efbet Лига: Левски (София) - Арда 1924 (Кърджали), Неделя от 18:45 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда 1924 (Кърджали), Неделя от 18:45 ч.

Мнениеот koisa » 29 сеп 2024 23:10

veni__85 написа:Лично аз не помня , кога последно бяхме с 25т. след 10 кръг, но продължаваме да мрънкаме, все едно само ние правим слаби мачове в нашата лига.

Нали според Генчев се борим за титла и купа? Тоест трябва да държим Лудогорец на не повече от 3-4 точки пред нас, за да имаме шанс поне да опитаме да отмъкнем титлата. А, те към момента почти нямат грешни стъпки, като изключим мача с Черно море. И не се вижда къде скоро ще сгрешат. Което означава, че и ние нямаме право на повече грешки.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 сеп 2024 23:34

При победи в следващите три мача или минимум две победи и един равен, влизаме твърдо в борбата за първото място. До тук не впечатляваме с игра но трупаме точки.
Мача днес по-скоро затвърждава впечатленията от последните мачовете, че играта не върви гладко и разчитаме на статични основно. Поне показваме дух и борбеност и така печелим. Не знам защо не се дава шанс на словака и Икена в халфовата линия, защото Цунами не си е на мястото там. Струва ми се, че ако намерим качествен халф играта ще е съвсем друга.
Вратаря ни е малко лабав май. Едно неразчетено излизане в началото и лошо избиване в края, за което свириха засада, при друго развитие можеше да са голове за противника и то от вратарски грешки.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 29 сеп 2024 23:53

В следващите три мача ни трябват 7т . Домакинството срещу Берое е задължително дори с игра като днес, точка на Колежа е приемлива и задължителна победа на националния стадион.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 сеп 2024 08:45

vvessel написа:Вратаря ни е малко лабав май. Едно неразчетено излизане в началото и лошо избиване в края, за което свириха засада, при друго развитие можеше да са голове за противника и то от вратарски грешки.

И аз мислех да отбележа това, ама си викам ще кажат някои, че веднага сме го "разкрили".

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 30 сеп 2024 09:01

Това за излизането може да беше безразсъдно,но от друга страна се оказа печелившо,принуди играча на Арда да побърза да подава и той сгреши,ако го беше оставил да влезе в наказателното ставаше по-опасно.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 сеп 2024 09:06

Играем без халфова линия. Двама нападатели,третия го правим халф, Джемили бойкотира и Цунами го мъчим в седата. Икена и Мислович толкова ли са зле?
Гола на Кърджали такава грешка в средата и така да ги надбягат, при децата го няма.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 30 сеп 2024 10:21

koisa написа:Хубавото е, че бихме и взехме нови три точки... С това се изчерпва хубавото. Имаме нужда от качествени халфове и по-добри халф-бекове, ако ще играем в тази система. Както обикновено към септември-октомври започнаха да зациклят нещата. Някак засега си взимаме мачовете, но докога ще е така (ако продължаваме в този дух), не се знае.

Пичага, по-добър ляв бек от Майкон не сме имали отдавна, Алдаир също е класа над Папи и ония с плитките, малко влезе в слаба серия, но ще се оправи...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 сеп 2024 10:22

Ами не го ли гледате Икена като влезе? Той прилича на ученик ритащ в двора. Тоя не е професионален играч. Другият е Сангаре, но той има природен талант и може някои ключови неща. Третият е Фадига, но и той има някакви умения. За Алдаир се колебая. Грешките му са много и в двете фази, но без неговата интензивност в играта трудно ще изнесем топка напред

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 сеп 2024 11:02

Виждам някакви упреци към Маркович с които категорично не съм съгласен .
За ситуацията в 94-та минута , такава топка не се лови , а се избива . Посегнеш ли с две ръце към такава топка най-вероятно ще се стигне до контакт с нападателя, което значи дузпа. Точно в тази ситуация вратаря нямаше врем да лови топка - скача в краката на нападателя да избива топката .
Относно хазартното излизане - тук съм 50:50 . Във всяка инструкция за вратари пише ,че когато нападател излезе сам срещу вратаря и няма как да бъде защитник, който да попречи на нападателя, то вратаря трябва да излезе да пресрещне нападателя. Но според мен Маркович направи това излизане малко хазартно.
Относно това ,че повече избиваше токата отколкото да я лови - на мокър терен с мокра топка това може да е и по-добрия вариант.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 сеп 2024 11:29

Моите 5 стинки - мач от тия, дето по принцип губим по тъп начин или завършваме равен. Най-важни бяха трите точки, а Арда за пореден път се показаха като много грамотен и тегав отбор. Не трябва да забравяме, че селекцията ни е от свободни агенти и прочие евтини опции, така че не може да очакваме да ги пребием с много на малко. В защита сме много лабави и се надявам Генчев да работи доста повече там. Алдаир ми е много 50/50.. Може да мине 2ма играчи и накрая да центрира в тъч. Оня безработник дето избяга беше доста по-бърз и остър. Папи пък е много хазартен. Според мен ни трябват още един вратар за конкуренция, десен бек и централен халф задължително. Дано се даде шанс на Мислович. Не мисля, че беше толкова зле. Какъв е случаят на Рупанов? Май играе в Септември? Каква му е титулярната позиция на момчето?
110 години любов!

Върни се в “Левски”