Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Гошко Гинчев тотално осра мача...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Май няма българче на терена за да го обвиним него....
Капитана този път зле....
Капитана този път зле....
България !!!!
Това беше последният мач на Охене за Левски. Ако търсим виновник - той е достойна кандидатура
110 години любов!
За съжаление ще загубим този мач. Хората са казали - когато отбора побеждава смени не се правят. Ние цели 4 ? ЗАЩО?
Играч на мача ......Гинчев
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Хората са казали, че да се бориш с прасе в кал е безсмислено, ти ще се оцапаш, а на него ще му хареса.
С други думи, когато отидеш на Тича, за да играеш играта на Морето, шанс за победа почти няма. Не знам защо за пореден път се връзваме на каруцарските изпълнения и влизаме в техния ритъм, но е факт и за пореден път губим на тая нива.
С други думи, когато отидеш на Тича, за да играеш играта на Морето, шанс за победа почти няма. Не знам защо за пореден път се връзваме на каруцарските изпълнения и влизаме в техния ритъм, но е факт и за пореден път губим на тая нива.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- levskarcheto96
- Контакти:
Откакто се помня, винаги на тоя стадион има ли гол в края, е в нашата врата. Покъртителна игра, само 1 точен удар, няма как да биеш, без да вкараш гол.
Проблемът не е отпадането, а това, че предварително се знаеше как ще ни излъжат за пореден път, докато ние им се връзваме на играта. Всяка година едно и също. И то при различни треньори, което е още по-комичното.
Този мач сме го гледали вече няколко пъти.
- levskarcheto96
- Контакти:
Май по-добре, че отпаднахме в редовното, а не след някой гол в 120-ата минута или след дузпи... Много лош първоначален състав, само Кандем общо взето игра ок от новите, които се включиха, а напред кръгла нула.