efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.
Връщайте Жадното и Чандъра, че тия куци коне са посмешище. Рупанов си е класи над куция кон Колев, дет от границата на вратарското поле прехвърля врататря, вратата и стадиона.
Последна промяна от alexdb на 09 ное 2024 19:23, променено общо 1 път.
Генчев ми беше симпатичен, сега вече ми е безразличен :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Папи Галчев дами и Господа!
Да точно Галчев направи пробив и качи топката на главата на Сангаре, а тоя пак не уцели вратата. Колев пък колкото и да му подават цели вратаря.
-
- Контакти:
Halo написа:Ако Маркович играе на мястото на Колев, съм сигурен, че отдавна щеше да е вкарал. Не може последните 50 удара да не си вкарал, какъв нападател си.
Не знам защо е закотвен на скамейката. Той си е чиста 10ка, играч тип Тасевски, често с 1 пас разцепва защитата.
Колев е национал.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
Колев и на празна няма да я вкара явно.
-
- Контакти:
Това беше доста левскарски мач.
-
- Контакти:
Генчо имам чувсвтото,че единствената му функция в Левски е да избира титулярен състав преди мача,а през седмицата на тренировки обсъждат победата на Тръмп,изборите и протеста пред народния театър.
Благодарим Ви, г-н Сираков!
Едно време, когато Левски беше Левски след такива резултати треньорът излиташе с 200.
Вече е все тая защото Левски е толкова жалко и карикатурно подобие на Колоса, че вече няма и мераклии за треньори. А с този комичен собственик и зетя на Таки нещата направо заспиват.
Вече е все тая защото Левски е толкова жалко и карикатурно подобие на Колоса, че вече няма и мераклии за треньори. А с този комичен собственик и зетя на Таки нещата направо заспиват.
icemanbg33 написа:Това беше доста левскарски мач.
Нищо левскарско няма в тоя мач.