Лудогорец - Левски / 01.11.2020 / 19:15

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Лудогорец - Левски / 01.11.2020 / 19:15

Мнениеот Blue_Blood84 » 01 ное 2020 21:56

Оставка оставка, искаме следващия треньор

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 ное 2020 21:57

kempesmario написа: Най хубавото в мача е играта на младият Краев.

Преди 2-3 седмици ми се подиграваха, че сравнявам Краев с Томас Мюлер и Матиас Замер(като стил!), но продължавам да твърдя и дори натъртвам, че това момче ще бъде най-добрия ни изходящ трансфер(най-вероятно в Бундеслигата). Но за целта, трябва да го обвържем дългосрочно. Ще стигна още по-далеч като напиша, че след 4-5 години ще бъде най-добрия български футболист, стига да е здрав.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 ное 2020 21:59

Няма отбор на света, който да може да победи съдиите особено българските.
Последна промяна от realno на 01 ное 2020 22:00, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 ное 2020 21:59

С Цоневи отбора ще се да изглежда по съвсем различен начин, но нямаха късмет за съжаление.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 ное 2020 22:00

mikata написа:С Цоневи отбора ще се да изглежда по съвсем различен начин, но нямаха късмет за съжаление.

Тоя сезон братята ги забравете.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 ное 2020 22:03

Michael_Buble написа:
alexdb написа:
Michael_Buble написа:Ако отправна точка са досегашните мачове, аз видях доста положителни неща. Играчите играха доста нахъсано. Предполагам е, за да се харесат на бъдещия треньор. Видях интересни неща в средата и в преднападението, но липсата на опит ги пресече дотам. Иначе, добре ги отваряхме по фланговете, пасовете бяха бързи. Имаше смяна на позиции.
С добър нов треньор, лекинка селекция от трима-четирима и завръщането на близнаците, обликът ще е съвсем различен.

При 0 удари в рамките на вратата на противника не виждам нищо положително и позитивно.

Ако имаше удари, Левски нямаше да е в криза и този диспут нямаше да го водим. Като тактическа дисциплина и опозиция в центъра имаше много грамотни неща, но за да го видиш, трябва да си играл футбол. Проблемът на фенщината е, че гледа нещата в крайности. Я страничния с биреното коремче си бе оставил Здравко сам срещу вратаря, я бяхме взели мача, което си бе напълно постижимо и тук щеше да има полюции и възторг. Как "Левски си е Левски" и "Живко е дал нова харизма на този тим".

Ние мача нямаше как да го вземем независимо дали тази атака щеше да бъде пусната или не. И не забравяй, че срещу това което играхме днес е няколко човека от А отбора и другите от Б-то. А такива грамотни неща в центъра, че и повече виждаме и от Монтана, Етър и Ботев Враца ;) . Нивото е потресаващо, а играчите са прилични, но за втора лига.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 ное 2020 22:04

sinqkrepost1914 написа:В страни от мастиите в черно, и на мен ми хареса играта. То не било сложно бе..
Робърта комбинираше, а не беше изолиран, Даске е много научен футболист, не знам чий го диреше в центъра на защита, той си е супер халфче. Няма как да си изкривя душата и ще кажа, че Райнов също беше на много добро ниво. Краев също. Трябват повече пробиви по крилата и острота, защото с двама високи и здрави нападатели трябва да натискаме в наказателното. Стаматов ми хареса с какво желание игра. Найденов също. Поне нямаше безумни грешки като от миналата неделя. Видя се, че можело да върви топката напред и да се играе бързо, значи.. За мен заслужавахме точка. Хур за съдиите.

Ето това е добро мнение извън празноглавата фенщина на крайностите- или "пълни нещастници" или "сини гладиатори".
Колегата realno също е анализирал добре за мен, както и vvessel.
Левски има нужда от градивна критика с отбелязване на положителното. Иначе няма да се върви напред.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 ное 2020 22:13

alexdb написа:Ние мача нямаше как да го вземем независимо дали тази атака щеше да бъде пусната или не. И не забравяй, че срещу това което играхме днес е няколко човека от А отбора и другите от Б-то. А такива грамотни неща в центъра, че и повече виждаме и от Монтана, Етър и Ботев Враца ;) . Нивото е потресаващо, а играчите са прилични, но за втора лига.

Лудогорец нямат А и Б отбор. Те имат изключително равностойни играчи и това ще го видиш в решителните мачове в Лига Европа, когато ще играят някои от днешните, а част от онези срещу ЛАСК ще блъскат срещу Монтана. Просто не могат да играят всички.
А, за това дали нямало да вземем мача без засадата, това не можеш да го твърдиш, освен ако не галиш кристална топка у вас. Знам ли те?!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 ное 2020 22:16

Svilen написа:Днес играхме в стил Ботев Враца. Назад пакет, без преса, без надиграване, без да оставят пространства... С тези играчи това е по-удачно. За възможностите си играха добре, но това им е тавана. От всичките ни млади "надежди" само Краев има бъдеще на футболист. Е, вероятно и Здравко, но ще е нещо от сорта на Електричката.

С всичко съм съгласен без "пресата". Смятам, че пресирахме доволно, докато бяхме свежи.
Имаме спешна нужда от нов кондиционен тренер.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 01 ное 2020 22:18

гледах от 30тата минута нататък и нашите изглеждаха що годе прилично. За разлика от предните си мачове, особено последният, където беше олелемале.
Читав треньор, два свестни бека и халф и може и да се изкачим в първата шестица даже.
Вярно и централните хич ги няма, ама едва ли и тях ще успеем да подменим.

Лично аз не съм кой знае колко във възторг от връщането на Славиша (евентуалното такова), защото първия му престой бе белязан от няколко сериозни треньорски грешки, но пък може да е за добро, защото що годе грамотен треньор си трябва и това е видно от самолет. Дано е за добро

А да, и Краев ми хареса. В пъти по-добре от Станислав Иванов

Върни се в “Левски”