Като добавка към останалите
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LoveAndPeace написа:shwepi написа:LoveAndPeace написа:Греда![]()
за 9 карти ще ми вземат почти 50 лева доставки.
Сайта не позволява обединение в обща поръчка , а ако ги заявя до Фен магазина .....незнам дали ще ми ги дадат след като са издадени на други хора![]()
Идея ?
През магазина ги взех накуп няколко модела СТАВА.
През фен магазина ли ? Ако е през него - да , помислих си го.
Но когато отида и кажа - Искам картите на А.В , Г.С. и т.нДали ще кажат - Да , ето заповядай или Кажи им да дойдат да си ги вземат те.
Michael_Buble написа:LoveAndPeace написа:shwepi написа:LoveAndPeace написа:Греда![]()
за 9 карти ще ми вземат почти 50 лева доставки.
Сайта не позволява обединение в обща поръчка , а ако ги заявя до Фен магазина .....незнам дали ще ми ги дадат след като са издадени на други хора![]()
Идея ?
През магазина ги взех накуп няколко модела СТАВА.
През фен магазина ли ? Ако е през него - да , помислих си го.
Но когато отида и кажа - Искам картите на А.В , Г.С. и т.нДали ще кажат - Да , ето заповядай или Кажи им да дойдат да си ги вземат те.
Ако докажеш, че платежното средство за всички е твое, ще ти ги дадат и още как!
На вниманието на всички левскари!
Публиката на „Левски“ пише история! За пореден път! За по-малко от 24 часа от старта на кампанията за членските карти „Аз съм Левски“ бяха регистрирани над 3000 поръчки, или повече от 100 заявки на всеки час. Левскарската общност доказа за пореден път, че е несломима и непоколебима.
Благодарим на всеки един левскар, който продължава да споделя енергията си с нас. Благодарим на всеки един, който заяви по категоричен начин своята подкрепа и принадлежност към любимия клуб!
Ние сме убедени, че рекордите ще продължат да падат един след друг, а за да сме в състояние да отговорим на нуждите на всеки един от Вас и възникналите въпроси около кампанията „Аз съм Левски“ Ви предоставяме специални телефонна линия и имейл, чрез които да можете да се свържете с нас.
Може да го направите на +359 2 847 2388 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа или чрез membership@levski.bg.
Fbf написа:Карта може ли да се купи на място в магазина?
modor написа:Аз ще си взема, но няма да го сложа в колата ми. Чорбарите ще вземат да ми счупят стъклото заради ароматизатора
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Kotooshu написа:Fbf написа:Карта може ли да се купи на място в магазина?
Да
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Fbf написа:Kotooshu написа:Fbf написа:Карта може ли да се купи на място в магазина?
Да
Благодаря, а има ли огромни опашки?
TristaNNN написа:sinqkrepost1914 написа:Доколкото прочетох, от 3-ти октомври ще може да се закупуват членски карти и от официалния магазин в сектор А на Герена...
По-добре първо си я заяви през сайта, така че да вземеш вече готовата от магазина на Герена. Иначе ще трябва да се разкарваш два пъти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта