efbet Лига 2ри кръг: Ботев (Пловдив) - Левски (София)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига 2ри кръг: Ботев (Пловдив) - Левски (София)
Бъдете спокойни, човека е работил един месец с отбора. То си и личи де, но все пак нека мине зимната подготовка, да видим и новите попълнение и може и за титла са се борим.
veni__85 написа:Не помня кога за последно Левски е вкарал три гола като гост, срещу отбор който не от така наречените аутсайдери.
Берое преди 5 години и Ботев преди 4.
Последна промяна от NOMER14 на 22 юли 2023 21:28, променено общо 1 път.
A, някои хора толкова реваха по Генчев...
110 години любов!
NOMER14 написа:veni__85 написа:Не помня кога за последно Левски е вкарал три гола като гост, срещу отбор който не от така наречените аутсайдери.
Берое
Арда.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
- Michael_Buble
- Контакти:
Честита победа!
Не стадиона на Ботев, а головете на Джемили ме накараха да си мисля, че гледам Челси и Борусия в ШЛ.
Някак си не много българско изглеждаше всичко това Браво на момчето!
Заслужава отбелязване, че топката се центрира от фланга не безразборно, а в перспектива и в точно определени празни пространства, а не играчите ни да скачат на място в опит за някакво отиграване на балонни и безнадеждни топки.
Приземяване от облаците - в защита не сме стабилни. Там всичко изградено от Мъри е отишло някъде на лятна ваканция. Ще се върне ли, не знам?!
Не стадиона на Ботев, а головете на Джемили ме накараха да си мисля, че гледам Челси и Борусия в ШЛ.
Някак си не много българско изглеждаше всичко това Браво на момчето!
Заслужава отбелязване, че топката се центрира от фланга не безразборно, а в перспектива и в точно определени празни пространства, а не играчите ни да скачат на място в опит за някакво отиграване на балонни и безнадеждни топки.
Приземяване от облаците - в защита не сме стабилни. Там всичко изградено от Мъри е отишло някъде на лятна ваканция. Ще се върне ли, не знам?!
Костов почва да ми харесва. Не защото бихме, а защото втори пореден мач играем по-добре второто полувреме. При Мъри беше обратното, което показва, че Костов е по-добър тактик. Смените са добри, като изключим забавянето на смяната на Роналдо. Слабостите от първото ги нямаше второто. Особено ме дразнеше онова "изнасяне" с пасове между защитата и вратаря, което при една грешка води до опасност пред вратата. Това второто полувреме не го видях.
Все пак тактиката на Костов не би проработила, ако няма футболист с добър удар отдалеч. Миланов също беше перфектна опция на мястото на Попов, който най-добре да излиза в пенсия, но Сираков предпочете треторазряден африканец. Ще го видим що за играч е новия, но съм далеч от мисълта, че се доближава дори до нивото на Миланов. Дано ме опровергае, ама не съм оптимист.
Все пак тактиката на Костов не би проработила, ако няма футболист с добър удар отдалеч. Миланов също беше перфектна опция на мястото на Попов, който най-добре да излиза в пенсия, но Сираков предпочете треторазряден африканец. Ще го видим що за играч е новия, но съм далеч от мисълта, че се доближава дори до нивото на Миланов. Дано ме опровергае, ама не съм оптимист.
Последна промяна от vvessel на 22 юли 2023 21:30, променено общо 1 път.
Някои питаха защо няма нови футболисти.
Много хора смятат че това не е позицията за мароканеца .Но току що каза че като юноша е играл точно на тази позиция.На мястото на Ивелин новият бразилец и на Роналдо,Марин.Това е състава.
teerr написа:NOMER14 написа:veni__85 написа:Не помня кога за последно Левски е вкарал три гола като гост, срещу отбор който не от така наречените аутсайдери.
Берое
Арда.
Сега проверих 21 май Локо (Пд) -Левски 0:3.
Значи не е било толкова отдавана.
Кошмарно първо и прекрасно второ полувреме. Джемили, Митков, Уелтън бяха над всички. Добър мач на К. Димитров и Кордоба. Слаби Петри и Роналдо. Най-слаб Ивелин.
През второто като влезна Краев и веднага се усети разликата. Трябва си една върлина, който да мачка в центъра.
Жалко, че не бихме числото предния мач.
През второто като влезна Краев и веднага се усети разликата. Трябва си една върлина, който да мачка в центъра.
Жалко, че не бихме числото предния мач.