efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Ако направим нещо тази година с тази игра, съдии, и даже между нас феновете нищо не е нормално ще е чудо!!!! Тези бяха яко назобени, Минчев гледаше като сериен убиец на пряк свободните. Коментари са за много бой!!!!
mikata написа:Макун как е,чене гледах мача?
Средно зле засега, увисва. Личи известна класа, но може би няма форма. По принцип повече атакуваха през неговата зона. Като за първи мач по-скоро добра оценка
Казвал съм тук, че Галчев и Чандъров трябва да ги пускат в края, когато водим с два гола и далеч от наказателното.
drvasko98 написа:mikata написа:Макун как е,чене гледах мача?
Средно зле засега, увисва. Личи известна класа, но може би няма форма. По принцип повече атакуваха през неговата зона. Като за първи мач по-скоро добра оценка
Благодаря, явно ще го чакаме за пролетта.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Слаб мач срещу средняк. Отбора беше разделен на защитници и нападатели и все повече си личи липса на средна линия. Генчев е крайно време да промени нещо в схемата, защото е несериозно да гледам Колев или Сангаре да пробиват по крилата и да центрират. А Сангаре този мач беше направо неузнаваем. Такъв беше и Бала , но в положителния смисъл. Само от него лъхаше на футбол и той успя да направи малкото запомнящо се с изключение на гола, който все пак беше след негово центриране.
Що се отнася до дузпите, за мен 100% има такава за Левски, но положението на Славия не го видях и нямам мнение. Ако е имало , а не са я дали е вероятно компенсация за това което на нас не ни дадоха.
Гидженов като цяло уплашен и слаб съдия, който накрая като че ли бави и накъсва в наша полза.
Що се отнася до дузпите, за мен 100% има такава за Левски, но положението на Славия не го видях и нямам мнение. Ако е имало , а не са я дали е вероятно компенсация за това което на нас не ни дадоха.
Гидженов като цяло уплашен и слаб съдия, който накрая като че ли бави и накъсва в наша полза.
-
- Контакти:
Тая ситуация за дузпа за Славия щеше да има повече тежест, ако Райчев не бе тръгнал да пада още преди посягането на Галчев.
За мен тактически нещо куца страшно много и ни пречи на играта. Сякаш трите ни линий се размиват прекалено много и много хора преминават от една в друга. И вместо да има нещо позитивно от това, като объркване на противника, по-скоро пречи на нашите - тотално се задушава топката, пространствата между играчите са твърде малки, което тотално обезмисля пасовете - всички са на сигурно. Единствените, които трябва да дават някаква ширина са Майкон и Алдаир. И докато бразилеца игра силно, то Алдаир сякаш го нямаше никакъв. Тая смяна от Генчев бе жълт картон към него.
Колев свърши доста повече работа от Сангаре.
За мен тактически нещо куца страшно много и ни пречи на играта. Сякаш трите ни линий се размиват прекалено много и много хора преминават от една в друга. И вместо да има нещо позитивно от това, като объркване на противника, по-скоро пречи на нашите - тотално се задушава топката, пространствата между играчите са твърде малки, което тотално обезмисля пасовете - всички са на сигурно. Единствените, които трябва да дават някаква ширина са Майкон и Алдаир. И докато бразилеца игра силно, то Алдаир сякаш го нямаше никакъв. Тая смяна от Генчев бе жълт картон към него.
Колев свърши доста повече работа от Сангаре.
veni__85 написа:Били свирили такава "дузпа" вчера и за това е дузпа. Страшен аргумент.
Лично мое мнение е, че Галчев закъсня и , ако белия не беше тръгнал да пада преди контакта можеше и да го спъне наистина.
Ами да, за Левски вече не дават поне 5-та такава дузпа. От това следва, че и днес няма дузпа. :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Днес много слабо. Само да вметна, че Колю ги бие тия и без селекция.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
И постоянно повтаряха ,,имало контакт,имало контакт,,
Значи ,ако е с крак за всеки контакт дузпа,а за дърпане ,бутане вадене от равновесие ,когато си във въздуха и нямаш опора,разни суплеси ,това не е контакт а тяло в тяло.Бахти двойния аршин.Според мен трябва да се гледа дали те е извадил от равновесие,препънал,дали ти е нарушил по нататъшното придвижване и ти е спрял по този начин досега до топката,а не имало контакт.А по някое време изцепят -Ами футболът е контактен спорт.
Всеки си го усуква както иска
Значи ,ако е с крак за всеки контакт дузпа,а за дърпане ,бутане вадене от равновесие ,когато си във въздуха и нямаш опора,разни суплеси ,това не е контакт а тяло в тяло.Бахти двойния аршин.Според мен трябва да се гледа дали те е извадил от равновесие,препънал,дали ти е нарушил по нататъшното придвижване и ти е спрял по този начин досега до топката,а не имало контакт.А по някое време изцепят -Ами футболът е контактен спорт.
Всеки си го усуква както иска
САМО ЛЕВСКИ!
W84me написа:Днес много слабо. Само да вметна, че Колю ги бие тия и без селекция.
Редно е да споменеш и какво направи Колю с Числото и Локо Пловдив с пълна селекция.
Или за теб няма значение. Колю is THE BEST.
За мен работата на един треньор най-сериозно ще си проличи пролетта. Видяхме тая пролет как беше. Оценихме го. Да видим следващата как ще е , за да можем да го оценим подобаващо.