Левски София - Дунав Русе | 31.10| 18:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
102
77%
Х
12
9%
2
19
14%

Общо гласове: 133

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски София - Дунав Русе | 31.10| 18:30 часа

Мнениеот koisa » 31 окт 2019 23:31

THE G.A.M.E написа:Аз ако съм на Хубси, Жиката нема да помирише терен до нова година.
Левски има нужда от мЪже, не от мАже.
Що се дървеше накрая... Дори самият Миланов едвали може да каже.

И пускаме теб на бека. :lol:
Иначе тази смяна на Миланов с Каргас едва ли дори Хубчев знае защо я направи. Аз лично не намирам логика в думите му, че е предприел подобно действие, защото на Миланов се натрупали много мачове и видиш ли като го извади 3-4 мин. преди края на мача ще му съхрани силите... Несериозно е и може би това породи подобна реакция в Миланов. :oops: Разбирам смяната да беше в 70 мин. за да каже, че го е направи с цел да го съхрани, ама в 88 мин. :lol:

Освен това не знам как се очаква от играчи като Димитров, Чандъров и Насиру да покажат нещо като влизат след 80та мин.
При 2:0 срещу подобен съперник едва ли би станало нещо фатално, ако влязат двама да поиграят 20 минути.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 01 ное 2019 02:12

Sardukar написа:Не е хубаво да изпадаме в крайности.
Да, вял мач, в който взехме своето без да има блясък и с доза НЕпремерен риск. Откровено второто полувреме го раздавахме "аристократично", за което нямаме нужната класа към днешна дата. Липсваше реален контрол върху срещата. Просто се възползвахме от това, че съперника малко или много е с лимитирани възможности. Но растем като отбор, което би трябвало да е видно за всички. Към момента (за съжаление), след пауза от около 2 седмици е приемливо да изиграем такъв мач, когато взимаме резултата. Намираме се в период, в който ще е по-добре да се фокусираме повече върху позитивното.

+1

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 ное 2019 06:37

Ахмедов да замени Робърта, леле,-мале. Какво е това желание в Левски да играят посредствени играчи :shock:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 ное 2019 07:51

Не е лош Ахмедов развинти Рейш първото полувреме и Миланов второто! Много слабо играха Иванов и Мазурек,Паулиньо повече бави играта с неговите финтове! Лошо впечатление направи реакциите на Миланов и Мазурек при смените.Трябва по-бързо да се играе срещу такива отбори като Русе!
Толкова сгрешени пасове сигурно и по селата не правят!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 01 ное 2019 08:08

damyanov1963 написа:Ако съдията не беше подарил първия гол на Левски, мача щеше да има обратен развой на резултата още през първото полувреме, а ако Дунавци си бяха вкарали положенията в началото на второто, резултата отиваше към 15-16 на нула за тях, но нищо, сега, като свалим ББ от власт, нещата ще си дойдат на място!

Не знам дали го казваш с ирония, но ако краля слънце падне и с него Божков, отивате в канала.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 ное 2019 08:20

Ебати тия ни развинтиха второто. Пак хубси НЕ беше давал указания да се теглят назад :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 01 ное 2019 09:34

baltimore написа:
damyanov1963 написа:Ако съдията не беше подарил първия гол на Левски, мача щеше да има обратен развой на резултата още през първото полувреме, а ако Дунавци си бяха вкарали положенията в началото на второто, резултата отиваше към 15-16 на нула за тях, но нищо, сега, като свалим ББ от власт, нещата ще си дойдат на място!

Не знам дали го казваш с ирония, но ако краля слънце падне и с него Божков, отивате в канала.

Тоз пък :lol: :lol: :lol:
На тебе това ли ще ти осмисли животеца?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 ное 2019 09:38

bilyaletdinov написа:Ахмедов да замени Робърта, леле,-мале. Какво е това желание в Левски да играят посредствени играчи :shock:

Аз мисля, че ако продължи да вкарва, както вкарва, Робърта ще последва съдбата на Гарра-та в края на сезона.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 ное 2019 09:48

Грозен футбол от Левски. Няма изграждане на играта, точни подавания, правилно заставане. Спиранията на топката е под всяка критика. Когато не можеш да си спреш топката и да си я поведеш правилно, всичко се проваля. Виждам някакви дълги неадресирани центрирания на топката напред и каквото стане. Няма идея и фантазия в атака. Абе, нищо не се прави като хората. При всяко отиграване, спиране, подаване направо ми се повръща. Няма израстване в играта на отбора. Тъпчем на едно и също грозно място. Дори Дунав си подава и спираха топката по добре от нашите дръвчета.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 01 ное 2019 11:27

Пестеливо изигран мач, в който нашите футболисти, при все, че хич не си даваха зор, можеха - при малко повече късмет, - да победят с пет или шест на нула... Не мисля, че могат да се извадят кой знае какви изводи за класата на отбора точно от тази среща.
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”