efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.
Както всяка година октомври приключваме.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Че Генчев има вкна спор няма, но това са футболисти на Левски без значение титуляри или резерви. Безобразна игра второто полувреме. Не знам подценяване ли е или нещо друго.
-
icemanbg33
- Контакти:
Алекс Колев невероятен.
-
icemanbg33
- Контакти:
vvessel написа:W84me написа:vvessel написа:icemanbg33 написа:Ако съм на Генчев, Марин директно във втория отбор.
Ами Марин въобще не му е мястото там и затова по-добре изобщо да не го пуска, вместо да сме с човек по-малко. Фадига пък където и да го пуснат все тая.
Не знам защо и Колев трябва да е несменяем.
Къде му е мястото на Марин? Той не може да бяга...
Където винаги е играл успешно - на крилото.
Но Генчев играе без крила.
Марин е супер тромав. Единственото качество му е паса и удара. Не случайно Генчев не го пуска халф бек.
Много разочароващо...
-
icemanbg33
- Контакти:
Ако съм треньор, някои хора няма да тренират с отбора след този мач.
Дано на Генчев му уври главата да не започва с двама нападатели, особено с Колев.
А Сираков ако иска да надгражда да събира пари за оня с голямата коса, който слага всички наши в малкия си джоб.
А Сираков ако иска да надгражда да събира пари за оня с голямата коса, който слага всички наши в малкия си джоб.
Последна промяна от vvessel на 25 окт 2024 20:57, променено общо 1 път.
1914.1902 написа:Тук ПФК Левски на Генчев съсипа това, което изгради през кампанията до момента. Вече да се насочат предимно към Купата на България, а първенството да е на заден план.
Феновете пък да не знаят чак толкова много с оглед на днешното си присъствие на стадиона след еуфорията в предишните дни.
Кахва еуфория е да биеш Литекс ;) аз предпочетох жена на легло - явно инстинктивно съм усетил нешо и не отидох. Жалко, пак загънахме цирка рано
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:1914.1902 написа:Тук ПФК Левски на Генчев съсипа това, което изгради през кампанията до момента. Вече да се насочат предимно към Купата на България, а първенството да е на заден план.
Феновете пък да не знаят чак толкова много с оглед на днешното си присъствие на стадиона след еуфорията в предишните дни.
Кахва еуфория е да биеш Литекс ;) аз предпочетох жена на легло - явно инстинктивно съм усетил нешо и не отидох. Жалко, пак загънахме цирка рано
За мен и теб може да не е еуфория, но други хора бяха. Някои получиха почивен ден даже да празнуват, вместо да тренират.
-
icemanbg33
- Контакти:
Пореден мач нямаме гол от игра.
П.С ако трябва да съм честен, Мота беше ебати чудото.
П.С ако трябва да съм честен, Мота беше ебати чудото.
Последна промяна от icemanbg33 на 25 окт 2024 20:59, променено общо 1 път.