Да ти припомня ли,че отборът,който беше хегемон в А група и биеше ЦСКА със 7-1,Локо Сф с 8-0 и т.н. се провали тотално в ЕКТ,а отборът,който направи "похода в Европа" завърши на 16т. от ЦСКА?Ти искаш някакъв смес от едното и другото(колкото хляба,толкова и сиренето).Това къде го има по света?

Първо:под хегемон имам предвид да е най-добър в БГ.Ясно е че не може да сме Шампиони всяка година,колкото и да ми се иска.
Второ:Никога не сме имали Кабат,Цихмейструк и Пантелич наведнъж ;)това е проблема ,затова не се е получило нищо.
Трето:Нека да бием и сега ЦСКА с 7-1,пък после да паднем от Дебрецен,съгласен съм.В момента обаче хем сме трагедия в БГ,хем в Европа.Мисля,че няма база за сравнение с 90-те години ;)
Ти видял ли си някакво решение на Батков,което да е обмислено и да е взето не под влияние на емоциите?!?!И най-важното да бъде правилно и добро за отбора!!!
Аз искам да се изгради една нормална клубна политика и да се следва безусловно.Вярвай ми,че ако се влагат пари целенасочено и се мисли в перспектива,резултатите ще дойдат рано или късно.Разбирам Батков да налива по 30-40 милиона и да кажем:няма кой да го замени,той е единствената алтернатива.
Бюджета за минала година е бил 14-15 милиона,Батков каза,че е дал 4 от себе си(останалите 10-11 милиона са от ЕКТ,трансфери,билети,ТВ права и т.н.).Тази година има рестрикции и той е свит до 11-11.5 милиона лева.Следователно тази година Левски ще е на САМОИЗДРЪЖКА!!!!!!!!!!!!!!Само говорят глупости,че да си Президент на отбор било загуба.Докато има хора,които се връзват на Божковци,така ще бъде.Къде може да си направиш по-голяма реклама от тва да си Президент на Левски и то за сумата от 2 милиона евро.Ти знаеш ли, че той да си пуска 30 секундни клипчета по БТВ един път на ден,за период от 1 година, ще му струва двойно повече!!!Така,че стига с тия алабализми,че човека дава пари от собствения си джоб и видиш ли бил на жестока загуба и целия му бизнес страда заради Левски :?

Върни се в “Левски”