efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 20:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 20:00 ч.
Е, ако не друго ще играем в Европа. Нещо, което за съжаление започна да не е традиция и пропускаме участия.
helic написа:Мечката има нужните качества да е лидера на тоя отбор, жалко, че не е с 2-3 години по-млад
С гола днес или без него Мечката ни класира за Европа втория полусезон. Малко по-твърдо стоим в средата, а и противници, съдии се съобразяват с него.
Аз си мисля, че на тоя треньор каквито и играчи да му вземат едно и също ще играе. Ми той няма концепция в нападение изобщо. Няма идея как да се създаде голово положение. Днес и двата гола са плод на индивидуални действия. Нищо измислено, нищо направено. Предните три мача и трите гола са след центриране. Никаква футболна комбинация, която да хване окото. Еднообразно въртене на топката между защитници, бекове и крила ту отляво ту отдясно и до тук. Вярно че днес спечели някак си, ама с такива кански мъки, че да ти се отгледа накрая. Тоя ще изгони и тия 3-4 хиляди дето идват на домакинствата.
Успя да задържи второто място, класира се за ЕТ, с неговия късмет сигурно и Лц ще вземе купата та ще играем срещу поне два съперника. Обаче да се гледа отбора е мъка. Особено второто полувреме.
Успя да задържи второто място, класира се за ЕТ, с неговия късмет сигурно и Лц ще вземе купата та ще играем срещу поне два съперника. Обаче да се гледа отбора е мъка. Особено второто полувреме.
vvessel написа:Аз си мисля, че на тоя треньор каквито и играчи да му вземат едно и също ще играе. Ми той няма концепция в нападение изобщо. Няма идея как да се създаде голово положение. Днес и двата гола са плод на индивидуални действия. Нищо измислено, нищо направено. Предните три мача и трите гола са след центриране. Никаква футболна комбинация, която да хване окото. Еднообразно въртене на топката между защитници, бекове и крила ту отляво ту отдясно и до тук. Вярно че днес спечели някак си, ама с такива кански мъки, че да ти се отгледа накрая. Тоя ще изгони и тия 3-4 хиляди дето идват на домакинствата.
Сменяй спорта! Пишеш глупости. Успели сме да задържим второто място... Ами ние сме 11 точки пред третия, 3 кръга преди края. А втори не сме били от 12 години. При Мъри станахме четвърти. Публиката била 3-4 хиляди... Ще имаме повече, ако се борим за първото място, а засега сме далеч от тия мечти. Треньорът си свърши работата... дойде да ни класира в евротурнирите и успя без голям напън. Първенството е много слабо, нормално и ние да не сме силни.
NOMER14 написа:helic написа:Мечката има нужните качества да е лидера на тоя отбор, жалко, че не е с 2-3 години по-млад
С гола днес или без него Мечката ни класира за Европа втория полусезон. Малко по-твърдо стоим в средата, а и противници, съдии се съобразяват с него.
Със самото си поведение като цяло , за мен той трябва да е капитан.
Треньорът си свърши работата... дойде да ни класира в евротурнирите и успя без голям напън.
Генчев няма ли заслуга?
Eminem написа:Треньорът си свърши работата... дойде да ни класира в евротурнирите и успя без голям напън.
Генчев няма ли заслуга?
Тцъ, всичко се дължи на Хулио Иглесиас. Нищо че, числата съвсем друго говорят:
Преди идването на Хулио - Генчев е спечелил средно по 2.10 точки на мач, съответно толкова имат и Черно море и Ботев, тъй като бяхме с еднакъв брой точки. След нова година и идването на Хулио - средно по 1.92 точки на мач, НО вече Черно море е с коефициент 1.00 средно спечелени точки на мач, а Ботев с 1.07. Или иначе казано главните конкуренти са с два пъти по-малко спечелени точки след нова година. Толкоз за великия принос на Хулио Иглесиас за още по-великото второ място!
Голяма радост от класирането на второ място. :oops: Човек ще си каже, че все едно ШЛ сме спечелили... :shock:
Но най-смешно и едновременно тъжно ми се струва това как гордо се изтъква, че от 12 години не сме били втори и видиш ли това е голям успех, нещо невероятно и трябва да го отбележим като постижение. :oops:
Но най-смешно и едновременно тъжно ми се струва това как гордо се изтъква, че от 12 години не сме били втори и видиш ли това е голям успех, нещо невероятно и трябва да го отбележим като постижение. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- blue avalanche
- Контакти:
noo написа:Сменяй спорта! Пишеш глупости. Успели сме да задържим второто място... Ами ние сме 11 точки пред третия, 3 кръга преди края. А втори не сме били от 12 години. При Мъри станахме четвърти. Публиката била 3-4 хиляди... Ще имаме повече, ако се борим за първото място, а засега сме далеч от тия мечти. Треньорът си свърши работата... дойде да ни класира в евротурнирите и успя без голям напън. Първенството е много слабо, нормално и ние да не сме силни.
И Ники Митов ни класира на второ място. На един хикс от титлата.
noo написа:Сменяй спорта!
Вярно е, че трябва да го сменям, щото това което гледам от Левски не е футбол. Някакъв друг спорт е. И Хуйо трябва да сменя професията. Статистик или аналитик. Нещо от сорта. За треньор всяка година се пробва и не му се получава.