Купа на България: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Неделя от 13:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Купа на България: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Неделя от 13:30

Мнениеот groti » 04 дек 2022 15:42

Този път виновни не може да няма. Тоя път Мъри е виновен. Не може цял сезон да пропускаш дузпи и да не вземеш мерки. Следващата кой... Да я бие Андреев освен? То беше ясно какво ще се случи още когато Кордоба хвана топката.
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 дек 2022 15:43

groti написа:Без вратар и нападател е така. Цял мач може да играеш добре и с два удара да ти вкарат два гола. Андреев ще ме извинява, но е виновен за почти всеки гол който получихме тоя сезон. Просто трагедия. А тоя дето даде на Кордоба да бие тая дузпа е глупак!

Абсолютно - малкият лигльо не става и това го говоря от мача с Локо Сф насам. На него 50% от ударите в очератнията са му гарантиран гол - супер посредствен и смешен. Преди го вадеше защитата (и дебелото нещо преди него), сега зашитата е малко по-пропусклива и резултатите са налице!

За дузпите - аз не съм Мъри и за него лоша дума няма как да кажа, най-млакото щото ни има само заради него, но ако имам възможност да съм на тренировката, бих им дал в 50% от времето да бият дузпи. Всички. А нападателите и след мача по половин час всеки ден. И да си гонят сами топките в аут!

И въпреки всичко - само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 дек 2022 15:43

Вълчан написа:Неприятното е че без игра Лудогорец победи.

Е, и съдията помогна де. Един гол от засада, втори гол пак след засада (защото цялата атака тръгна от Янков, който си беше поне 2 метра зад защитата, ама страничния не вдигна и после станаха карамболите).
Както и да е. Всяко зло за добро. Борим се за третото място и се обиграваме. При това положение ако не друго поне оправданието с голямото напрежение няма да върви.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 дек 2022 15:43

Не знам какво сте очаквали от 17-18 годишен вратар. Никиту на този удар дори нямаше да реагира. Галчев бяга от Текпетей вместо да го затвори.
И все пак вината си е изцяло на Мъри. Той сам пожела и каза, че вратарите ще бъдат юноши на клуба. Това при положение, че качество почти не излиза от школата.
За пореден път се потвърждава тезата ми, че вместо Шеху, Блажевич и Олдър, можеше да се вземе нападател. Даже и вратар. Мъри сам си го направи да е така.

П.С. Надеждата е ЮГ да дойдат възможно най-бързо и помогнат да се вземат 5-6 попълнения, иначе ще хванем тройката през крив макарон.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 дек 2022 15:44

Serafim написа:Съдията пък тоя мач кой за какво има да го коментира? Стара се максимално да не е действащо лице, не изпусна срещата, въпреки ранния ЖК. И при двете ситуации с игра в наказателното реагира правилно - при ван дер Каап първо имаше рикошет, а и въобще не бе удар към вратата, но срещу Септември, Враца и тн. сигурно това 90% от реферите щяха да го дадат като дузпа за Лудогорец.
Не усетих в един момент да е подпрял домакина, провалиха ни грешните решения в последния пас, вратаря и Кордоба.

За важните неща е така, обаче много нарушения които свири срещу нас бяха измислени, освен това имаше няколко ситуации в които отнемаме топката до тяхното наказателно поле и той дава фал за тях. Много тънко ги буташе през цялото време, но за тези важните решения все пак има ВАР и от там го извикаха за нашата дузпа, но не го викаха да гледа дузпата срещу нас.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 04 дек 2022 15:44

Aronaks написа:
Blue_Blood84 написа:
olfix написа:Това вече не е сериозно! Не знам колко точки и мача загубихме, защото един не се научи да бие дузпи в тази отбор!

Ами тренировки. Преди 2 години киселяка как ги беше научил да ги бият 5 от 5.

Хубчев само в това го биваше. Беше супер дефанзивен и неадекватен треньор. Едно от най-големите недоразумения, които са водили Левски.

Когато си тръгна един кръг преди това бяхме втори на 4 точки от Лудогорец.Сега 8мача за първенство без победа.Отпадане и за купата.Това ако не е провален сезон, какво Е?

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 04 дек 2022 15:45

Аз очаквах, че Левски ще отпадне и затова не съм чак толкова ядосан. Наясно съм с възможностите на играчите и изключителната им голова импотентност. Наясно съм и с неумението на Андреев да играе с ръце. Млад е, но не може всеки втори удар в средата на вратата ти да е гол. Дори не говорим за удари в ъглите. Ужасна работа!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 дек 2022 15:47

alexdb написа:
Вълчан написа:Неприятното е че без игра Лудогорец победи.

Е, и съдията помогна де. Един гол от засада, втори гол пак след засада (защото цялата атака тръгна от Янков, който си беше поне 2 метра зад защитата, ама страничния не вдигна и после станаха карамболите).
Както и да е. Всяко зло за добро. Борим се за третото място и се обиграваме. При това положение ако не друго поне оправданието с голямото напрежение няма да върви.

Много ми е интересно положението при втория гол но никакво повторение не дадоха, а изглеждаше че има засада. И съдията беше доста изостанал

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 дек 2022 15:47

alexdb написа:
Eminem написа:Този клуб много държи да е идиот по нещо. По отпадания, по дузпи, по трансферна политика.....
Колко века трябва да ни провалят вратарите, за да се направи нещо по въпроса?
Колко изпуснати дузпи трябва да станат, за да се сети Стоилов, че това е важен елемент от играта и че трябва да се тренират? Какъв идиот трябва да си, за да избереш Кордоба да я бие?
Сега оттук нататък ще си играят за здраве в напълно безсмислени мачове.

Кордоба си е идеален за дузпаджия. Перде е, има силен и плътен удар. За месец по половин час тренировка след останалите ти го правя перфектния дузпаджия. Но трябва тренировки на този елемент.

Да, голямо перде е....затова се беше насрал и стоя 5 минути преди да бие дузпата.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 дек 2022 15:47

groti написа:Този път виновни не може да няма. Тоя път Мъри е виновен. Не може цял сезон да пропускаш дузпи и да не вземеш мерки. Следващата кой... Да я бие Андреев освен? То беше ясно какво ще се случи още когато Кордоба хвана топката.

Какво му е на Кордоба? По спомен мисля, че има две изпълнени дузпи - едната срещу Каузата за суперкупата ако не се лъжа и една в мачовете от подгответо и ги вкара и двете. Проблемът е, че този елемент не се тренира.

Върни се в “Левски”