efbet Лига: Локомотив София 1929 (София) - Левски (София), Понеделник от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
icemanbg33
- Контакти:
Re: efbet Лига: Локомотив София 1929 (София) - Левски (София), Понеделник от 17:30 ч.
Костов започва да ми изглежда като човек който не си говори с футболистите. Започвам да се замислям дали не е просто тактик и затова да не се задържа никъде дълго.
Re: efbet Лига: Локомотив София 1929 (София) - Левски (София), Понеделник от 17:30 ч.
Michael_Buble написа:Аз съм щастлив, защото Мажоритаря започна да си изпълнява обещанията.
Каза, че ще ни прати в друга орбита и го направи- Вече сме доказано в орбитата на несретниците!
Е той ни прати при несретниците два месеца, след като му дадоха акциите.
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
Аз намирам, че ако поведем с 2:0 в 70', все пак допуснем изравняване до края на мача, а в крайна сметка оправдаем поредната неудача със... съдийството, то това всичкото би било доказателство за опасното снижаване на критериите ни и за неминуемото сближаване на ценностната ни система с това, което в най-добрия случай бих нарекъл посредственост. 
Само "Левски"!
W84me написа:И щяха да му дадат ли?
Това може да е условие към преговорите за да заеме поста треньор на Левски. Като не му дадат, или не приема, или става и си тръгва по-късно.
Освен това няма гаранции, че при наличието на тези пет човека щяха да вземат мача.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
icemanbg33
- Контакти:
Testa_di_Legno написа:Аз намирам, че ако поведем с 2:0 в 70', все пак допуснем изравняване до края на мача, а в крайна сметка оправдаем поредната неудача със... съдийството, то това всичкото би било доказателство за опасното снижаване на критериите ни и за неминуемото сближаване на ценностната ни система с това, което в най-добрия случай бих нарекъл посредственост.
Отбелязвам и оправдавам са две много, много различни неща.
koisa написа:W84me написа:Коя тази? Те не играят поне 5 човека!
А, чия е вината да няма техни заместници? Да е искал селекция...
Колега стига глупости. Костов пожела двама украински футболисти - централен защитник и централен нападател.И двамата младежи национали, единият от Шахтьор.
Отговора на Сираков - " само при изходящи трансфери", което на практика означава че скамейката остава къса.
icemanbg33 написа:Костов започва да ми изглежда като човек който не си говори с футболистите. Започвам да се замислям дали не е просто тактик и затова да не се задържа никъде дълго.
Костов просто беше най-евтиният вариант без никакви претенции. Лесно заменим и идеален за измиване на ръцете в края на сезона (ако го изкара).
R.I.P.
ikar написа:Колега стига глупости. Костов пожела двама украински футболисти - централен защитник и централен нападател.И двамата младежи национали, единият от Шахтьор.
Отговора на Сираков - " само при изходящи трансфери", което на практика означава че скамейката остава къса.
Кога е пожелал тези футболисти? Когато го питаха за селекция винаги отклоняваше въприсите и препращаше към ръководството. Но дори да е както казваш, ако го е направил без да е поставил условие за селекцията преди да подпише договор с клуба, значи тези оправдания за липсващи и контузени неважат.
R.I.P.
-
favaca8888
- Контакти:
Тоя мач нещо беше много странен..Случиха се всички нелогични неща с оглед показаното на терена.
Накрая малко загорча това всеобщо прегръщане на всички играчи след края на мача,ама все пак е похвално.
За нас тази точка ни осмисли сезона и имаме реален шанс да се спасим от изпадане.
А играч на мача трябваше да е Франса
Накрая малко загорча това всеобщо прегръщане на всички играчи след края на мача,ама все пак е похвално.
За нас тази точка ни осмисли сезона и имаме реален шанс да се спасим от изпадане.
А играч на мача трябваше да е Франса
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Резултатът от мача е реално отражение от показаното на терена. В Левски едни не могат, други не искат. И това е в резултат от действията на онзи чието семейство е на заплата в спонсора, пък за него се носят слухове, че играел комар. Негова заслуга е, че отбора бе напуснат от добър за родните стандарти треньор (не ми е любимец) след чието бягство всичко бавно и постепенно се срива. Аз не бих разчитал на 60-годишен треньор, чийто пик в кариерата е реми с Айтрахт Франкфурт. И то на стадион където са прекланяли глави Барселона, Аякс, Глазгоу Рейнджърс и много други. Едва ли никой друг не иска да бъде начело на Левски. Но кой знае, може пък и да е истина. За да се дърпат да преподпишат и да искат да си тръгнат водещи футболисти треньора също има вина. Въпросните просто отбиват номера на терена. Видно е и за непрофесионалистите. Въпросът е защо професионалистите са допуснали това положение и защо го търпят. За Левски така не се играе. По-добре да си ходят. Все ще се намерят момчета на които им се играе за Левски. Резултатът няма да е много по-различен. Селекцията не се нуждае от коментар, всичко което е читаво иска да си тръгне, оставането на останалите е без значение защото няма да промени нищо. Сгромолясването е неизбежно ако "собственика" остане. Честно да си кажа, не би било зле ако проиграе отбора.
А пропо – буферите играха над възможностите си и въобще не се пестяха. Трудът им бе възнаграден.
А пропо – буферите играха над възможностите си и въобще не се пестяха. Трудът им бе възнаграден.