alstonfild написа:Честита победа от мен.
До тук, момчета с инерцията. Започваме отново да губим втора топка, да не можем да си подаваме, мудно да обаботват топката.
В следващия мач какво правим?
Ще се наслаждаваме на новия национален стадион.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
alstonfild написа:Честита победа от мен.
До тук, момчета с инерцията. Започваме отново да губим втора топка, да не можем да си подаваме, мудно да обаботват топката.
NOMER14 написа:alstonfild написа:Честита победа от мен.
Ще се наслаждаваме на новия национален стадион.
fen's_Barcelona написа:Преди да храним Галчев и Петков, нека си припомним колко игрално време имат! Имаше момент когато и двамата направиха добри мачове, вместо да се оставят да надграждат бяха заковани на пейката! Аз този подход за налагане на юноши не го разбирам!
tmanolov написа:NOMER14 написа:W84me написа:Някой питаше ли защо Галчев не играе...
Въпреки десетината му грешки победихме.
Добре, че съдията не свирна дузпа в края - контакт си имаше. Млеката - скандални, отборът - двойно повече, Топчо - толкова си може, обаче пък късметът ни покри, което е супер. Ми твай, тоя Мъри ни разсипа, сега щяхме да сме минимум първи с друг треньор. Нищо, лятос разпродаваме, гусин съпругът на г-жа Раева докарва новите рераси и даскета и мачкамиииии
helic написа:fen's_Barcelona написа:Преди да храним Галчев и Петков, нека си припомним колко игрално време имат! Имаше момент когато и двамата направиха добри мачове, вместо да се оставят да надграждат бяха заковани на пейката! Аз този подход за налагане на юноши не го разбирам!
и аз това се питам, бяха набрали някаква скорост и айде за Галчев го разбирам донякъде (и Цунами, и Петрис са дооооста над него като игра), то за Марин, предвид на мъките дето носят и Роналдо, и Уелтън.........
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
wilge написа:Момчета, проявете своята човечност! Ако някой има Валидол да отскочи до студиото на Диема. Някой от двамата май ще ритне камбаната.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта